Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Subcategorie: Armagnac Eliminare
  • Nismes Delclou - Armagnac XO GB - 0.7L, Alc: Nismes Delclou - Armagnac XO GB - 0.7L, Alc:

    Nismes Delclou - Armagnac XO GB - 0.7L, Alc:

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: XO se deschide cu un parfum intens și cald, mulțumită notelor de fructe și condimente.

     

    GUST: Acest sortiment de armagnac este maturat conform legilor franceze cel puțin 10 ani în butoaie din stejar, urmați de alți 10 pentru acel gust complex, desăvârșit. Papilele sunt cucerite de prune coapte, stejar ușor ars, urmat de o paletă fermecătoare de condimente și nucșoară amestecată cu fructe. 

     

    FINISH: Final lung și puternic de distilat bine rafinat.

     

    261,80 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L, Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 573,58 RON

    Special Price 544,90 RON

    (-28,68 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 500,99 RON

    Special Price 475,94 RON

    (-25,05 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 337,96 RON

    Special Price 321,06 RON

    (-16,90 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 402,22 RON

    Special Price 382,11 RON

    (-20,11 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 456,96 RON

    Special Price 434,11 RON

    (-22,85 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 393,89 RON

    Special Price 374,20 RON

    (-19,69 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1975 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1975 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1975 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 420,07 RON

    Special Price 399,07 RON

    (-21,00 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1984 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1984 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1984 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 328,44 RON

    Special Price 312,02 RON

    (-16,42 RON)
Grilă Listă