INFORMATII LA
0740.232.217L-V: 09.00 - 17.30
0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

*imaginile sunt cu titlu de prezentare

Evian Virgil Abloh Lim. Edition 2019 0.75 L x 12 buc - sticla

Disponibilitate: În stoc

186,78 Lei

Detalii

Născută în inima Alpilor francezi, din apropierea oraşului Évian-leş-Bains, pe malul sud a lacului Geneva, printre munți şi ghețari, apa minerală naturală evian® trece printr-o călătorie lungă de 15 ani pentru a obține echilibrul său unic de minerale, datorită protecţiei realizate de rocile impermeabile. Filtrată în mod natural de nisipuri şi ghețari, apa evian® curge la fel de pură precum natura a creat-o.
Esenţa purităţii apei Evian este dată de calitatea sursei din care provine aceasta, neatinsă de om sau de factorii de poluare.

În fiecare an Evian lansează un nou design pentru sticla cu etichetă în ediție limitată, creată în colaborare cu artiști renumiți. După proiectul de succes desfășurat la începutul acestui an, în colaborare cu tânăra pictoriță franceză Innes Longevial, brand-ul Evian lansează ediția limitată creată de designer-ul american Virgil Abloh.
Virgil Abloh este un designer din lumea modei și una dintre personalitățile care împărtășesc viziunea brandului Evian de a fi mai aproape de iubitorii apelor minerale. Campania "One Drop can make a Rainbow" și spiritul creativ al lui
Virgil Abloh au inspirat mai mult decât o etichetă, au inspirat o artă grafică elegantă, pentru o sticlă de colecție.

Additional Information

SubcategorieApa necarbogazoasă
Litraj12 x 0.750 Litri
Tip ambalajbax
Ţara de OrigineFranţa
  1. Fii primul care evaluează acest produs.

Spune părerea ta

Cum ți se pare acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Notă
Calitate
Preț