În 2007, viziunea nonconformistă împărtășită de cele două branduri a adus laolaltă puritatea apei cu creativitatea modei, deschizând astfel calea spre o saga de colaborări cu cei mai mari designeri.

Pentru a sărbători această poveste de succes, Casa lui Christian Lacroix aduce un omagiu spiritului viu și tânăr al evian®, prin reinventarea modelului Paseo. Născut pentru creaţiile Haute Couture, acest design delicat de broderie a fost utilizat pentru prima dată în afara colecţiilor de modă Christian Lacroix, pentru a crea prima sticlă evian® Limited Edition în 2007.

Din acel moment a devenit un design iconic al Casei Christian Lacroix. Noua versiune colorată Paseo Limited Edition este expresia pură a universului creativ al lui Christian Lacroix: flamboiant, Parizian, și cu un spirit veșnic tânăr. Modelul este disponibil în două variante: una de culoare roz, iar perechea ei este de culoare bleu.

“Colaborarea evian® x Lacroix este precum aș trăi un vis împlinit, având șansa de a fi a doua de acest gen... ceea ce mă face un designer foarte norocos!” Sacha Walckhoff, director de creaţie al Casei Christian Lacroix

 

Sticlele din colecţia evian® x Christian Lacroix sunt disponibile în varianta de 75cl în recipient de sticlă și în varianta laminată de Prestige PET 0,5l în premieră. Colecţia este disponibilă la nivel global din luna Septembrie 2016 în lanţurile de hoteluri selecţionate, cafenele, restaurante și magazine, iar in Romania va fi disponibila incepand cu luna noiembrie 2016 atat in horeca cat si pe on-line pe site-ul www.beicevrei.ro.