Lichidare de stocuri

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. An productie: 2009 Eliminare
  • Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -33%

    Roux Pere & Fils - Mercurey rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. MERCUREY / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 13.5%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Luminos de o culoare de rosu rubiniu, intens.

    MIROS: Arome elegante, fructate, de coacaze, afine, mure, completat de note rafinate lemnoase.

    GUST: Un vin elegant, intens fructat, distinct de mure, coacaze si afine, cu o senzatie lemnoasa delicata de cedru si vanilie, completata de accente subtil vegetale, de ardei gras si ierbozitate.

    ASOCIERE CULINARA: Se asociaza bine cu preparate din file din carne rosie, muschiulet sau cotlet sau din maruntaie, ca antreuri sau fel principal: ficat sau ceafa de porc, muschiulet, fudulii sau cotlet de vita, chiar cu pulpa de miel sau prepelita la tava. Dintre branzeturi, se asociaza bine cu cele moi si semimoi (Afuega'l Pitu, Cheshire, Blue Castello) servite cu fructe uscate, si nuci macademia.

    TEMP. DE SERVIRE: 14-16º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)

    Preț normal: 79,08 RON

    Special Price 52,72 RON

    (-26,36 RON)
  • Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -33%

    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINE DU CASTEL
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: JUDEAN HILS / ISRAEL
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ALB SEC (Khoser for Passover)

    ASPECT: Culoare galben pai cu accente auriu.

    MIROS: Imbietor de fructe exotice rascoapte (ananas, mango, pere si mere golden), completate de arome elegante de mineralitate si drojdii fine.

    GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placuta, onctuos si cremos, cu o caracteristica de fructe exotice rascoapte, de o lemnozitate eleganta si o mineralitate discreta. Gustul final este persistent si savuros.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate / salate antreu, usoare pe baza de verdeturi si legume, in special fasole verde si mazare, castraveti cu smantana degresata, completate cu carne de pui la gratar, homar, fructe de mare si chiar de curcan. La finalul mesei, este excelent langa branzeturi semitari si tari, servite cu struguri albi si nuca.

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Se recomanda aerarea prin decantare)

    Preț normal: 305,84 RON

    Special Price 203,89 RON

    (-101,95 RON)
  • Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14% Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%
    -35%

    Luigi Tacchino - Barbera del Monferrato, rosso, Albarola 2009 - 0,75L, Alc: 14%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LUIGI TACCHINO
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: D.O.C. / PIEMONTE / ITALIA
    SOIUL / SOIURILE: BARBERA

    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Are o culoare mata, usor terna, de o nuanta de un rosu rubiniu cu note de grena.

    MIROS: De o intensitate relativ ridicata, foarte bogat fructata (prune, afine, dude negre, coacaze si mure), delicat lemnoasa si vegetala, completate cu arome subtile mineral.

    GUST: De o corpolenta medie, cu o aciditate usor ridicata, proaspata si fructata; confirma paleta aromatica fructata identificata prin miros, intreg spectru de fructe amintite si cel al aromelor vegetale si minerale. Gustul final este relativ lung, usor astringent, savuros si delicat dulceag. Un vin lejer si echilibrat.

    ASOCIERE CULINARA: Langa carne de porc, vita sau miel, pe grill sau pe gratar insotite de sosuri vanatoresti, sosuri brune sau pe baza de trufe acolo unde este cazul (mici, cotlete de berbecut, pastrama de oaie, ceafa de porc, ficatei si legume frigarui, carnati cruzi, neafumati, pregatiti pe gratar), carne de pasare la rotisor, sau mezeluri din carne de porc, curcan, oaie si capra: carnati de Plescoi, babic, salam de vara, salam de Sibiu, carnati uscati, crenvusti de Brad din carne de oaie si capra.

    TEMP. DE SERVIRE: 16-18º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 75,20 RON

    Special Price 49,13 RON

    (-26,07 RON)
  • Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13% Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%
    -33%

    Cave de Clairmont - Crozes Hermitage rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    PRODUCATOR / PODGORIE: CAVE DE CLAIRMONT
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. CROZES-HERMITAGE / VALLEE DU RHONE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: SYRAH
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: Culoare rosu rubiniu cu reflexii violacee si o delicata nota de grena.

    MIROS: Elegant si placut, subtil de ciuperci salbatice, arome de pamant reavan, fructe negre supra-coapte si condimente.

    GUST: Pamantos, prafos, vegetal, fructat de afine, cirese negre si coacaze cu un discret iz de piele si fum. Are o aciditate relativ ridicata, corpolenta medie si un gust final, remanent, relativ lung si condimentat: piper negru si nucsoara.

    ASOCIERE CULINARA: Cu preparate la ceaun, tocanite din carne rosie si maruntaie, sau langa Ostropel de iepure sau rata, paste sau risotto cu ciuperci salbatice asezonate cu trufe negre de Transilvania, chiftele de carne rosie cu multe verdeturi si condimente garnisite cu cartofi 'wedges' cu rozmarin, sau cu carne rosie file (porc, vita) cu sos de piper verde.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-16º C (Se recomanda decantarea cu circa 20 minute inainte de servire)

    Preț normal: 73,01 RON

    Special Price 48,67 RON

    (-24,34 RON)
  • Chateau D`Esclans - Les Clans rose 2009 - 0.75L, Alc: 14% Chateau D`Esclans - Les Clans rose 2009 - 0.75L, Alc: 14%
    -33%

    Chateau D`Esclans - Les Clans rose 2009 - 0.75L, Alc: 14%

    .PRODUCATOR / PODGORIE: DOMAINES SACHA LICHINE
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. COTES DE PROVENCE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE / ROLLE
    VOL. ALC.: 13.6%

    VIN ROSE SEC.

    ASPECT: Culoare de roz placut cu nuanta de coaja de piersica supracoapta.

    MIROS: proaspat, seducator de fructe rosii completat de note florale, imbietor si subtil deaccente minerale.

    GUST: Elegant si echilibrat, un vin armonios de o corpolenta medie, proaspat si fructat, mineral si cu un gust final remanent, prelung si delicat citric (pomelo. grapefruit rosu).

    ASOCIERE CULINARA: Ca aperitiv langa amuse bouche din mezeluri fine din carne de porc, vita sau curcan (jambon, Mortadella, salam de Sibiu, carnati de vara, ceafa afumata, bacon de curcan) sau branzeturi proaspete de oaie si capra, din legume crude servite langa sosuri albe, usoare si nu foarte condimentate, si de asemenea langa antreuri si salate mediteraneene pe baza de peste si fructe de mare. Este perfent langa preparate din file de peste oceanic, garnisit cu legume pregatite la Wok, crude in mijloc (brocoli, ardei gras verde, asparagus, conopida, morcovi).

    TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)

    Preț normal: 364,14 RON

    Special Price 242,76 RON

    (-121,38 RON)
  • Roux Pere & Fils - Gevrey Chambertin rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Gevrey Chambertin rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -33%

    Roux Pere & Fils - Gevrey Chambertin rouge 2009 - 0.75L, Alc: 13.5%

    PRODUCATOR / PODGORIE: ROUX PERE & FILS
    ANUL DE RECOLTA: 2009
    REGIUNE / TARA: A.O.C. GEVREY CHAMBERTIN / BOURGOGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR
    VOL. ALC.: 13%

    VIN ROSU SEC.

    ASPECT: De o culoare de rosu rubiniu, cu nuante usoare de purpura, ce devin violete odata cu vrasta.

    MIROS: Proaspat, puternic, de fructe rosii de padure, completat de valente rafinate lemnoase.

    GUST: Placut si carnos, elegant, intens fructat, in special fragi, cirese, mure, floral de violete, cu o senzatie lemnoasa delicata, completata de accente vegetale, de asparagus, ardei gras si ierbozitate.

    ASOCIERE CULINARA: Este un vin pentru consumatorii de carne, notele sale de fructe si rozmarin completand placut preparate din carne de vita si porc, exceland in savoare atunci când vinul este evoluat, imbatranit la sticla. Recomandat si cu friptură de coaste de miel, file de ton pregatit 'blue', rata la rotisor, si la finalul mesei langa branzeturi moi si semimoi (Cambazole, Danish Blue, Blue Castello) cu fructe uscate, stafide si curmale, cu crackers si nuci caju.

    TEMP. DE SERVIRE: 15-17º C (Se recomanda decantarea, aerarea inainte de servire)

    Preț normal: 126,13 RON

    Special Price 84,09 RON

    (-42,04 RON)
Grilă Listă