Hakushu - Japanese single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43%
Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.
În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă.
În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.
ASPECT: Auriu intens.
MIROS: Pere coapte, mentă uscată, oregano și notă de fum.
GUST: Iasomie, mango, gutuie și mentol.
FINISH: Lung, plăcut, cu note de fum și vegetale amare.
Tip Băutură | Whisky |
---|---|
Ţara de Origine | Japonia |
Tip ambalaj | Sticla |
Vechime | 18 ani |
Brand | Hakushu |
Ingrediente | Apa, alcool distilat din cereale. |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |
Litraj | 0,7L |
Alcool | 43.0% |