Lichidare de stocuri

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Vin rosu Eliminare
  2. Tip dulce: Sec Eliminare
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din Italia, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. După câțiva ani, echipa Pogio al Tesoro a reușit să producă vinuri din culturi întinse pe 70 de hectare.

     

    În prezent, domeniu Pogiu al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot. Cupajul din 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc maturat 18 luni în două barique-uri din stejar francez (primul nou, al doilea aflat la a doua trecere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 168,00 RON

    Special Price 142,80 RON

    (-25,20 RON)
  • Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -33%

    Vina Salceda - Reserva, rosu 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%

    VINA SALCEDA - RESERVA
    PRODUCATOR / PODGORIE: VINA SALCEDA – GRUPO CHIVITE
    ANUL DE RECOLTA: 2010
    REGIUNE / TARA: D.O.Ca. RIOJA / SPANIA
    SOIUL / SOIURILE: 95% TEMPRANILLO / 5% GRACIANO
    VOL. ALC.: 13.5%
    VIN ROSU SEC, maturat minim 18 luni in butoaie din stejar american si frantuzesc.

    ASPECT: Are o culoare intensa de un rosu de nuanta ciresei coapte.
    MIROS: Placut, intens si complex, de fructe negre salbatice (mure, porumbe, fructe de soc), sustinute de arome tipice de maturare la butoaie de stejar (cedru, ienupar, brad canadian), si completate de note subtile de mineralitate.
    GUST: De o senzatie initiala coplesitoare, este un vin de o mare corpolenta si vascozitate, bine structurat, cu tanini fermi, cu note de cacao si ciocolata. Are un gust la final dupa inghitire, extrem de lung, fructat si condimentat (cuisoare, piper negru).

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate vanatoresti din carne de urs sau mistret, sau preparate din carne rosie cu sosuri brune sau garnisite cu trufe, ierburi, condimente (nucsoara, scortisoara, cuisoare) si ciuperci salbatice. Este un bun ‚insotitor’ al branzeturilor moi si semimoi, maturate,
    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30-40 min. inainte de servire – decantor larg).

    Preț normal: 67,83 RON

    Special Price 45,22 RON

    (-22,61 RON)
  • Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5% Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%
    -33%

    Antonopoulos - Gerontoklima Merlot, red dry 2006 - 0.75L, Alc: 15.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ANTONOPOULOS VINEYARDS
    ANUL DE RECOLTA: 2006
    REGIUNE / TARA: REGIONAL WINE OF ACHAIA / PATRAS / GRECIA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT
    VOL. ALC.: 15.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Seducator, de o culoare profunda de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: Placut si intens de lemnozitate suava, bine integrata, sustinute de nuante de ceai negru si fructe rosii si negre.

    GUST: Pregnant de fructe rosii, cirese si visine, cu o caracteristica delicata vegetala, un vin de o corpolenta medie, cu tanini moi, catifelat si matasos.

    ASOCIERE CULINARA: In asociere cu carne grasa de pastrama de rata sau rata la rotisor, sau cu carne rosie de porc sau oaie pregatita in tocanite sau la cuptor. Merge foarte bine si langa maruntaie, preparate la tigaie in ulei, unt si ceapa calita.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Se recomanda decantarea cel putin 20 minute inainte de servire)

    Preț normal: 85,68 RON

    Special Price 57,12 RON

    (-28,56 RON)
  • Kaiken - Mai - Malbec rojo 2008 - 0.75L, Alc: 15% Kaiken - Mai - Malbec rojo 2008 - 0.75L, Alc: 15%
    -33%

    Kaiken - Mai - Malbec rojo 2008 - 0.75L, Alc: 15%

    PRODUCATOR / PODGORIE: MONTES / KAIKEN
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: MENDOZA / ARGENTINA
    SOIUL / SOIURILE: 100% MALBEC
    VOL. ALC.: 15%

    VIN ROSU SEC de mare valoare, cu un potential de invechire de peste 15 ani. Este creat din struguri din vita veche de peste 80 de ani din podgoria Vistalba cu productie totala de doar 2000 de lazi (6 x 750 ml). Strugurii sunt culesi manual in containere de 15 kg, sortati pe criterii de calitate, inca odata inainte de inceperea procesului de vinificatie. Vinul este imbatranit in 100% butoaie noi frantuzesti, timp de 18 luni. A “suferit” doar o filtrare delicata inainte de imbuteliere.

    ASPECT: Culoare intensa, opaca, purpurie.

    MIROS: Note distincte de mineralitate combinate cu arome complexe de fructe rosii, cele de coacaze negre fiind extrem de puternice. Imbatranirea la butoaie de stejar frantuzesc timp de 18 luni, aduce o nota de cedru, fum si de cacao, eleganta si bine integrata.

    GUST: Vinul este foarte intens si puternic, extrem de bine structurat. Alcoolul este elegant integrat si in armonie cu aciditatea, astfel incat perceptia pe paletin este foarte catifelata. Gustul remanent, receptionat de papilele gustative de pe limba, este prelung si foarte complex.

    ASOCIERE CULINARA: Fiind un vin extrem de intens, se recomanda langa orice tip de carne de vanat mare, sau tocane din carne rosie cu sosuri grele de branzeturi maturate, din vin rosu, pe baza de trufe sau sosuri vanatoresti, preparate la cuptor bogat condimentate dar nu iuti. Este un “mariaj” perfect langa branzeturi foarte intense si complex aromatem, maturate, moi si semimoi.

    TEMP. DE SERVIRE: 20 - 22º C (Recomandat a fi decantat cu cel putin 30 de minute inainte de servire; potential de imbatranire la sticla de peste 15 ani)

    Preț normal: 221,29 RON

    Special Price 147,52 RON

    (-73,77 RON)
  • Saxenburg - Merlot Private Collection rosu 2008 - 0.75L, Alc: 14.5% Saxenburg - Merlot Private Collection rosu 2008 - 0.75L, Alc: 14.5%
    -33%

    Saxenburg - Merlot Private Collection rosu 2008 - 0.75L, Alc: 14.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: SAXENBURG
    ANUL DE RECOLTA: 2008
    REGIUNE / TARA: AFRICA DE SUD
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

    Preț normal: 99,87 RON

    Special Price 66,58 RON

    (-33,29 RON)
  • Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14% Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%
    -33%

    Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix aoc, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU LES TROIX CROIX
    ANUL DE RECOLTA: 2011
    REGIUNE / TARA: A.O.C. FRONSAC / BORDEAUX / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: MERLOT / CABERNET FRANC
    VOL. ALC.: 14%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Opac de un rosu purpuriu intens cu accente de violaceu..

    MIROS: Delicat lemnos, distinct de cedru si stejar, cu nuante de vanilie, de fructe de padure rosii si negre, usor condimentat.

    GUST: Taninos, prafos si fructat, de coacaze, dude rosii si stafide.Are o corpolenta medie si o aciditate bine integrata, si un gust final remanent, lung.

    ASOCIERE CULINARA: Este cel mai bine pus in valoare langa carne rosie, porc, vita sau miel la cuptor, la protap sau inabusita la tigaie in vin rosu; cu bucate traditionale romanesti specifice sarbatorilor de Paste sau de Craciun, mezeluri preparate din carne de porc. La finalul mesei, langa branzeturi moi si semimoi, maturate, garnisite cu fructe uscate si arahide.

    TEMP. DE SERVIRE: 18-20º C (Se recomanda decantarea cu circa 30 minute inainte de servire)

    Preț normal: 191,17 RON

    Special Price 127,45 RON

    (-63,72 RON)
  • Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14% Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%
    -35%

    Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BARBERA

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Are o culoare mata, usor terna, de o nuanta de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: De o intensitate relativ ridicata, foarte bogat fructata (prune, afine, dude negre, coacaze si mure), delicat lemnoasa si vegetala, completate cu arome subtile mineral.

    GUST: De o corpolenta medie, cu o aciditate usor ridicata, proaspata si fructata; confirma paleta aromatica fructata identificata prin miros, intreg spectru de fructe amintite si cel al aromelor vegetale si minerale. Gustul final este relativ lung, usor astringent, savuros si delicat dulceag. Un vin lejer si echilibrat.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne de porc, vita sau miel, pe grill sau pe gratar insotite de sosuri vanatoresti, sosuri brune sau pe baza de trufe acolo unde este cazul (mici, cotlete de berbecut, pastrama de oaie, ceafa de porc, ficatei si legume frigarui, carnati cruzi, neafumati, pregatiti pe gratar), carne de pasare la rotisor, sau mezeluri din carne de porc, curcan, oaie si capra: carnati de Plescoi, babic, salam de vara, salam de Sibiu, carnati uscati, crenvusti de Brad din carne de oaie si capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 75,20 RON

    Special Price 49,13 RON

    (-26,07 RON)
  • Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13% Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -33%

    Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CAVE DE CLAIRMONT
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CROZES-HERMITAGE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Culoare rosu rubiniu cu reflexii violacee si o delicata nota de grena.

    MIROS: Elegant si placut, subtil de ciuperci salbatice, arome de pamant reavan, fructe negre supra-coapte si condimente.

    GUST: Pamantos, prafos, vegetal, fructat de afine, cirese negre si coacaze cu un discret iz de piele si fum. Are o aciditate relativ ridicata, corpolenta medie si un gust final, remanent, relativ lung si condimentat: piper negru si nucsoara.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate la ceaun, tocanite din carne rosie si maruntaie, sau langa Ostropel de iepure sau rata, paste sau risotto cu ciuperci salbatice asezonate cu trufe negre de Transilvania, chiftele de carne rosie cu multe verdeturi si condimente garnisite cu cartofi 'wedges' cu rozmarin, sau cu carne rosie file (porc, vita) cu sos de piper verde.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-16º C (Se recomanda decantarea cu circa 20 minute inainte de servire)

    Preț normal: 73,01 RON

    Special Price 48,67 RON

    (-24,34 RON)
  • Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -33%

    Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MERCUREY / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Luminos de o culoare de rosu rubiniu, intens.

    MIROS: Arome elegante, fructate, de coacaze, afine, mure, completat de note rafinate lemnoase.

    GUST: Un vin elegant, intens fructat, distinct de mure, coacaze si afine, cu o senzatie lemnoasa delicata de cedru si vanilie, completata de accente subtil vegetale, de ardei gras si ierbozitate.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu preparate din file din carne rosie, muschiulet sau cotlet sau din maruntaie, ca antreuri sau fel principal: ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, chiar cu pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Afuega'l Pitu, Cheshire, Blue Castello) servite cu fructe uscate, si nuci macademia.

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)

    Preț normal: 79,08 RON

    Special Price 52,72 RON

    (-26,36 RON)
  • Roux Pere & Fils - Gevrey Chambertin rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Gevrey Chambertin rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -33%

    Roux Pere & Fils - Gevrey Chambertin rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. GEVREY CHAMBERTIN / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare de rosu rubiniu, cu nuante usoare de purpura, ce devin violete odata cu vrasta.

    MIROS: Proaspat, puternic, de fructe rosii de padure, completat de valente rafinate lemnoase.

    GUST: Placut si carnos, elegant, intens fructat, in special fragi, cirese, mure, floral de violete, cu o senzatie lemnoasa delicata, completata de accente vegetale, de asparagus, ardei gras si ierbozitate.

    ASOCIERE CULINARA: Este un vin pentru consumatorii de carne, notele sale de fructe si rozmarin completand placut preparate din carne de vita si porc, exceland in savoare atunci când vinul este evoluat, imbatranit la sticla. Recomandat si cu friptură de coaste de miel, file de ton pregatit 'blue', rata la rotisor, si la finalul mesei langa branzeturi moi si semimoi (Cambazole, Danish Blue, Blue Castello) cu fructe uscate, stafide si curmale, cu crackers si nuci caju.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)

    Preț normal: 126,13 RON

    Special Price 84,09 RON

    (-42,04 RON)
  • Chateau Capion - La Tour de Capion rouge 2010 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Capion - La Tour de Capion rouge 2010 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -33%

    Preț normal: 53,19 RON

    Special Price 35,46 RON

    (-17,73 RON)
  • De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee rouge, Sancerre 2012 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee rouge, Sancerre 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -33%

    De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee rouge, Sancerre 2012 - 0.75L, Alc: 12.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DE LADOUCETTE
    ANUL DE RECOLTA: 2012
    REGIUNE / TARA: A.O.C. SANCERRE / LOIRE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 12.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Culoare rosu intens si caramiziu cu inflexiuni de grena.

    MIROS: Rafinat, ce-si dezvaluie complexitatea dupa aerare. Arome de fructe, de pamant reavan, grajd, ciuperci salbatice, delicat trufe si cedru.

    GUST: Placut si savuros, pamantos si vegetal, lemnos si subtil afumat, cu valente de cacao si cafea. Fructozitatea este savuroasa, de fructe rosii de padure, de fructe uscate (smochine, curmale, stafide). Un vin de o corpolenta medie, de o aciditate bine integrata, cu un gust final, remanent, prelung.

    ASOCIERE CULINARA: Cu siguranta un vin gourmet, ce se asociaza cu mancaruri ce necesita un timp mai mare de preparare, din carne rosie pregatite la ceaun, cratita sau la tava: pulpa de miel la cuptor, rulada de curcan cu bacon si ciuperci brune, rata crocanta cu varza rosie, tocanite din carne de manzat sau maruntaie (ficatei, limba, sweetbread).

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea cu 15 minute inainte de servire)

    Preț normal: 168,24 RON

    Special Price 112,16 RON

    (-56,08 RON)
Grilă Listă