Domeniile Davidescu

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

 

 

Marele bucătar de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, îți recomandă vinurile Domeniile Davidescu. Tu le-ai încercat?

Comandă oricare 2 sticle de vin alb sau rose cu 10% discount și primești cadou un tirbușon profesional Murano.

 

*promoție valabilă în perioada 24.09.2020 - 08.10.2020, în limita stocului disponibil

 

Asocieri culinare

 

Vinurile bune se dezvăluie pe deplin doar în combinații culinare potrivite. Această regulă este cunoscută în întreaga lume și nu-ți pierde din actualitate, deoarece asocierile culinare și vinurile alese atent sunt o nouă dovadă de stil și de rafinament. Crama Domeniile Davidescu respectă, cu strictețe, această regulă, fapt pentru care l-am provocat pe Chef Cătălin Scărlătescu, bucătar de renume, culinar iscusit, jurat în emisiunea „Chefi la cuțite”, să pregătească cele mai inedite și savuroase combinații de bucate, numai bune de gustat alături de diferite vinuri seci sau demiseci din colecțiile noastre.

 

Descoperă cel mai potrivit mix dintre gustul mâncării alese și a vinului aromat, plin de personalitate și cu acorduri fine. Cele mai bune vinuri moldovenești se alătură într-un tangou natural cu platourile impecabile, semnate de Chef Scărlătescu, descoperindu-ți plenitudinea emoțiilor culese din pământurile basarabene, tocmai din renumita zonă sudică, în care terroir-ul, soarele și energia strămoșească s-au împletit în cea mai frumoasă combinație vinicolă.