Dragi prieteni,

 

Va multumim ca sunteti alaturi de noi in comunitatea BeiCeVrei.ro.

BeiCeVrei.ro respecta Regulamentul European privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR).

Va asiguram ca datele dumneavoastra transmise catre noi au fost si sunt tratate cu intreaga atentie, iar masurile organizatorice si tehnice implementate de noi asigura confidentialitatea si utilizarea datelor dumneavoastra exclusiv pentru a va oferi cea mai buna experienta in relatia cu noi.

Avand in vedere cerintele Regulamentului european, va rugam sa va exprimati acordul explicit privind prelucrarea datelor de a mentine legatura cu dumneavoastra in aceleasi conditii foarte bune.

 

 
 

Scopul prelucrarii

Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in scop contractual si legal. Temeiul prelucrarii este constituit din acordul dumneavoastra si prevederile legale aplicabile. Datele personale ale dumneavoastra sunt prelucrate pe toata durata acordului dumneavoastra. In fiecare mesaj pe care vi-l trimitem veti gasi optiunea de revocare automata a consimtamatului (dezabonare).

Mai exact, noi prelucram datele personale in urmatoarele scopuri:

  • indeplinirea obligatiilor si drepturilor ce decurg din relatia cu dumneavoastra
  • realizarea unor interese legitime in beneficiul dumneavoastra, precum: marketing direct pentru promovarea produselor noastre; evaluarea gradului dumneavoastra de satisfactie, caci este esential pentru noi sa fiti satisfacut; determinarea/evaluarea intereselor dumneavoastra prin mijloace automate sau nu, pentru a va oferta produse cat mai potrivite

Prelucrarea datelor in alte scopuri decat cele contractuale si legale, o vom realiza numai pe baza consimtamantului dumneavoastra.

 

Drepturile dumneavoastra

Regulamentul confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza datele cu caracter personal. Iata mai jos, pe scurt, drepturile dumneavoastra:

Dreptul de acces inseamna ca dumneavoastra aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca va prelucram sau nu date cu caracter personal, iar daca da, va oferim accesul la aceste date precum si informatii despre cum sunt prelucrate.

Dreptul la portabilitate se refera la faptul ca puteti primi datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat precum si transmiterea acestor date altui operator.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand aceasta deserveste un interes public ori un interes legitim al nostru.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor personale inexacte.

Dreptul la stergere/dreptul de a fi uitat inseamna ca aveti dreptul sa va stergem datele colectate fara intarzieri nejustificate, in oricare din urmatoarele situatii: nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, retragerea consimtamantului, opunerea la prelucrare, colectarea ilegala, stergerea pentru respectarea unei obligatii legale sau colectarea facuta cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat daca se contesta exactitatea datelor pe o anumita perioada, suficienta pentru verificarea datelor, daca prelucrarea este ilegala dar nu se doreste stergerea datelor doar restrictionarea, in cazul in care nu mai avem nevoie de datele personale in vederea prelucrarii insa ni le solicitati pentru apararea unui drept in instanta sau daca v-ati opus prelucrarii.

 

Contact si suport privind datele dumneavoasta

Toate aceste drepturi le puteti exercita printr-o cerere si transmisa catre noi prin:

 

Pentru orice intrebari sau nemultumiri va puteti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin e-mail la protectiadatelor@beicevrei.roiar daca sunteti de parere ca v-am incalcat vreun drept privind acest subiect, va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Nu in ultimul rand, vom aplica in continuare toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor dumneavoastra personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii ori accesului neautorizat asupra lor.


Ramanem partenerul dumneavoastra responsabil si foarte atent in ceea ce priveste datele personale. Bucurati-va de experiente exceptionale, de fiecare data!

Va multumim pentru incredere!