Oferte Cognac & Brandy

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
  • Martell - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Martell - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -22%

    Martell - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

     

    După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

     

    După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este împărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar deschis cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Aromă intensă de fructe galbene coapte: prune mirabelle, piersici și pepene mango.

     

    GUST: Aroma luxuriantă de fructe unite cu note delicioase de lemn și condimente fine din butoaiele roșii de maturare oferă impresia unui coniac elegant, perfect echilibrat.

     

    FINISH: Lung, ușor fructat.

     

    Preț normal: 146,97 RON

    Special Price 114,88 RON

    (-32,09 RON)
  • Courvoisier - Cognac VSOP Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Courvoisier - Cognac VSOP Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -38%

    Courvoisier - Cognac VSOP Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În 1809, la puţin timp după Revoluţia Franceză, în timpul Împăratului Napoleon Bonaparte, negustorul Emmanuel Courvoisier şi Louis Gallois, au decis să construiască o distilerie în apropiere de Paris, în localitatea Bercy. În scurt timp, Napoleon Bonaparte a felicitat băutura lui Courvoisier, a oferit-o trupelor sale şi, legenda spune că după înfrângerea de la Waterloo, a ales Courvoisier pentru voiajul pe Atlantic, spre insula Sf. Elena, unde a fost exilat.

     

    În 1828, urmaşii fondatorilor au decis să construiască o altă distilerie în localitatea Jarnac din centrul regiunii Cognac, unde se află în prezent. Din anul 1866 coniacul Courvoisier este exportat în Marea Britanie. La începutul secolului XX, Napoleon a fost cel mai cunoscut produs Courvoisier, iar în anii următori casa franceză şi-a continuat expansiunea prin exporturi în pieţele europene, investiții în tehnologii moderne și în cercetări legate de producția distilatului pentru coniac.

     

    VSOP este creat de Maestrul Patrice Pinet prin amestecul unor coniacuri din struguri selecționați. În acest caz, maestrul francez a ales să echilibreze coniacuri din struguri crescuți în subregiunile Fins Bois, Grande și Petite Champagne.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu.

     

    MIROS: Fuziunea dintre coniacurile tinere și cele maturate oferă o bogăție aromatică ușor de apreciat. Fructele sunt reprezentate de aromele dulci de piersici ce se ivesc natural în timpul distilării și sunt protejate de lemnul tare de stejar în care se maturează.  

     

    GUST: Ținut la maturare cel puțin 4 ani acest blend prețios dezvoltă un gust de caramel dulce, ușor de asemănat cu o aromă de migdale prăjite.  

     

    FINISH: Aroma de fructe amestecată cu cea de mosc aduce aminte de iasomie, o floare delicată ce oferă un gust final lung și energic.

     

    Preț normal: 224,90 RON

    Special Price 140,52 RON

    (-84,38 RON)
  • Hennessy - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Hennessy - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -37%

    Hennessy - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Coniacurile Hennessy provin din zona Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de maturarea în butoaie din stejar ce au fost confecționate din lemn ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.

     

    Hennessy VS este cel mai bine vândut coniac din lume, faima sa datorându-se în special stilului elegant, buchetului nuanţat şi calităţii constante. VS este compus din 40 eaux-de-vie selecţionate, maturate până la 8 ani, în regiunea Cognac și armonizate perfect pentru a oferi expresivitatea autentică a casei Hennessy.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note bogate de condimente şi nuci, lemn de stejar, presărate armonios pe un fundal de arome dulci.

     

    GUST: Un mix de arome florale, note de fructe de pădure, lemn, migdale şi un strop de vanilie.

     

    FINISH: Lung. Ușor astringent.

     

    Preț normal: 207,61 RON

    Special Price 130,34 RON

    (-77,27 RON)
  • Martell - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Martell - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -24%

    Martell - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

     

    După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

     

    După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este împărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar auriu cu reflexii de mahon.

     

    MIROS: X.O este ușor degajat și oferă fără nici o reținere personalitatea sa picantă, cu note de piper negru și roz, coriandru, rotunjit de smochine, nucă și lemn dulce.

     

    GUST: Note intense de smochine, fructe roșii și mugure de coacăze negre oferă o expresie clară a puterii și intensității distilatului din Grande Champagne.

     

    FINISH: Concluzia acestui coniac este excepțional de lungă și robustă. Ultima impresie aduce savoarea unui coniac creat cu rigoarea tradiției și prestigiului adus de îndelungata existență a casei fanceze Martell.    

     

    Preț normal: 731,18 RON

    Special Price 559,35 RON

    (-171,83 RON)
  • Metaxa - Brandy 12 stele GB + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 12 stele GB + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
    -18%

    Metaxa - Brandy 12 stele GB + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

    Creația lui Constantinos Raptis din 2011, METAXA 12 Stele este expresia fină a unei călătorii prin intermediul simțurilor. Acestă băutură de culoarea ambrei are un gust foarte complex, unic, cu note subtile de lemn de stejar, coajă de portocală și mirodenii. Este rezultatul în arta amestecului distilatelor de vin și a vinurilor Muscat, exclusiv obținute din insula Samos, din marea Egee.

     

    Constantinos Raptis declară: „În mod obișnuit, folosim butoaie din lemn de stejar Limousin, ușor rumenite. Dar aici folosesc butoaie rumenite mai intens. De asemenea, selectez vinuri de Muscat de la altitudini mai înalte, pentru arome și mai concentrate.”

     

    Recomandare de servire: simplu sau cu un cub de gheață. Barmanii și mixologii servesc METAXA 12 Stele în Signature Cocktails.

     

     

    ASPECT: Chihlimbariu deschis. 

     

    AROME: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit. 

     

    GUST: Elegant și bogat, cu arome de fruct uscate, coajă de portocală și mirodenii.

     

    GUST FINAL: Prelung si aromat, cu note de portocală și mirodenii.

     

    Pachetul include sticla de brandy Metaxa 12 stele de 0.7 L + 2 pahare din sticlă, de tip Tumbler, cu însemnele brand-ului Metaxa.

     

    Preț normal: 162,79 RON

    Special Price 133,21 RON

    (-29,58 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box - 0.35L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box - 0.35L, Alc: 40%
    -23%

    Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box - 0.35L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă opacă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Cognac Fine Champagne.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o esență inextricabilă și memorabilă.

     

    Preț normal: 136,85 RON

    Special Price 105,06 RON

    (-31,79 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
    -27%

    Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Sticla opacă este un pas către renașterea acestei variante cu păstrarea tradiției neatinse în vremurile moderne. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă opacă cu simbolul centaurului pe medalion auriu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Cognac Fine Champagne.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o esență inextricabilă și memorabilă.

     

    Pachetul include sticla de coniac Rémy Martin VSOP de 0.7 L + 2 pahare din sticlă, de tip Tumbler, cu simbolul centaurului Rémy Martin.

     

    Preț normal: 249,90 RON

    Special Price 181,93 RON

    (-67,97 RON)
  • Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -19%

    Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. 

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    Ediția Remy Martin 1738 Accord Royal celebrează un moment decisiv care a permis casei franceze să îți scrie istoria de aproape 300 de ani. În 1738, Rémy Martin a primit de la Regele Franței o autorizație regală numita ‘Accord Royal’, o adevarată excepție în vremurile când viticultura era reglementată strict de casa regală.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note generoase de prună, marmeladă de smochine, înconjurată de note intense de stejar, cafea și pâine prăjită.

     

    GUST: Caramel cu zahăr brun și unt, completat de condimente rumenite și note de ciocolată neagră.

     

    FINISH: Excepțional de echilibrat, cu gust final cremos și o concentrație plăcută de alune, oferite de un amestec atent de eaux-de-vie, maturate în butoaie franceze din stejar, ușor arse.

     

    Preț normal: 296,31 RON

    Special Price 240,01 RON

    (-56,30 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.

     

    249,90 RON
  • Metaxa - Brandy 12 stele - Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 12 stele - Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -24%

    Metaxa - Brandy 12 stele - Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Creația lui Constantinos Raptis din 2011, METAXA 12 Stele este expresia fină a unei călătorii prin intermediul simțurilor. Acestă băutură de culoarea ambrei are un gust foarte complex, unic, cu note subtile de lemn de stejar, coajă de portocală și mirodenii. Este rezultatul în arta amestecului distilatelor de vin și a vinurilor Muscat, exclusiv obținute din insula Samos, din marea Egee.

     

    Constantinos Raptis declară: „În mod obișnuit, folosim butoaie din lemn de stejar Limousin, ușor rumenite. Dar aici folosesc butoaie rumenite mai intens. De asemenea, selectez vinuri de Muscat de la altitudini mai înalte, pentru arome și mai concentrate.”

     

    Recomandare de servire: simplu sau cu un cub de gheață. Barmanii și mixologii servesc METAXA 12 Stele în Signature Cocktails.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar deschis. 

     

    AROME: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit. 

     

    GUST: Elegant și bogat, cu arome de fruct uscate, coajă de portocală și mirodenii.

     

    GUST FINAL: Prelung si aromat, cu note de portocală și mirodenii.

     

    Preț normal: 159,22 RON

    Special Price 120,27 RON

    (-38,95 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    627,13 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu.

     

    MIROS: Parfum proaspăt de portocală, amestecat cu note exotice.

     

    GUST: Pe papile este ușor, simplu, fructat și capabil să revigoreze simțurile după o masă bogată.

     

    FINISH: Un digestiv de calitate cu note finale condimentate, aproape minerale.

     

    573,58 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    500,99 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    456,96 RON
  • Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%
    -18%

    Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Pentru vinurile arse Brâncoveanu, echipa din Dealu Mare a beneficiat de expertiza unui Master Blender, care a lucrat anterior în zona franceză Cognac. VSOP este un vin ars, maturat în butoaie de stejar, românești, cel puțin 5 ani pentru a aduce la suprafață o licoare complexă ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Brâncoveanu VSOP imparte arome intense de caramel, fructe confiate și alune, amestecate cu vanilie.

     

    GUST: La gust, Brâncoveanu este un vin ars cu aromă de caramel dulce, echilibrat de alcoolul pur cu esență de lemn de stejar și mere uscate.

     

    FINISH: Echilibrat, rafinat, cu arome de fructe macerate în alcool pur.

     

    Preț normal: 78,33 RON

    Special Price 64,39 RON

    (-13,94 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    437,92 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1975 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1975 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1975 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    420,07 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    402,22 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    393,89 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1981
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    357,00 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă