Oferte Cognac & Brandy

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
  • Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%
    -8%

    Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele brand-ului de bautură care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană. În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea brand-ului cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare dovedită de fondator în secolul XIX-lea.

     

    Deși Metaxa a fost comparat cu coniacul (produs tradițional al Franței) și brandy-ul produs în multe state europene, în prezent băutura grecească rămâne un distilat unic, de culoarea ambrei, popular pe toate continentele.

     

    Cele 12 stele reprezintă anii petrecuți la maturare de acest distilat. Rezultatul este o băutură rafinată, cu un profil aromatic matur, îndrăzneț și distict, dar jovial și pasional, asemenea spiritului elen.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar strălucitor.

     

    MIROS: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit.

     

    GUST: Pe papile, cele 12 stele aduc fără șovăială o licoare elegantă și desăvârșită: aromele de fructe uscate, coajă de portocală și mirodenii vor aduce această concluzie din primul moment.

     

    FINISH: Lung și aromat, cu aceleași note de portocală și mirodenii.

     

    Preț normal: 151,64 RON

    Special Price 138,99 RON

    (-12,65 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1971
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 573,58 RON

    Special Price 544,90 RON

    (-28,68 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1972
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 500,99 RON

    Special Price 475,94 RON

    (-25,05 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1973
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 456,96 RON

    Special Price 434,11 RON

    (-22,85 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1975 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1975
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 420,07 RON

    Special Price 399,07 RON

    (-21,00 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1976
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 402,22 RON

    Special Price 382,11 RON

    (-20,11 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1977
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 393,89 RON

    Special Price 374,20 RON

    (-19,69 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1983
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 337,96 RON

    Special Price 321,06 RON

    (-16,90 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1984 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1984
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 328,44 RON

    Special Price 312,02 RON

    (-16,42 RON)
  • Metaxa - Brandy Private Reserve single batch - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy Private Reserve single batch - 0.7L, Alc: 40%
    -6%

    Metaxa - Brandy Private Reserve single batch - 0.7L, Alc: 40%

    Pentru a obtine aceasta bautura exceptionala, Metaxa Masterul Constantinos Raptis selecteaza cele mai alese vinuri de Muscat si disitilate fine, maturate in butoaie de stejar. METAXA Private reserve se produce doar o data pe an, toate componentele fiind alese cu grija.

    Coloare
    De chihlimbar cu reflexii aurii

    Note de degustare
    Arome de flori uscate si stejar amestecate cu note dulci de miere, coaja de portocala, cocolata si cafea, mirodenii si compot de pere

    Gust
    Complex, cald si generos cu note usoare de stejar, smochine, stafide, tabac si coaja de portocala.

    Finish-ul este prelung, cu arome de fruste uscate (smochine, prune) si fum

    Serviti METAXA Private Reserve neat sau cu un cub de gheata.

    Preț normal: 338,85 RON

    Special Price 319,99 RON

    (-18,86 RON)
  • Brancoveanu - Vinars XO - 0,7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars XO - 0,7L, Alc: 40%
    -5%

    Brancoveanu - Vinars XO - 0,7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Vinul ars Brâncoveanu este obținut după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşie şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti de Master Blender-ul Alexandrion, care a reușit să șlefuiască fațetele unei băuturi pure ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Brâncoveanu XO este un vin ars caracterizat de note lemnoase, cu esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocale și cocos.

     

    GUST: Maturarea în butoi a lăsat în licoare nuanțe bogate de lemn de stejar, note dulci din migdale și caramel.

     

    FINISH: Rotund și echilibrat.

     

    Preț normal: 138,31 RON

    Special Price 131,40 RON

    (-6,91 RON)
  • Bardar - Divin vinars 12 ani - 0.5 L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars 12 ani - 0.5 L, Alc: 40%
    -6%

    Bardar - Divin vinars 12 ani - 0.5 L, Alc: 40%

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani. Divin vechi fabricat din distilate maturate cel puțin 12 ani.

    Divinul Bardar dezvaluie un buchet bogat de floarea soarelui si prajitura de ciocolata. Gustul de miere si deserturi orientale pare sa alinte simțurile fara sfarsit si te invita sa opresti timpul in loc pentru ai savura finețea.

    Preț normal: 106,03 RON

    Special Price 99,99 RON

    (-6,04 RON)
  • Bardar - Divin vinars 5 ani - 0.5 L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars 5 ani - 0.5 L, Alc: 40%
    -5%

    Bardar - Divin vinars 5 ani - 0.5 L, Alc: 40%

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

    Produs din distilate pentru vinars, invechit in butoaie de stejar cel putin 5 ani. Se distinge printr-o culoare de chihlimbar. Aroma fina de flori cu nuanțe usoare de invechire. Se remarca printr-un gust moale si armonios.

    Preț normal: 39,27 RON

    Special Price 37,30 RON

    (-1,97 RON)
  • Vinars Divin Bardar 7 ani XO , alc. 40° 0.5 L Vinars Divin Bardar 7 ani XO , alc. 40° 0.5 L
    -5%

    Vinars Divin Bardar 7 ani XO , alc. 40° 0.5 L

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

    Produs din distilate pentru vinars, invechite cel putin 7 ani. Aroma fina, placuta, cu nuanțe de ciocolata si vanilie. Gust moale, cu reminiscențe de ciocolata.

    Preț normal: 52,36 RON

    Special Price 49,99 RON

    (-2,37 RON)
  • Vinars Divin Bardar XO 15 ani, alc. 40° 0.5 L Vinars Divin Bardar XO 15 ani, alc. 40° 0.5 L
    -5%

    Vinars Divin Bardar XO 15 ani, alc. 40° 0.5 L

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

    Vinars vechi, produs dupa tehnologia clasica din distillate pentru vinars, maturate in butoaie de stejar cel putin 15 ani. Buchet bogat cu nuanțe de flori uscate si migdale, ce imbina aroma de vita-de-vie in floare si stejar tomnatic. Se remarca printr-un gust complex, armonios, cu nuante delicate de ciocolata.

    Preț normal: 221,22 RON

    Special Price 209,99 RON

    (-11,23 RON)
  • Vinars Divin Bardar XXO 20 ani, alc. 42° 0.5 L Vinars Divin Bardar XXO 20 ani, alc. 42° 0.5 L
    -5%

    Vinars Divin Bardar XXO 20 ani, alc. 42° 0.5 L

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

    Vinars foarte vechi, produs dupa tehnologia clasica din distilate pentru vinars, maturate in butoaie de stejar cel puțin 20 ani. Buchet bogat si expresiv, cu nuanțe de cafea si rasina. Se remarca printr-un gust catifelat, cu note suave de ciocolata.


    Preț normal: 327,25 RON

    Special Price 309,99 RON

    (-17,26 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă