Lichior & Bar Mixes

Atunci cand iti aprovizionezi barul personal ai mai multe variante. Poti sa mergi pe o linie traditionala si sa alegi cele mai cunoscute bauturi sau, dimpotriva, sa experimentezi permanent cu noi sortimente din categoria Lichior & Bar Mixes pe care specialistii Beicevrei ti-o pun la dispozitie. La noi gasesti cea mai mare selectie de mixuri de bar, lichioruri si bauturi speciale pentru preparate de tip cocktail. 


BeiCeVrei a creat pentru tine o adevarata simfonie de arome. Pe site-ul nostru vei descoperi o gama variata de bauturi Triplu Sec, Blue Curacao si Grenadine, dar si mixuri gata pregatite pentru Mojito si Margarita. Din gama noastra de bauturi nu aveau cum sa lipseasca lichioruri precum Cointreau sau Chambord – exceptionale in coktailuri, dar nici celebrul Southern Comfort, ingredientul principal al unuia dintre cele mai comercializate cocktailuri americane: Scarlett O’Hara. Totodata, in gama de lichioruri si mixuri de bar vei regasi bauturi marca Finest Call, Bols si Antica, 100% originale. Suntem importatorii oficiali ai celor mai cunoscute branduri in intreaga lume, iar pretul pe care ti-l punem la dispozitie este de import. 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Filtru
 • Bran - Lichior Nuci Verzi Samaro miniatura - 0.05L, Alc: 35%

  Lichior obținut din nuci verzi, Samaro este o băutură emblematică sub semnătura Distileriilor Bran. Rețeta acestui digestiv îmbină peste 50 de plante medicinale, propolis și nuci verzi, într-o poțiune aventuroasă care deschide setea spre noi descoperiri. Aromele puternice și expresive ale acestui lichior oferă o bază perfectă pentru Long Drinks, însă pot fi savurate și sub forma unui Ice-Shot. SAMARO fizionează gusturi după o rețetă unică, ce conferă acestei băuturi calitatea de lichior premium care face înconjurul lumii.

  ASPECT: Nuanțe de maro pământiu spre închis.
  MIROS: Ierburi aromatice, nuci verzi şi miere.
  GUST: Dulce-amărui, cu accente de nuci verzi, plante, miere şi condimente.
  FINISH: Un gust aromat care persistă.

  A se consuma cu poftă și îndrăzneală, în pahare mici sau mari, pentru spirite curajoase!
  14,28 RON
 • Disaronno - Diesel - 1L Disaronno - Diesel - 1L
  Nou!

  Disaronno - Diesel - 1L

  În 1525, în Italia, în localitatea Saronno, Bernardino Luini (elev al lui Leonardo da Vinci), a fost angajat să picteze o frescă cu fecioara care a făcut minuni în Saronno. Pentru a picta pe Madonna minunilor, artistul renascentist avea nevoie de o muză, așa că a cerut ajutorul unei tinere frumoase, care lucra la un han. În semn de apreciere pentru chipul ei imortalizat în frescă, tânăra ia oferit pictorului o sticluță cu un lichior de culoarea ambrei, parfumat și delicat. Așa a apărut legenda lichiorului din Saronno, printr-un act de bunătate și o băutură produsă după o rețetă care este și astăzi secretă.

   

  După anul 1900, Domenico Reina produce lichiorul după rețeta secretă (păstrată în familie de la 1525) și îl comercializează în micul său magazin din Saronno. Așa a apărut Saronno Originale, o băutură tip lichior, cu alcool, zahăr și esențe din 17 ierburi și fructe.

   

  Disaronno a devenit pe parcusul a 120 de ani un brand apreciat și recunoscut la nivel mondial, pentru originalitate, tradiție și rafinament. Disaronno Diesel este colaborarea începută în 2019 între producătorul Italian și compatrioții de la brand-ul de haine premium Diesel, ce oferă sticlei de lichior o etichetă cu design specific stilului urban al articolelor de îmbrăcăminte din denim.

   

   

  ASPECT: Ambră închisă.

   

  MIROS: Aroma ce pare a fi de migdale este oferită de sâmburi de caise, ce zburdă împrejur cu o vigoare surprinzătoare.  

   

  GUST: Se păstrează aroma delicioasă de migdale, acum mai dulci. Aceeași aromă este pusă în valoare de cocktail-uri clasice cum ar fi Amaretto Sour și The Godfather. Pentru cei care doresc un lichior după masă, Disaronno este un excelent digestiv, pe care îl recomandăm, simplu, cu gheață.

   

  FINISH: Lung. Aromă de migdală dulce și tonuri din alune de soiuri diferite, proaspăt prăjite.

   

  85,68 RON
 • Bols - lichior pink grapefruit 0.7L Bols - lichior pink grapefruit 0.7L
  Nou!

  Bols - lichior pink grapefruit 0.7L

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Asterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

  Această poziție le-a oferit acces la ierburi și condimente, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au creat sute de rețete diferite pentru lichioruri noi.

   

  În 1816, ultimul membru al familiei Bols a vândut compania cu condiția contractuală de a se folosi numele Bols pentru totdeauna, asigurând în acest fel titlul de cea mai veche companie, producătoare de băuturi distilate din lume.

   

  La scurt timp, băuturile Bols sunt exportate în SUA, iar de-a lungul anilor compania începe să producă și alte tipuri de distilate, este listată la Bursa din Amsterdam și revine sub conducere olandeză, care începe achiziția altor brand-uri de renume.

   

   

  AROMĂ: Cele două lichioruri de citrice Triple Sec și Blue, primesc în familie noul lichior de grepfrut roz cu aromă dulce amăruie obținută din coajă (de grapefruit), distilată.

   

  Noul lichior de la Bols are 17% alcool, este revigorant în variantă sec și răcoritor într-un cocktail cu sau fără alcool, care sparge gheața cu orice ocazie.  

   

  55,93 RON
 • Stroh - Lichior herbal punch - 0,7L Stroh - Lichior herbal punch - 0,7L
  Nou!

  Stroh - Lichior herbal punch - 0,7L

  Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 pentru a se mări produția, directorul de la acea vreme a extins operațiunile pentru a mări capacitatea de producție.

   

  În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea acționariatului, se restabilește ca un brand original ce oferă o băutură autentică, cu spirit austriac.

   

   

  ASPECT: Arămiu închis.

   

  MIROS: Stroh Punsch oferă aceleași arome ca o băutură clasică cu alcool și pulpă de fructe proaspete, alese cu inspirație pentru un duet elegant.

   

  GUST: Stroh Punsch este un lichior produs după stilul țărilor germane, puternic alcoolizată și aromată de notele citrice “aranjate” cu finețe alături de mango și ierburi aromatice.

   

  FINISH: Lung, fructat și cald.

   

  70,21 RON
 • Stroh - Lichior herbal Jagertee Rom - 0.5L Stroh - Lichior herbal Jagertee Rom - 0.5L
  Nou!

  Stroh - Lichior herbal Jagertee Rom - 0.5L

  Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 pentru a se mări produția, directorul de la acea vreme a extins operațiunile pentru a mări capacitatea de producție.

   

  În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea acționariatului, se restabilește ca un brand original ce oferă o băutură autentică, cu spirit austriac.

   

  Stroh Jagertee, tradus ‘ceaiul vânătorului’, este bazat pe o rețetă originală din 1864. Asemenea celorlalte sortimente, Jagertee este un rom cu ierburi aromatice, condimentate, indicat în sezonul rece, sec sau amestecat în băuturi preparate cu apă caldă (ceai, cafea, ciocolată).

   

   

  ASPECT:  Arămiu închis.

   

  MIROS: Jagertee împarte cu calm un parfum de rom condimentat generos, fructat și plin de note adunate din ierburi aromatice, ce par să fi fost lăsate la uscat într-o cămară bine aprovizionată.

   

  GUST: Imediat ce atinge limba, Jagertee ne lasă de înțeles că oferă mai multe arome decâ cele dezvăluite în parfum. Revin condimentele (recunoaștem scorțișoara ca într-un vin fiert), și se dezvăluie amestecul de fructe: stafide, portocală, mango și ananas deshidratat.

   

  FINISH: Lung, aromat de ierburi aflate într-un concurs infinit de a capta prin simțuri fiecare colț al minții.

   

  59,89 RON
 • Zwack - Lichior - 0,7L Zwack - Lichior - 0,7L
  Nou!

  Zwack - Lichior - 0,7L

  Lichiorurile de plante aromatice sunt cunoscute de sute de ani pentru efectele benefice asupra organismului uman, de aceea, în 1790, doctorul Zwack, aflat în serviciul Casei de Habsburg, a oferit lui Joseph al II -lea , al Austro-Ungariei, puțin lichior Unicum pentru a-i calma indigestia. De aici legenda despre comentariul monarhului care ar fi spus “Dr. Zwack, das ist ein Unikum!” (Dr. Zwack, asta e ceva unic!).

   

  După 50 de ani, “generalul”, descendent al Dr. Zwack a fondat compania care a început să producă lichiorul cu același nume, apoi a construit o fabrică în Budapesta, aproape de Delta, unde rămâne și astăzi. Afacerea familiei Zwack s-a extins până pe continentul american, a cunoscut o perioadă de prosperitate apoi a fost afectată de Al Doilea Război Mondial și regimul comunist. În anii 1950 membrii familiei Zwack au fugit în alte state europene și în SUA. La sfârșitul anilor 1980, au revenit în Ungaria și au reconstruit afacerea deținută de generații.

   

  Lichiorurile Zwack sunt obținute după rețete vechi și secrete în fabrica din Ungaria, de unde se exportă pe multe continente ale lumi unde faima numelui este egalată de un produs de calitate și autentic.

   

   

  ASPECT: Grena închis, opac.

   

  MIROS: Lichiorul Zwack oferă un parfum unic compus din ierburi aromatice și condimente.

   

  GUST: În compoziția lichiorului sunt peste 40 de ierburi și condimente, aflate într-o simfonie dirijată de aroma portocalelor. Este prezent și puțin zahăr sau dulceață de fructe care echilibrează gustul amărui al ierburilor și tăria alcoolului întregat perfect printre arome.

   

  FINISH: Lung, călduț, cu arome fructate, echilibrate de ierburile aromatice.

   

  67,77 RON
 • Zwack - Lichior - 0,5L Zwack - Lichior - 0,5L

  Zwack - Lichior - 0,5L

  Lichiorurile de plante aromatice sunt cunoscute de sute de ani pentru efectele benefice asupra organismului uman, de aceea, în 1790, doctorul Zwack, aflat în serviciul Casei de Habsburg, a oferit lui Joseph al II -lea , al Austro-Ungariei, puțin lichior Unicum pentru a-i calma indigestia. De aici legenda despre comentariul monarhului care ar fi spus “Dr. Zwack, das ist ein Unikum!” (Dr. Zwack, asta e ceva unic!).

   

  După 50 de ani, “generalul”, descendent al Dr. Zwack a fondat compania care a început să producă lichiorul cu același nume, apoi a construit o fabrică în Budapesta, aproape de Delta, unde rămâne și astăzi. Afacerea familiei Zwack s-a extins până pe continentul american, a cunoscut o perioadă de prosperitate apoi a fost afectată de Al Doilea Război Mondial și regimul comunist. În anii 1950 membrii familiei Zwack au fugit în alte state europene și în SUA. La sfârșitul anilor 1980, au revenit în Ungaria și au reconstruit afacerea deținută de generații.

   

  Lichiorurile Zwack sunt obținute după rețete vechi și secrete în fabrica din Ungaria, de unde se exportă pe multe continente ale lumi unde faima numelui este egalată de un produs de calitate și autentic.

   

   

  ASPECT: Grena închis, opac.

   

  MIROS: Lichiorul Zwack oferă un parfum unic compus din ierburi aromatice și condimente.

   

  GUST: În compoziția lichiorului sunt peste 40 de ierburi și condimente, aflate într-o simfonie dirijată de aroma portocalelor. Este prezent și puțin zahăr sau dulceață de fructe care echilibrează gustul amărui al ierburilor și tăria alcoolului întregat perfect printre arome.

   

  FINISH: Lung, călduț, cu arome fructate, echilibrate de ierburile aromatice.

   

  58,52 RON
 • Cointreau - Lichior miniatura - 0.35L, Alc: 40%

  Cointreau: THE ORIGINAL, THE BEST

  Cointreau este lichiorul triplu sec nr 1 in lume si unul dintre cele mai imitate branduri.

  Este un lichior fin realizat din coajă de portocale selecționate din Franța, Spania sau Brazilia. A fost inventat în 1849 de Edouard Cointreau iar reteta a rămas neschimbată de atunci.

  Cele mai faimoase cocktailuri din lume cum ar fi Margarita, Cosmopolitan, Side Car si multe altele contin Cointreau.
  45,27 RON
 • Cointreau - Lichior - 0.7 L, Alc: 40% Cointreau - Lichior - 0.7 L, Alc: 40%
  -15%

  Cointreau - Lichior - 0.7 L, Alc: 40%

  Cointreau: THE ORIGINAL, THE BEST

  Cointreau este lichiorul triplu sec nr 1 in lume si unul dintre cele mai imitate branduri.

  Este un lichior fin realizat din coajă de portocale selecționate din Franța, Spania sau Brazilia. A fost inventat în 1849 de Edouard Cointreau iar reteta a rămas neschimbată de atunci.

  Cele mai faimoase cocktailuri din lume cum ar fi Margarita, Cosmopolitan, Side Car si multe altele contin Cointreau.

  Preț normal: 82,05 RON

  Special Price 69,74 RON

  (-12,31 RON)
 • Chambord - Lichior - 0.7L , Alc: 16.5% Chambord - Lichior - 0.7L , Alc: 16.5%
  -12%

  Chambord - Lichior - 0.7L , Alc: 16.5%

  Chambord este lichiorul care a reușit să închidă într-o sticlă toate atributele definitorii pentru țară sa de origine, Franța. Eleganța ambalajului, rafinamentul gustului și versatilitatea lui fac din acest lichior franțuzesc răsfățul perfect al femeii moderne. Gustul bogat și mătăsos al lichiorului Chambord este rezultatul îmbinării ingredientelor de calitate, 100% natural: zmeură neagră, murele atent selecționate, coniacul XO și notele de vanilie de Madagascar..

  Preț normal: 114,54 RON

  Special Price 100,80 RON

  (-13,74 RON)
 • Finest Call - Cream of coconut 0,6L Finest Call - Cream of coconut 0,6L

  Finest Call - Cream of coconut 0,6L

  Un piure de fructe, produs ce face parte din categoria destinata celor care se afla in spatele barului si realizeaza extraordinare cocktailuri.
  29,43 RON
 • Finest Call - Piure passion fruit 1L Finest Call - Piure passion fruit 1L

  Finest Call - Piure passion fruit 1L

  Un piure de fructe, produs ce face parte din categoria destinată celor care se află în spatele barului şi realizează extraordinare cocktailuri.
  31,61 RON
 • -15%

  Bols - Foam Blue - 0.2L , Alc: 21%

  Un ingredient secret a fost introdus în câteva lichioruri selecţionate din gama Bols. Pompa specială, ataşată sticlei, transformă lichiorul,instantaneu într-o spumă delicioasă.

  Preț normal: 61,46 RON

  Special Price 52,24 RON

  (-9,22 RON)
 • Galliano - Lichior Autentico - 0.7L , Alc: 42%

  Acest lichior dulce preparat din ierburi, a fost creat în anul 1896 de Arturo Vaccari, distiler de origine italiană care a dedicat creaţia sa eroului Giuseppe Galliano, de aici şi numele băuturii. Lichiorul distilat şi infuzat cu vanilie presată, este realizat dintr-o multitudine de plante, dintre care reamintim acum ghimbirul, ienupărul, moscul, lavanda, citricele şi multe alte ierburi mediteraneene. Este folosit în general la prepararea cocktailurilor.
  82,53 RON
 • Galliano - Lichior Ristretto - 0.5L , Alc: 30% Galliano - Lichior Ristretto - 0.5L , Alc: 30%
  -5%

  Galliano - Lichior Ristretto - 0.5L , Alc: 30%

  Nu este doar un lichior de cafea, este o bucată din spiritul italian tocmai de aceea nu este nici un secret că italienii ştiu cum să facă un espresso adevărat. Această combinaţie este o formă de artă cu, cunoştinţele şi lunga istorie a lui Galliano. O reuniune de arome care abea aşteaptă să fie folosite. Deoarece Galliano Ristretto este un lichior făcut din espresso, aşa cum fac italienii, este nevoie de două feluri de cafea, Robusta cafea adusă din Kenya şi India, amestecate cu boabe de cafea Arabică adusă din Brazilia şi Columbia. Această atenţie la detalii,permit aromelor profunde şi intense, că Galliano Ristretto să se exprime atât de deplin.

  Preț normal: 61,20 RON

  Special Price 58,14 RON

  (-3,06 RON)
 • -7%

  Galliano - Lichior Vanilla - 0.5L , Alc: 30%

  Acest lichior dulce preparat din ierburi, a fost creat în anul 1896 de Arturo Vaccari, distiler de origine italiană care a dedicat creaţia sa eroului Giuseppe Galliano, de aici şi numele băuturii. Lichiorul distilat şi infuzat cu vanilie presată, este realizat dintr-o multitudine de plante, dintre care reamintim acum ghimbirul, ienupărul, moscul, lavanda, citricele şi multe alte ierburi mediteraneene. Este folosit în general la prepararea cocktailurilor.

  Preț normal: 61,20 RON

  Special Price 56,92 RON

  (-4,28 RON)
 • -7%

  Galliano - Lichior Vanilla - 0.7L , Alc: 30%

  Acest lichior dulce preparat din ierburi, a fost creat în anul 1896 de Arturo Vaccari, distiler de origine italiană care a dedicat creaţia sa eroului Giuseppe Galliano, de aici şi numele băuturii. Lichiorul distilat şi infuzat cu vanilie presată, este realizat dintr-o multitudine de plante, dintre care reamintim acum ghimbirul, ienupărul, moscul, lavanda, citricele şi multe alte ierburi mediteraneene. Este folosit în general la prepararea cocktailurilor.r.

  Preț normal: 80,44 RON

  Special Price 74,81 RON

  (-5,63 RON)
 • Galliano - Lichior Autentico - 0.5L , Alc: 42% Galliano - Lichior Autentico - 0.5L , Alc: 42%
  -5%

  Galliano - Lichior Autentico - 0.5L , Alc: 42%

  Acest lichior dulce preparat din ierburi, a fost creat în anul 1896 de Arturo Vaccari, distiler de origine italiană care a dedicat creaţia sa eroului Giuseppe Galliano, de aici şi numele băuturii. Lichiorul distilat şi infuzat cu vanilie presată, este realizat dintr-o multitudine de plante, dintre care reamintim acum ghimbirul, ienupărul, moscul, lavanda, citricele şi multe alte ierburi mediteraneene. Este folosit în general la prepararea cocktailurilor.

  Preț normal: 61,29 RON

  Special Price 58,23 RON

  (-3,06 RON)
 • -15%

  Bols - Lichior Strawberry - 0.7L , Alc: 17%

  Utilizând o reţetă secretă care a fost creată în anul 1575, Lucas Bols a distilat şi combinat diferite ierburi, seminţe, coji, sâmburi cu diferite sucuri de fructe, cea mai pură apă naturală şi sirop natural de zahăr, pentru a obţine cele mai bune lichioruri. În prezent avem peste 35 de arome.

  Preț normal: 55,93 RON

  Special Price 47,54 RON

  (-8,39 RON)
 • -15%

  Bols - Lichior Triple Sec Curacao - 0.7L alc.18%, Alc: 38%

  Utilizând o reţetă secretă care a fost creată în anul 1575, Lucas Bols a distilat şi combinat diferite ierburi, seminţe, coji, sâmburi cu diferite sucuri de fructe, cea mai pură apă naturală şi sirop natural de zahăr, pentru a obţine cele mai bune lichioruri. În prezent avem peste 35 de arome.

  Preț normal: 65,18 RON

  Special Price 55,40 RON

  (-9,78 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă