INFORMATII LA
0740.232.217L-V: 09.00 - 17.30
0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lichior

Majoritatea lichiorurilor herbal contin nenumarate ingrediente diferite, insa reteta exacta este, in cele mai multe cazuri, un secret foarte bine pastrat. De aceea, incercarea de a gasi o definitie standard a acestor bauturi alcoolice ar putea fi un exercitiu oarecum nefericit.

Cu toate acestea, daca inca nu ai descoperit ce harbal lichior ti se potriveste cel mai bine, este momentul sa testezi cateva sortimente. Iti garantam ca va fi o calatorie ce-ti va deschide ochii! De la inceputurile lor aproape mistice, ca elixiruri de sanatate, lichiorurile pe baza de plante au fost intotdeauna privite diferit de toate celelalte bauturi alcoolice, de multe ori fiind chiar ignorate.

Cu toate acestea, popularitatea lor a crescut considerabil in ultima perioada, motivul fiind simplu: revigorarea scenei cocktailurilor si cresterea interesului pentru bauturile alcoolice. Consumatorii din ziua de azi au gusturi mult mai vaste, astfel ca sunt incantati sa experimenteze atat un herbal lichior cu o aroma originala, cat si bauturi clasice, precum spirtoasele sau vinurile.

Arată mai mult
Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 1 la 12 dintr-un total de 126

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 1 la 12 dintr-un total de 126