Lichidare de stoc

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Filtru
  • Roux Pere & Fils - Saint Aubin - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Saint Aubin - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Saint Aubin - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux produc o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Arome intense de lămâie și fructe albe cu o notă efemeră de condimente.

     

    GUST: Cutivat în St. Aubin, pe dealurile din spatele cunoscutei localități Puligny-Montrachet, acest Chardonnay aduce aceleași arome de flori, fructe și silex/ cremene. Bine structurat, proaspăt și vibrant pentru totți cei care preferă Regele soiurilor albe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Paste, pește cu legume și verdețuri, scoici și alte fructe de mare, preparate cu carne de pasăre (pui, curcan) și brânzeturi semitari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 228,48 RON

    Special Price 194,21 RON

    (-34,27 RON)
  • Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne Grand Cru - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne Grand Cru - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Corton Charlemagne Grand Cru - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux produc o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

    ASPECT: Galben-pai, limpede și strălucitor.

     

    MIROS: Unul dintre cele mai impresionante vinuri franceze din soiul Chardonnay Grand Cru, din Burgundia, ridică arome delicate de fructe și flori albe, note de vanilie și unt, cu o notă finală, discretă, de lemn tare.

     

    GUST: Papilele primesc încet întreaga structură complexă și greutatea vinului. Onctuozitatea se menține ca un fond delicat pentru fructe și flori, iar finalul este surprinzător de proaspăt.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat alături de aperitive, preparate din carne albă / pește, crustacee și brânzeturi tradiționale din Franța, cum este Roquefort.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 1.686,47 RON

    Special Price 1.433,50 RON

    (-252,97 RON)
  • Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix AOC, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14% Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix AOC, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%

    Sacha Lichine - Chateau Les Trois Croix AOC, rouge, Fronsac 2011 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2011

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Chateau Les Trois Croix este un brand creat de vinificatorul francez Patrick Léon ca o materializare a planului gândit de părinții săi, care doreau să aibă propriul vin pe piață.

     

    Patrick Léon este cunoscut și pentru vinurile create pentru mariii producători Château Mouton Rothschild, Opus One, Almaviva din Chile și colaborarea cu Sacha Lichine pentru Château D’Esclans. Împreună cu Sacha Lichine a desăvârșit și acest excelent cupaj roşu de Merlot și Cabernet Franc, numit Chateau Les Troix Croix.

     

    Proiectul vinului Les Trois Croix a început să se contureze în luna iunie a anului 1995, atunci când Patrick vizita peisajul idilic din Fronsadais, o comună din departamantul Gironde (regiunea viticolă Bordeaux).

     

     

    ASPECT: Roșu purpuriu intens, cu accente de violaceu.

     

    MIROS: Delicat, lemnos (cedru și stejar), cu nuanțe de vanilie, fructe de pădure și condimente.

     

    GUST: Taninos / pâmântiu, fructat de coacăze, dude roșii și stafide. Are o corpolență medie și o aciditate bine integrată. Gustul final este moale și persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Este cel mai bine pus în valoare lângă carne roșie: porc, vită sau miel la cuptor, la proțap sau înăbușită la tigaie în vin roșu. Este o alegere bună și pentru bucatele tradiționale românești specifice sărbătorilor de Paște sau de Crăciun. La finalul mesei, lângă brânzeturi moi și semimoi, maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    127,45 RON
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniu Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot.

     

    Cupajul anului 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc, maturat 18 luni în două barique-uri din stejar francez (primul nou, al doilea aflat la a doua umplere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 185,64 RON

    Special Price 157,79 RON

    (-27,85 RON)
  • Roux Pere & Fils - Meursault 1-er Cru-Clos Des Poruzots blanc 2013 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Meursault 1-er Cru-Clos Des Poruzots blanc 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%
    -15%

    Roux Pere & Fils - Meursault 1-er Cru-Clos Des Poruzots blanc 2013 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2013

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare. În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Cele mai cunoscute localități aflate în proprietatea Roux Pere & Fils includ Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton. De peste 130 de ani, descendeții lui Fernand Roux produc o gamă largă de vinuri începând cu vinurile clasice albe de Burgundia până la vinurile Premier Cru, din soiul Pinot Noir și grand cru din Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Galben pai.

     

    MIROS: Roux Pere & Fils ne oferă un vin de calitate premium, obținut din struguri Chadonnay, cu parfum de pere și struguri albi, într-un amestec irezistibil.

     

    GUST: Strugurii de pe tarlaua Meursault 1-er Cru Clos des Poruzots s-au metamorfozat într-un vin puțin untos, dar vioi, cu aromă dominantă de grapefruit. Finish-ul evocă subtil aromele de gutui, miere polifloră și mușetel gentil, cu un ton de minerale, extras din straturile bogate ale solului francez.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb de Chardonnay potrivit pentru meniurile cu ciupercuțe trase la tigaie, tocană de ciuperci cu pui și alte meniuri cu carne de rață și curcan, homar cu homar cu unt și cartofi dulci copți, fructe de mare, creveți și calamari prăjiți.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

     

    Preț normal: 470,53 RON

    Special Price 399,95 RON

    (-70,58 RON)
  • Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13% Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    Domaine du Castel - C Blanc du Castel 2009 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2009

     

    REGIUNE / ȚARĂ: JUDAEAN HILLS / ISRAEL

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Domaine du Castel este brand-ul creat de Eli Ben Zaken. În 1988 Eli şi familia sa au plantat primele rânduri de viţă de vie, lucrate şi vinificate aproape de casă în butoaie din stejar aduse din Franţa. Primele 600 de sticle de vin au fost obţinute în 1995, iar după ce a primit recenzii bune din Londra, acesta şi-a extins plantaţia şi a construit o vinărie pe care a numit-o Castel, după fortăreaţa cruciaţilor, aflată în apropiere.

     

    Eli şi familia sa a continuat extinderea plantaţiei şi obţinerea celor mai bune vinuri din pământul Israelului. În prezent afacerea de familie se desfăşoară într-o nouă vinărie, iar culturile de viţă de vie se află la poalele Munţilor Iudeei, aproape de zona istorică a Ierusalimului şi celorlalte oraşe biblice.

     

    Terroir-ul din Dealurile (Munţii) Iudeei se află la altitudine de 800 de metri, aproape de Mediterană, climatul este cald, cu precipitaţii abundente şi ierni calde ce oferă condiţii propice pentru culturi sănătoase. Pe 40 de hectare sunt plantate soiurile franceze Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Cabernet Franc, Malbec şi Chardonnay, pentru  monosoiuri şi cupaje albe, roşii şi rose.

     

     

    ASPECT: Galben-verzui cu reflexii aurii.

     

    MIROS: C’ Blanc du Castel este un vin cu buchet elegant,  bogat, îmbietor de fructe exotice răscoapte (ananas, mango, pere şi mere golden), completate de arome elegante de mineralitate şi drojdii fine.

     

    GUST: Un vin echilibrat de o aciditate placută, onctuos si cremos, cu o caracteristică recurentă de fructe exotice răscoapte citrice şi alune prăjite. In final, vinul are o mineralitate discretă şi lemnozitate elegantă, oferită de maturarea timp de un an în butoaie din stejar după stilul Burgundia.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonany cu puternice influenţe franceze, excelent alături de preparate carne de pui la grătar, homar, fructe de mare şi chiar de curcan, salate antreu, uşoare, pe bază de verdeţuri şi legume. Recomandat şi alături de brânzeturi semitari şi tari, servite cu struguri albi şi nucă.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

     

    203,89 RON
  • De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee rouge, Sancerre 2013 - 0.75L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee rouge, Sancerre 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    De Ladoucette - Comte Lafond Grande Cuvee rouge, Sancerre 2013 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2013

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Familiile Comte Lafond si Ladoucette au produs primele vinuri încă din secolul al XVII-lea, iar parteneriatul acestora a câștigat admirație și a adus prestigiu vinurilor franceze timp de două sute de ani.

     

    În 1972, Baronul Patrick De Ladoucette a preluat conducerea companiei, a extins operațiunile în Sancerre, Chablis, Vouvray și Chinon și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți exportatori ai vinurilor franceze, la nivel european.

     

    Vinul alb Comte Lafond este produs în regiunea cu denumire de origine controlată Sancerre, alcătuită din patru localități cu plantații de viță: Bué, Chaudoux, Chavignol și Verdigny.

     

     

    ASPECT: Roșu granat.

     

    MIROS: Note de fructe roșii macerate (cireșe), condimente dulci (scorțișoară și vanilie) și ceva note vegetale. După o aerare tihnită, notele de minerale și fum fac loc aromelor clare de coacăzele negre și mure.

     

    GUST: Bine structurat, cu tanini consistenți din cirele și alte fructe roșii ce oferă o astringență de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru mesele cu carne de vită, miel sau vânat la cuptor cu ierburi mediteraneene sau alături de paste gratinate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C.

     

    Preț normal: 245,00 RON

    Special Price 208,25 RON

    (-36,75 RON)
  • J & B Rare - Scotch Blended Whisky - 0.5L, Alc: 40% J & B Rare - Scotch Blended Whisky - 0.5L, Alc: 40%

    J & B Rare - Scotch Blended Whisky - 0.5L, Alc: 40%

    În 1749, italianul Giacomo Justerini și englezul George Johnson, au fondat compania Johnson & Justerini. De la început, compania a încheiat colaborări profitabile cu producători de băuturi alcoolice din regiunile și orașele Europei Centrale. În 1831, un descendent al lui George Johnson vinde afacerea lui Alfred Brooks. Astfel, compania este redenumită Justerini & Brooks.

     

    După 270 de ani de comerț și distribuție de băuturi alcoolice, Justerini & Brooks rămâne unul dintre marii furnizori ai Europei, și desfășoară operațiuni în 50 de state din lumea întreagă.

     

    Portofoliul companiei Justerini & Brooks include unele dintre cel mai bune și cele mai rare whisky-uri din lume. J&B Rare este un blend de whisky creat de compania britanică în 1930, pentru export pe piața americană. După Prohibiție, începând cu 1936, J&B Rare este exportat pentru prima dată în S.U.A. 

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: J&B Rare are un parfum de corpolență medie, cu note de nuci, mere glazurate cu caramel, lemn de cedru, coajă de portocală și malț.

     

    GUST: Deși o mare parte din cele 42 de whisky-uri folosite în blend sunt din regiunea scoțiană Speyside, aromele de fructe, caramel și malț sunt bine echilibrate, corpolente și pline de savoare.

     

    FINISH: Mediu, cu arome de stejar și scorțișoară.

     

    50,18 RON
  • Bell's - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% Bell's - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

    Bell's - Scotch Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

    Whisky-ul Bell's a fost produs pentru prima dată în orașul scoțian Perth la distileria ce aparținea în 1851 lui Arthur Bell. Fondatorul și-a început activitatea cu blend-uri consistente, realizate din whisky-uri obținute din malț de orz și whisky-uri din amestec de cereale.

     

    Bell’s și-a diversificat portofoliul și a ajuns în anii 1970 unul dintre cele mai bine vândute blend-uri din Marea Britanie după construcția unei distilerii proprii în Dufftown. Bell’s a introdus în anii 1990 eticheta cu anii de maturare a blend-ului creat din surplus și a adus o imagine mai bună brand-ului care exista deja de peste 140 de ani.

     

    Asemenea altor companii producătoare de băuturi alcoolice, după 2000 Bell’s s-a reinventat sub umbrela Diageo. Noua conducere a schimbat rețeta blend-ului existent la acea vreme cu una mai apropiată de creația originală a lui Arthur Bell, iar noile loturi corespondente au fost îmbuteliate sub denumirea Bell’s Original.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Rafinat și complex, mulțumită notelor de orz mălțuit, ierburi proaspăt culese și flori. Vaporii de alcool ridică și note de cereale amestecate cu maciniș și puțină miere.

     

    GUST: Fin, de corpolență medie. Se simt arome de orz și alte cereale cu ulei de alune, note de lemn și condimente.

     

    FINISH: Scurt. Note de patiserie (cocă cu fructe înăbușite) și fum.

     

    49,47 RON
  • Royal Lochnagar - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Royal Lochnagar - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%
    -13%

    Royal Lochnagar - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Distileria de la Lochnagar a fost înființată în 1845 în regiunea Highland și este una dintre cele mai mici din întreaga Scoție, iar producția de whisky pentru eticheta proprie este restrânsă.

     

    Alături de single malt-urile proprii Royal Lochnagar produce și loturile speciale pentru blend-urile Johnny Walker Blue Label și Black Label. Distileria din Highland se află în apropiere de domeniul Balmoral, iar în urmă cu mai bine de 130 de ani era vizitată adesea de Regina Victoria. În prezent etichetele brand-ului Royal Lochnagar poartă cu mândrie aprobări oficiale din partea marilor monarhi ai Regatului Unit al Marii Britanii.

     

    Whisky-ul este obținut din orz local și apă pură din izvorul aflat la poalele munților Cairngorn. Distilarea are loc după metoda tradițională, urmată de maturarea în butoaie din stejar. Această expresie maturată 12 ani oferă arome complexe și potrivite pentru a fi savurat de toți cei care vor să descopere o băutură autentică. Profilul este puțin afumat și sărat, dar foarte bine echilibrat, fiind unul din puținele whisky-uri care nu au nevoie de apă pentru a deschide aromele. Este catifelat și foarte ușor de băut, un adevărat whisky regal.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar deschis.

     

    MIROS: Discret, la început, apoi mai intens, cu arome de fân proaspăt cosit, orz încolțit, stejar și coji de fructe.

     

    GUST: Fum slab, turtă dulce și multe feluri de condimente rumenite. Aroma dulce amintește de zahăr demerara și bomboane proaspete.

     

    FINISH: Arome persistente de iarbă verde și miere.

     

    Preț normal: 229,82 RON

    Special Price 201,04 RON

    (-28,78 RON)
  • CinZano - Asti Spumant dulce 0.75L, Alc: 7% CinZano - Asti Spumant dulce 0.75L, Alc: 7%

    CinZano - Asti Spumant dulce 0.75L, Alc: 7%

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

     

    VOL. ALC.: 7%

     

    VIN SPUMANT ALB DULCE. Casa CinZano a fost fondată de fraţii Giovanni Giacomo şi Carlo Cinzano în 1757. Cei doi frați erau de meserie bombonieri și aveau un butic în centrul orașului Torino (Via Garibaldi). La începutul secolului al XIX-lea, urmaşii acestora au avut pentru prima dată ideea de a folosi strugurii aflaţi în plantaţia din Santa Vittoria d’Alba pentru a experimenta cu diferite băuturi spumante.

     

    CinZano Asti Dolce e unul dintre spumantele produse doar din cei mai buni struguri Moscato Bianco, cu Denumire de Origine Controlată și Garantată, cultivați în podgoriile provinciilor Cuneo, Asti şi Alessandria din regiunea Piemonte.

     

    Experiența de peste 260 de ani a producătorului italian și stilul consacrat de producție prin metoda tradițională, oferă un spumant elegant, bogat în arome naturale, proaspete și răcoritoare.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor, cu perlaj fin.

     

    MIROS: Arome florale dulci, în special flori și miere de salcâm, salvie, urmate de note slabe de fructe de livadă. 

     

    GUST: Textură fină, plăcut acidulat, ceva mai dulce mulțumită aromelor de piersică și miere. Gust final dulce și floral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spumant recomandat alături de mezeluri fine, brânzeturi maturate, produse de patiserie și deserturi cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    59,00 RON
  • CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18% CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18%

    CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18%

    Casa CinZano a fost fondată de fraţii Giovanni Giacomo şi Carlo Cinzano în 1757. Cei doi frați erau de meserie bombonieri și aveau un butic în centrul orașului Torino (Via Garibaldi). La începutul secolului al XIX-lea, urmaşii acestora au avut pentru prima dată ideea de a folosi strugurii aflaţi în plantaţia din Santa Vittoria d’Alba pentru a experimenta cu diferite băuturi spumante.

     

    În 1868 vinurile spumente CinZano aveau succes iar afacerea de familie a fost extinsă din nou odată cu începerea producției de vermut. Atunci a fost creat faimosul vermut roșu (CinZano Rosso), după o reţetă cu 35 de ingrediente, printre care se află și plante aromatice din Alpii Italieni.

     

    După varianta originală CinZano Rosso, a urmat varianta de vermut Bianco (alb), spre sfârșitul secolului al XIX-lea, iar în aceeași perioadă au avut loc primele exporturi ale acestei băuturi. În prezent, vermutul Extra Dry urmează tradiția casei CinZano și este produs cu ierburi aromatice, fructe și alte ingrediente naturale macerate, urmând rețetele dezvoltate în urmă cu peste 150 de ani, în Epoca Frumoasă.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un parfum proaspăt, revigorant, de mentă, salvie și oregano, cu o notă de condimente și vin alb.

     

    GUST: Arome plăcute de ierburi și alte condimente complexe ce încălzesc papilele.

     

    FINISH: Vioi, cu note de vegetale macerate ce dau un post gust amar.

     

    44,80 RON
  • Jose Cuervo - Tequila Especial Silver - 0.5L, Alc: 38% Jose Cuervo - Tequila Especial Silver - 0.5L, Alc: 38%

    Jose Cuervo - Tequila Especial Silver - 0.5L, Alc: 38%

    Povestea Jose Cuervo începe în 1700, în Mexic, cu însuși José Antonio de Cuervo y Valdés, care a primit de la Regele Spaniei, Ferdinand al VI-lea, un înscris oficial ce îi permitea să planteze agave pe pământul său și distileze această plantă. Tequila Jose Cuervo a devenit și mai populară în secolul XX, când au apărut și primii competitori din regiunile cu producători mici. Actualitatea brand-ului Jose Cuervo a rămas neschimbată, fiind cel mai vechi brand de tequila din lume, cu o gamă generoasă de etichete pentru toate gusturile.

     

    Pentru orice tequila Jose Cuervo, procesul începe cu maeștrii ‘jimadores’ care taie frunzele de agave pentru a obține piña (inima plantei cu formă de ananas). Piñas sunt uscate / coapte la cuptor timp de 36-40 de ore, apoi răcite și zdrobite / stoarse într-o moară pentru a se extrage sucul dulce. Urmează fermentarea sucului în cuve mari timp de 50-60 de ore.

     

    După fermentare, sucul este distilat, iar alcoolul obținut este condensat și rectificat. După toate aceste procese este obținută o tequila alba, o bază, care este mai apoi șlefuită în diferite loturi prin maturarea în butoaie de stejar. Butoaiele sunt arse în interior la intensități diferite, ceea ce determină sortimente diferite de tequila, cu arome fresh sau complexe. 

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Distilat fin din agave, flori albe și condimente dulci.

     

    GUST: Pe papile agava este echilibrată de un grup aromatic format din note de citrice, ciocolată albă și mango.

     

    FINISH: Mediu. Dulceag și ușor condimentat.

     

    56,83 RON
  • Gordon's - London Dry Gin - 0.5L, Alc: 47.3% Gordon's - London Dry Gin - 0.5L, Alc: 47.3%
    -5%

    Gordon's - London Dry Gin - 0.5L, Alc: 47.3%

    În 1769 englezul Alexander Gordon a construit o distilerie în Londra, chiar în sudul capitalei, într-un mic târg numit Southwark, ce a devenit parte din zona metropolei Britanice. Încă de la început, afaceristul a produs gin cu apă curată din Southwark, iar calitatea băuturii i-a adus în scurt timp popularitate.

     

    Astăzi, brand-ul cu origini vechi de aproape 250 de ani face parte din Grupul Diageo și este unul dintre cele mai bine vândute ginuri din lume, deținător a patru titluri de Furnizor Regal oferite de monarhii Marii Britanii și o colecție impresionantă de premii obținute la competiții internaționale.

     

    Cu toate acestea, Gordon's rămâne un gin ce poate fi apreciat pentru tradiția și calitatea sa, obținută cu știință și experiență de sute de ani. Printre cele mai importante ingrediente care se află în compoziţia Gordon's sunt boabele de ienupăr. Alături de boabele de ienupăr reţeta mai include şi seminţe de coriandru, rădăcină de angelică, lemn dulce, rădăcină de orris, portocale şi coajă de lămâie.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfum vioi de ierburi parfumate, în special ienupăr, semințe de coriandru și citrice.

     

    GUST: Se simte pe papile textura subțire cu note de ierburi tonice, ca un mix medicinal cu ienupăr și angelica. Apar și urme de uleiuri eterice din coriandru și o ușoară astringență lăsată de citrice.

     

    FINISH: Gustul final este mediu, dar satisfăcător prin notele de ienupăr.

     

    Preț normal: 42,72 RON

    Special Price 40,50 RON

    (-2,22 RON)
  • Schwartzhog - Herbal lichior - 0.7L, Alc: 36.7% Schwartzhog - Herbal lichior - 0.7L, Alc: 36.7%

    Schwartzhog - Herbal lichior - 0.7L, Alc: 36.7%

    Schwartzhog este un lichior german produs din alcool rafinat și botanice cu origini în secolul al XVIII-lea. Tradus în ‘mistrețul negru’, Schwartzhog provine din timpuri medievale când era produs cu știința veche a distilării, ierburi și condimente locale.

     

    Băutura a fost denumită altfel după o întâmplare din secolul al XVI-lea. Într-o Germanie cu mici regate aflate în război, un atac asupra castelului Hardenberg a fost dat în vileag de un porc mistreț negru. Animalul a fost auzit în jurul cetății, iar gărzile Hardenberg i-au surprins pe cei care se pregăteau să îi asedieze. De atunci lichiorul a primit numele Porcul Negru (Schwartzhog) și este produs în continuare după o rețetă secretă.

     

    Câteva dintre plantele dezvăluite de producător sunt: trifoi de baltă, gențiană, pelin, ghimbir thailandez Galangal și ghimbir, citronelă și anason.

     

     

    ASPECT: Maro închis, aproape opac cu ușoare cu reflexii roșiatice.

     

    MIROS: Schwartzhog aduce un parfum fin vegetale și rădăcinoase înăbușite și macerate în alcool, ca un tonic sau amestec medicinal de ierburi amărui.

     

    GUST: Pe papile este amar, apoi se relaxează cu note de lemn dulce, coajă de portocală deshidratată, un ton picant de coriandru, gențiană și scorțișoară.

     

    FINISH: Amărui, puțin picant și persistent.

     

    63,95 RON
  • Pampero - Rom Blanco - 1L, Alc: 37.5% Pampero - Rom Blanco - 1L, Alc: 37.5%

    Pampero - Rom Blanco - 1L, Alc: 37.5%

    Pampero este un rom produs pentru prima dată în 1938 de Alejandro Hernández. În prezent, Industrias Pampero este unul dintre brand-urile Diageo, iar în distileria din Venezuela, este produs rom din melasă de trestie de zahăr într-o gamă variată, inclusiv sortimente maturate și de colecție.

     

    Din portofoliul de romuri Pampero, produs în distileria din statul Miranda, orașul Ocumare del Tuy, vă oferim acest rom alb, excelent pentru cocktail-uri clasice, sau mix-uri noi, realizate după propriile gusturi.

     

     

    ASPECT:  Incolor. Filtrat prin cărbune.

     

    MIROS: Profil aromatic fructat, dominat de strugurii albi, note de patiserie și citrice.

     

    GUST: Pampero Blanco este obținut prin amestecarea romurilor proaspete și maturarea acestora timp de doi în butoaie din stejar folosite anterior la învechirea bourbon-ului. Contactul cu lemnul oferă romului un gust intens de fructe și note delicate de șerbet.

     

    FINISH: Mediu, fructat și la fel de intens.

     

    95,05 RON
  • De Kuyper - Lichior Creme de Menthe White - 0.7L, Alc: 24% De Kuyper - Lichior Creme de Menthe White - 0.7L, Alc: 24%

    De Kuyper - Lichior Creme de Menthe White - 0.7L, Alc: 24%

    De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

     

    Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de băuturi alcoolice și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

     

    Astăzi De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale, produse după rețete vechi de peste 100 de ani.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfumul lichiorului aduce note proaspete de mentă și accente citrice.

     

    GUST: Menta se simte intens și este revigorantă alături de notele de lămâie, lime și coajă de lămâie.

     

    FINISH: Lung, intens, cu aromă de fum. Un lichior fin și memorabil.  

     

    77,05 RON
  • Smirnoff - Vodka Red Label - 1L, Alc: 40% Smirnoff - Vodka Red Label - 1L, Alc: 40%

    Smirnoff - Vodka Red Label - 1L, Alc: 40%

    Rețeta inițială pentru vodca Smirnoff a fost creată în secolul XVIII-lea, în Rusia, la Moscova, de Pyotr Arsenievich Smirnov. Rețeta actuală după care este produsă vodca Smirnoff, numită Nr. 21, aparține fiului acestuia, Vladimir, care a reușit să scape din Rusia în 1917, în timpul evenimentelor din Octombrie Roșu și să aducă rețeta în Turcia, la Constantinopol, unde și-a ridicat o fabrică în anii 1920. Mai târziu, Vladimir a adus vodca Smirnoff pe piața din S.U.A. unde a câștigat popularitate și în scurt timp drepturile au fost cumpărate de o companie americană.

     

    În prezent brand-ul aparține companiei britanice Diageo, iar sortimentele sunt produse în multe state din Europa, Asia și S.U.A. Vodca Smirnoff este distribuită în peste 100 de state și a fost declarată în anii 2000, distilatul cu cele mai mari vânzări la nivel mondial.

     

    Vodca Smirnoff este o băutură cu tradiție, produsă cu ingrediente naturale și tehnologie modernă. Vodca Smirnoff poate fi savurată sec sau în cocktail-uri clasice și elegante cum ar fi Vodka Martini, Cosmopolitan și Bloody Mary.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Vodka cu etichetă roșie este distilată de trei ori și filtrată de zece ori, de aceea este nevoie de multă insistență pentru a se strecura pe nări un o notă firavă de distilat din grâne.

     

    GUST: Alcoolul integrează bine notele de vanilie, cereale, citrice și piper negru.

     

    FINISH: Scurt și cald.

     

    76,93 RON
  • Smirnoff - Vodka Blue Label - 0.7L, Alc: 45% Smirnoff - Vodka Blue Label - 0.7L, Alc: 45%

    Smirnoff - Vodka Blue Label - 0.7L, Alc: 45%

    Rețeta inițială pentru vodca Smirnoff a fost creată în secolul XVIII-lea, în Rusia, la Moscova, de Pyotr Arsenievich Smirnov. Rețeta actuală după care este produsă vodca Smirnoff, numită Nr. 21, aparține fiului acestuia, Vladimir, care a reușit să scape din Rusia în 1917, în timpul evenimentelor din Octombrie Roșu și să aducă rețeta în Turcia, la Constantinopol, unde și-a ridicat o fabrică în anii 1920. Mai târziu, Vladimir a adus vodca Smirnoff pe piața din S.U.A. unde a câștigat popularitate și în scurt timp drepturile au fost cumpărate de o companie americană.

     

    În prezent brand-ul aparține companiei britanice Diageo, iar sortimentele sunt produse în multe state din Europa, Asia și S.U.A. Vodca Smirnoff este distribuită în peste 100 de state și a fost declarată în anii 2000, distilatul cu cele mai mari vânzări la nivel mondial.

     

    Vodca Smirnoff este o băutură cu tradiție, produsă cu ingrediente naturale și tehnologie modernă. Vodca Smirnoff poate fi savurată sec sau în cocktail-uri clasice și elegante cum ar fi Vodka Martini, Cosmopolitan și Bloody Mary.

     

     

    ASPECT: Limpede, cristalin.

     

    MIROS: Blue Label este cea mai generoasă dintre sortimentele produse de britanici. Cele trei direcții pe care le iau aromele distincte ale acestei băuturi sunt oferite de cereale, fructe uscate și vegetale.

     

    GUST: Pentru vodca Smirnoff, toate aromele dezvăluite în miros își găsesc locul și în gust: revin cerealele și fructele uscate, cu note noi de lemn și coajă uscată de nuci. 

     

    FINISH: Scurt și cald.

     

    54,80 RON
  • Smirnoff Blue Label 1 L, Alc: 50% Smirnoff Blue Label 1 L, Alc: 50%

    Smirnoff Blue Label 1 L, Alc: 50%

    Rețeta inițială pentru vodca Smirnoff a fost creată în secolul XVIII-lea, în Rusia, la Moscova, de Pyotr Arsenievich Smirnov. Rețeta actuală după care este produsă vodca Smirnoff, numită Nr. 21, aparține fiului acestuia, Vladimir, care a reușit să scape din Rusia în 1917, în timpul evenimentelor din Octombrie Roșu și să aducă rețeta în Turcia, la Constantinopol, unde și-a ridicat o fabrică în anii 1920. Mai târziu, Vladimir a adus vodca Smirnoff pe piața din S.U.A. unde a câștigat popularitate și în scurt timp drepturile au fost cumpărate de o companie americană.

     

    În prezent brand-ul aparține companiei britanice Diageo, iar sortimentele sunt produse în multe state din Europa, Asia și S.U.A. Vodca Smirnoff este distribuită în peste 100 de state și a fost declarată în anii 2000, distilatul cu cele mai mari vânzări la nivel mondial.

     

    Vodca Smirnoff este o băutură cu tradiție, produsă cu ingrediente naturale și tehnologie modernă. Vodca Smirnoff poate fi savurată sec sau în cocktail-uri clasice și elegante cum ar fi Vodka Martini, Cosmopolitan și Bloody Mary.

     

     

    ASPECT: Limpede, cristalin.

     

    MIROS: Blue Label este cea mai generoasă dintre sortimentele produse de britanici. Cele trei direcții pe care le iau aromele distincte ale acestei băuturi sunt oferite de cereale, fructe uscate și vegetale.

     

    GUST: Pentru vodca Smirnoff, toate aromele dezvăluite în miros își găsesc locul și în gust: revin cerealele și fructele uscate, cu note noi de lemn și coajă uscată de nuci. 

     

    FINISH: Scurt și cald.

     

    88,19 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă