• Christmas Time 2

It's Christmas Shopping Time

Regulament Campanie "It's Christmas Shopping Time"

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
 • Highland Park - Scotch Single Malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 40% Highland Park - Scotch Single Malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Highland Park - Scotch Single Malt whisky 10 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria Highland Park, a fost construită în anul 1798 de Magnus Eunson pe una dintre insulele arhipelagului Orkney, în nord estul coastei Scoțiene. Magnus, un personaj controversat al timpurilor sale, este descendent al coloniștilor vikingi din Norvegia și Danemarca.

   

  Astăzi, maeștrii și profesioniștii care fac parte din echipa Highland Park, își onorează strămoșii vikingi prin tradiție, creație și viziune în fiecare strop de whisky, obținut în distileria din Orkney.  

   

  Lotul de 10 ani, face parte din aceeași temă a moștenirii lăsate de vikingi, ce stă la baza filosofiei Highland Park. Viking Scar (cicatricea vikingă), are grafica inspirată de arta nordicilor ca un semn de bun augur al influenței acestora asupra oamenilor care trăiesc astăzi pe insula Orkney și pe celelalte teritorii scoțiene, colonizate în urmă cu sute de ani.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Parfum subtile, influențat de aroma vinului Sherry, echilibrat de ierburi și fum.

   

  GUST: Arome peristente de ghimbir și coajă de portocală. Turbă cu note suplimentare de Sherry îndulcit.   

   

  FINISH: Sare de mare și iarbă, urmate de câteva note lăsate de plate aromatice, frunze de coriandru și boabe de piper negru, zdrobite.

   

  162,79 RON
 • Highland Park - Scotch single malt whisky 12 yo - 0.7L, Alc: 40% Highland Park - Scotch single malt whisky 12 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -3%

  Highland Park - Scotch single malt whisky 12 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria Highland Park, a fost construită în anul 1798 de Magnus Eunson pe una dintre insulele arhipelagului Orkney, în nord estul coastei Scoțiene. Magnus, un personaj controversat al timpurilor sale, este descendent al coloniștilor vikingi din Norvegia și Danemarca.

   

  Astăzi, maeștrii și profesioniștii care fac parte din echipa Highland Park, își onorează strămoșii vikingi prin tradiție, creație și viziune în fiecare strop de whisky, obținut în distileria din Orkney. 

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Proapăt, curat și foarte aromat. Sufletul viking aduce mirosul pământului pe care s-au stabilit omenii din nord în urmă cu multe generații: iarbă, miere și fructe cu dulceață bine echilibrată.  

   

  GUST: Bogat în arome adânci, plăcute. Undeva în straturile de mijloc se face simțită o notă de portocală rumenită pe grill. Urmează pâinea din cereale macinate brut, cu coajă groasă și coca prăjită, ceai din plante verzi și iasomie.  

   

  FINISH: Foarte lung, cu arome de piper și așchii de lemn.

   

  Preț normal: 185,28 RON

  Special Price 179,19 RON

  (-6,09 RON)
 • Brugal - 1888 Rom - 0.7L, Alc: 40% Brugal - 1888 Rom - 0.7L, Alc: 40%

  Brugal - 1888 Rom - 0.7L, Alc: 40%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 Brugal produce primul rom în Republica Dominicană.  În deceniile următoare, compania a creat o gamă de romuri, a început exporturile în S.U.A și a construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

   

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  1888 este unul dintre cele mai elegante romuri din gama brandului Dominican, mulțumită tradiției și metodei de producție aproape neschimbată de 130 de ani. După cum se menționează pe sticlă, (Doblemente Anejado), acest rum este maturat în două tipuri de butoaie: primul este din stejar american, al doilea este din stejar spaniol. Această dublă maturare permite distilatului de bază să deprindă caracterul sofisticat, cu arome bogate și echilibrate frumos, specifice romului caraibian.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii roșiatice. Clar și strălucitor.

   

  MIROS: Dulceața fructelor roșii, uscate, a stafielor și curmalelor îi oferă impresia unui rom sofisticat. Aromel de fructe sunt completate de lemn condimentat și note de scorțișoară.

   

  GUST: Echilibrat și rafinat de alte note dulci din caramel, vanilie, piersicp, nucă de cocos și cuișoare.

   

  FINISH: Impresionant de lung și elegant cu o notă de miere.

   

  249,19 RON
 • Naked Grouse - Scotch Blended Malt Whisky 0.7L, Alc: 40% Naked Grouse - Scotch Blended Malt Whisky 0.7L, Alc: 40%

  Naked Grouse - Scotch Blended Malt Whisky 0.7L, Alc: 40%

  The Famous Grouse este un brand apărut din inițiativa lui Matthew Gloag, urmașul unei familii de negustori de vin și băuturi distilate din Scoția, care îți vindeau marfa în orașul Perth. Experiența de zeci de ani în blend-uri de whisky și oportunitățile economice al vremurilor i-au permis lui Matthew să creeze în 1896 un blend numit The Famous Grouse.

   

  În prezent, The Famous Grouse păstrează viziunea fondatorului: aceea de a crea cel mai bun blend de whisky. Pentru a îndeplini această viziune, echipa trece whisky-ul prin patru pași esențiali. Primul pas implică maturarea în butoaie din stejar, al doilea pas este amestecul a diferite loturi, ce poate dura săptămâni - nu este nici o grabă.

   

  Al treilea pas este procesul de selecție și îmbuteliere, iar cel de-al patrulea pas are legătură cu inovarea și experimentarea continuă, pentru a dobândi experiență și diversitate.   

   

  Naked Grouse este un whisky produs din malt de la distileriile Highland Park și Macallan, maturat în butoaie de Sherry aflate la prima umplere. Un whisky cu siguranâă special și un membru valoros ce și-a câștigat locul printre celelalte etichete ale producătorului scoțian.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Fin și parfumat ca un ulei esențial, cu note de compot de cireșe, pâine prăjită cu unt, malt, cremă cu lapte și ou, piersică.   

   

  GUST: Sherry și note groase de stafide Sultana, budincă cu caramel, dulceață de zmeură, blat dulce (prăjitură Victoria), și alte creme dulci.

   

  FINISH: Mediu, cu note de cacao, stejar și doar puțin fum.

   

  136,49 RON
 • The Famous Grouse - Scotch blended whisky - 0.7L, Alc: 40% The Famous Grouse - Scotch blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

  The Famous Grouse - Scotch blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

  The Famous Grouse este un brand apărut din inițiativa lui Matthew Gloag, urmașul unei familii de negustori de vin și băuturi distilate din Scoția, care îți vindeau marfa în orașul Perth.

   

  Experiența de zeci de ani în blend-uri de whisky și oportunitățile economice al vremurilor i-au permis lui Matthew să creeze în 1896 un blend numit The Famous Grouse, care a devenit cunoscut în toată lumea.

   

  În prezent, The Famous Grouse păstrează viziunea fondatorului: aceea de a crea cel mai bun blend de whisky. Pentru a îndeplini această viziune, echipa trece whisky-ul prin patru pași esențiali. Primul pas implică maturarea în butoaie din stejar, al doilea pas este amestecul a diferite loturi, ce poate dura săptămâni - nu este nici o grabă. Al treilea pas este procesul de selecție și îmbuteliere, iar cel de-al patrulea pas are legătură cu inovarea și experimentarea continuă, pentru a dobândi experiență și diversitate.   

   

   

  ASPECT: Auriu, clar și strălucitor.

   

  MIROS: Fructe zaharisite, biscuiți tradiționali scoțieni cu unt și coji de citrice.

   

  GUST: Fructe uscate, mirodenii fine (scoțișoară, ghimbir) și notă de stejar.

   

  FINISH: Final moale, bine echilibrat.

   

  64,14 RON
 • Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed whiskey - 0.7L, Alc: 58.4% Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed whiskey - 0.7L, Alc: 58.4%

  Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed whiskey - 0.7L, Alc: 58.4%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, pe Wild Turkey Hill în orașul Lawrenceburg din statul Kentucky.

   

  Denumirea Wild Turkey a apărut 71 de ani mai târziu, când un director al distileriei a plecat la vânătoare de curcani sălbatici cu prietenii săi cărora le-a oferit whiskey. Acest nume provizoriu dat de clienții fideli și de apropiați a fost adoptat de proprietari și din acea perioadă whiskey-ul cu numele Wild Turkey a început să fie din ce în ce mai popular în toate statele americane. 

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar, arse.

   

  Rare Breed este un whiskey ce captează perfect spiritul îndrăzneț al brand-ului Wild Turkey prin tăria alcoolică ridicată (fără adaos de apă) și puritatea distilatului, prezentă încă din timpul maturării în butoi.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Gras, untos, la început, înainte de valul puternic de condimente (cuișoare) și lemn de stejar.

   

  GUST: Aroma de caramel și ciocolată atacă papilele cu o intensitate impresionantă. O notă de fum evoluează puțin înainte de a face loc notelor vegetale.

   

  FINISH: Mentol, iarbă proaspăt tăiată, notă dulce din zahăr brun și piper alb.

   

  236,81 RON
 • Wild Turkey - American Bourbon whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5% Wild Turkey - American Bourbon whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5%

  Wild Turkey - American Bourbon whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, pe Wild Turkey Hill în orașul Lawrenceburg din statul Kentucky.

  Denumirea Wild Turkey a apărut 71 de ani mai târziu, când un director al distileriei a plecat la vânătoare de curcani sălbatici cu prietenii săi cărora le-a oferit whiskey. Acest nume provizoriu dat de clienții fideli și de apropiați a fost adoptat de proprietari și din acea perioadă whiskey-ul cu numele Wild Turkey a început să fie din ce în ce mai popular în toate statele americane. 

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

  Wild Turkey 81 este cel mai “ușor” whiskey al distileriei americane. Este îmbuteliat la 40.5% alcool (81 proof), și a fost creat de Maestrul Eddie Russell, fiul lui Jimmy Russel, veteranul distileriei. 81 proof se obține dintr-un amestec de cereale, unde secara ocupă ce-a mai pare parte, apoi distilatul este maturat în butoaie arse pentru a oferi aceleași arome intense prezente în fratele mai mare, cu 50.5% vol. (101 proof).

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Stejar condimentat, caramele și pâine de secară cu un trio neașteptat de condimente (chimen, anason, coriandru) și boabe de cafea.

   

  GUST: Bogat, cu textură groasă, din nou caramel, miere de manuka, note de rubarbă, cremă dulce și boabe de cafea acoperite ulei, pentru espresso.

   

  FINISH: Multe feluri de bomboane cu caramel, note de miere din Pădurea Neagră și chifle dulci cu scorțișoară. Aromă de lemn ars și condimente uscate.

   

  106,51 RON
 • Wild Turkey - 101 American Bourbon whiskey- 0.7L, Alc: 50.5% Wild Turkey - 101 American Bourbon whiskey- 0.7L, Alc: 50.5%
  -23%

  Wild Turkey - 101 American Bourbon whiskey- 0.7L, Alc: 50.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, pe Wild Turkey Hill în orașul Lawrenceburg din statul Kentucky.

   

  Denumirea Wild Turkey a apărut 71 de ani mai târziu, când un director al distileriei a plecat la vânătoare de curcani sălbatici cu prietenii săi cărora le-a oferit whiskey. Acest nume provizoriu dat de clienții fideli și de apropiați a fost adoptat de proprietari și din acea perioadă whiskey-ul cu numele Wild Turkey a început să fie din ce în ce mai popular în toate statele americane. 

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Note îmbietoare de caramel, lemn de stejar şi vanilie, cu accente citrice.

   

  GUST: Arome bogate de miere, caramele moi şi vanilie, condimentate cu un strop de piper.

   

  FINISH: Delicat, dulceag.

   

  Preț normal: 122,45 RON

  Special Price 94,29 RON

  (-28,16 RON)
 • Brugal - Rom Blanco - 0.7L, Alc: 40% Brugal - Rom Blanco - 0.7L, Alc: 40%

  Brugal - Rom Blanco - 0.7L, Alc: 40%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 Brugal produce primul rom în Republica Dominicană.  În deceniile următoare, compania a creat o gamă de romuri, a început exporturile în S.U.A și a construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  Pentru maturare, Maestrul alege cele mai bune butoaie în funcție de profilul pe care dorește să îl ofere băuturii. Butoiele folosite variază de la cele în care a fost ținut bourbon american, până la cele în care a fost ținut vin fortifiat Sherry, de la productori europeni.

  Blanco Supremo este singur rom Brugal filtrat de trei ori, un procedeu necesar pentru puritate alcoolului și claritatea evidentă. După distilare, Blanco este maturat în butoaie din stejar alb, american, timp de 2 - 5 ani.

   

   

  ASPECT: Clar și total transparent.

   

  MIROS: Blanco are un parfum subtil cu note de vanilie, citrice și nucă de cocos.

   

  GUST: Fin, rafinat și revigorant cu aromă de cafea, nucă de cocos, unt și vanilie.

   

  FINISH: Lung și intens.

   

  74,14 RON
 • Skyy - Vodka - 1L, Alc: 40% Skyy - Vodka - 1L, Alc: 40%
  -13%

  Skyy - Vodka - 1L, Alc: 40%

  Brand-ul Skyy a fost creat din dorința lui Maurice Kanbar de a savura cel mai bun cocktail Martini. Pentru asta era nevoie de o vodcă mai bună, așa că teoria s-a transformat în practică în 1992, atunci când antreprenorul și inginerul american a creat în orașul San Francisco o vodcă cu savoare desăvârșită, mai pură și de o calitate superioară.

   

  Astfel, vodca Skyy este unul dintre primele produse de acest tip obținute din cereale și apă americane, distilate după metode proprii de 4 ori și filtrate de 3 ori. Filtrarea în patru etape îndepărtează majoritatea impurităților până la un standard intern, numit Skyy Grade, iar tripla filtrare extrage parfumul citric și condimentat, neschimbat de peste 20 de ani, ce aduce băuturii apreciere și distincții.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă pură de distilat, piper alb și note firave de cafea și păstăi de vanilie.

   

  GUST: Textură puțin dulce și creamoasă. Note de cereale și piper negru, lemn dulce și cafea mocha.

   

  FINISH: Persistă notele de piper și cafea mocha.

   

  Preț normal: 75,21 RON

  Special Price 65,75 RON

  (-9,46 RON)
 • Skyy - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Skyy - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -15%

  Skyy - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Brand-ul Skyy a fost creat din dorința lui Maurice Kanbar de a savura cel mai bun cocktail Martini. Pentru asta era nevoie de o vodcă mai bună, așa că teoria s-a transformat în practică în 1992, atunci când antreprenorul și inginerul american a creat în orașul San Francisco o vodcă cu savoare desăvârșită, mai pură și de o calitate superioară.

   

  Astfel, vodca Skyy este unul dintre primele produse de acest tip obținute din cereale și apă americane, distilate după metode proprii de 4 ori și filtrate de 3 ori. Filtrarea în patru etape îndepărtează majoritatea impurităților până la un standard intern, numit Skyy Grade, iar tripla filtrare extrage parfumul citric și condimentat, neschimbat de peste 20 de ani, ce aduce băuturii apreciere și distincții.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă pură de distilat, piper alb și note firave de cafea și păstăi de vanilie.

   

  GUST: Textură puțin dulce și creamoasă. Note de cereale și piper negru, lemn dulce și cafea mocha.

   

  FINISH: Persistă notele de piper și cafea mocha.

   

  Preț normal: 58,91 RON

  Special Price 50,07 RON

  (-8,84 RON)
 • Bulldog Dry Gin 0.7 L Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog gin este un brand de gin creat în 2007, în Statele Unite ale Americii, de antreprenorul Anshuman Vohra, din ambiția de a crea primul gin modern. În anii următori, Bulldog Dry Gin a intrat pe piața din Europa în momentul de maximă popularitate a acestei băuturi în Spania, a început să fie exportat în peste 55 de state de pe glob, iar în urmă cu trei ani a fost achiziționat de Grupul Campari.

   

  Ginul este produs după metoda clasică de distilare a cerealelor, cu 96 % volum alcool și infuzie de arome naturale din 12 plante diferite, în interiorul unui alambic confecționat din cupru. Acest proces permite plantelor sa stea la macerat în alcool și să elibereze uleiuri esențiale ce se regăsesc în vaporii distilați. Pașii următori presupun rafinarea ginului (îndepărtarea unor compuși volatili) și amestecul cu alcool din grâu și apă demineralizată, pentru a aduce volumul de alcool la 40%.

   

  Bulldog Dry Gin este un brand îndrăzneț pentru tinerii care apreciază o băutură ce poate fi savurată sec, sau în cocktail-uri elegante, ce au la bază un gin modern, revelator, creat pentru un stil de viață dinamic, specific marilor urbe. 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un buchet intens de flori și citrice, care provoacă simțurile și invită la o descoperire a secretelor păstrate cu grijă în sticla neagră, sobră, înspirată de cultura marilor orașe ale lumii.

   

  GUST: Savurat sec, Bulldog Dry Gin își deschide esența cu arome clasice de ienupăr ce duc armonios către alte arome, aparent ascunse, ale ierburilor infuzate cu precizie și atenție. Cu puțină răbdare, se lasă descoperite notele de lavandă, coriandru, lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Scurt și cald. Experiența se încheie cu arome florale, proaspete, cum sunt cele din parfumul select al unei case de modă faimoase.

   

  105,91 RON
 • Macallan - Triple Cask Scotch single malt whisky 15 yo - 0.7L, Alc: 43% Macallan - Triple Cask Scotch single malt whisky 15 yo - 0.7L, Alc: 43%

  Macallan - Triple Cask Scotch single malt whisky 15 yo - 0.7L, Alc: 43%

  Alexander Reid a construit distileria The Macallan, în Scoția, la începutul secolului al XIX-lea. Reid a fost unul dintre primii proprietari de distilerie care au primit de la Stat licență pentru producția de băuturi rafinate. Distileria The Macallan a schimbat mai mulți proprietari de-a lungul secolelor, până în 1999 când a fost achiziționată de Edrington Group.

   

  În prezent, The Macallan este unul dintre cei trei mari producători de whisky din lume, după cantitatea produsă anual, în distileria aflată în regiunea Speyside, locul de origine al celor mai bune whisky-uri scoțiene.

   

  Acest whisky face parte din gama celor single malt, ținute la maturat în trei tipuri de butoaie: butoi din stejar european, butoi din stejar american asezonat cu sherry și butoi din stejar american folosit la păstrarea bourbon-ului. După uniunea celor trei tipuri de butoaie și 15 ani de răbdare Triple Cask este un whisky sublim, încărcat de arome pure și elegante de citrice și ciocolată.

   

   

  ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

   

  MIROS: Se deschide cu parfum gentil de trandafir și praf de scorțișoară.

   

  GUST: Multă ciocolată, ca într-o bombonerie elevețiană, note de portocală și stafide moi se lasă cu voioșie pe papile.

   

  FINISH: Persistă cu delicatețe aroma de portocală și ceva note de fructe uscate.

   

  584,89 RON
 • Macallan - Double Cask Scotch single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43% Macallan - Double Cask Scotch single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43%
  -23%

  Macallan - Double Cask Scotch single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43%

  Alexander Reid a construit distileria The Macallan, în Scoția, la începutul secolului al XIX-lea. Reid a fost unul dintre primii proprietari de distilerie care au primit de la Stat licență pentru producția de băuturi rafinate. Distileria The Macallan a schimbat mai mulți proprietari de-a lungul secolelor, până în 1999 când a fost achiziționată de Edrington Group.

   

  În prezent, The Macallan este unul dintre cei trei mari producători de whiskey din lume, după cantitatea produsă anual, în distileria aflată în regiunea Speyside, locul de origine al celor mai bune whisky-uri scoțiene.

   

  The Macallan Double Cask de 18 ani este un single malt echilibrat, creat prin maturarea armonioasă în două butoaie de stejar de cea mai bună calitate. Stejarul american asezonat cu sherry Oloroso aduce aroma de vanilie delicată, iar stejarul European oferă condimente fine ce completează caracterul dulce și cald al unuia dintre cele mai bune whisky-uri din lume. 

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Fructe uscate, ghimbir și caramel. Multe soiuri de portocale cu note de cuișoare și nucșoară.

   

  GUST: Boabe de struguri macerate și stafide dulci completate subtil de caramel, vanilie și ghimbir echilibrate de mirodenii lemnoase și citrice zemoase.

   

  FINISH: În final, stejarul cald cu ghimbir se transformă în pulpă dulce, zemoasă, de portocală.

   

  Preț normal: 1.561,23 RON

  Special Price 1.202,15 RON

  (-359,08 RON)
 • Macallan - Rare Cask Scotch single malt whisky - 0.7L, Alc: 43% Macallan - Rare Cask Scotch single malt whisky - 0.7L, Alc: 43%

  Macallan - Rare Cask Scotch single malt whisky - 0.7L, Alc: 43%

  Alexander Reid a construit distileria The Macallan, în Scoția, la începutul secolului al XIX-lea. Reid a fost unul dintre primiii proprietari de distilerie care au primit de la Stat licență pentru producția de băuturi rafinate. Distileria The Macallan a schimbat mai mulți proprietari de-a lungul secolelor, până în 1999 când a fost achiziționată de Edrington Group.

   

  În prezent, The Macallan este unul dintre cei trei mari producători de whisky din lume, după cantitatea produsă anual, în distileria aflată în regiunea Speyside, locul de origine al celor mai bune whisky-uri scoțiene.

   

  The Macallan Rare Cask este un single malt compus din whisky-uri trase din 16 butoaie cu stiluri diferite de sherry, alese de Maestrul Bob Dalgarno. O mare parte din butoaiele folosite sunt la prima umplere, de aceea au șlefuit băutura într-un single malt autentic, bogat în arome dulci și condimentate.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Parfum bogat în condimente specifice vinului fortifiat: stafide glazurate cu ciocolată și prune ținute în vin sherry. Puțină apă adăugată în pahar aduce un val răcoritor de pepene verde.

   

  GUST: Malț gras, îmbibat în vin oloroso și amestecat bine cu piper negru. Note de condimente de iarnă și miere cu infuzie de cimbru.

   

  FINISH: Turtă dulce, stejar bătrân, ulei de portocală și zmeură suculentă.

   

  1.767,15 RON
 • Macallan - Scotch single malt whisky Classic Cut 0.7L, Alc: 52.9% Macallan - Scotch single malt whisky Classic Cut 0.7L, Alc: 52.9%

  Macallan - Scotch single malt whisky Classic Cut 0.7L, Alc: 52.9%

  Alexander Reid a construit distileria The Macallan, în Scoția, la începutul secolului al XIX-lea. Reid a fost unul dintre primii proprietari de distilerie care au primit de la Stat licență pentru producția de băuturi rafinate. Distileria The Macallan a schimbat mai mulți proprietari de-a lungul secolelor, până în 1999 când a fost achiziționată de Edrington Group.

   

  În prezent, The Macallan este unul dintre cei trei mari producători de whisky din lume, după cantitatea produsă anual, în distileria aflată în regiunea Speyside, locul de origine al celor mai bune whisky-uri scoțiene.

   

  The Macallan Classic Cut, lotul îmbuteliat în 2018, este un whisky produs în inima domeniului din Speyside, în distileria dotată cu înstalații și echipamente performante, dar și spații cu cele mai bune condiții pentru butoaiele din lemn de stejar în care se află diferite loturi de whisky.

   

  Classic Cut din 2018 este oferit publicului pentru a celebra dedicarea și efortul de a crea timp de aproape 200 de ani, whisky-uri extraordinare și unice.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor și absolut fermecător prin sticla elegantă, cu etichetă albă.

   

  MIROS: Classic Cut este considerat un single malt indulgent, creat să fie prietenos și adorat de cei care au plăcerea să afle pentru prima dată parfumul și aromele unui whisky scoțian autentic. În acest spirit, The Macallan oferă în Classic Cut 2018 un buchet de portocale și lămâi ce domină notele dulci de nucșoară și ghimbir cu tente de vanilie. La final, apare o notă subtilă de stejar.

   

  GUST: Classic Cut a fost maturat în butoaie mici, alese special pentru această ediție, folosite anterior pentru păstrarea vinului fortifiat de tip Sherry (Oloroso), din Jerez, Spania. Maturarea în butoaie de Shery a oferit acestui whisky arome inconfundabile de ghimbir și nucșoară, urmate de arome pline de vanilie dulce și portocale.

   

  FINISH: Dulce, echilibrat cu note persistente de stejar.

   

  533,60 RON
 • Brugal - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 38% Brugal - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 38%
  -23%

  Brugal - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 38%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 distileria Brugal produce primul rom în Republica Dominicană. În deceniile următoare, dominicanii au creat o gamă de romuri, au început exporturile în S.U.A și au construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

   

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  Mulți dintre compușii alcoolici grei sunt îndepărtați prin distilarea atentă a melasei în instalațiile Brugal. De aceea, Anejo este curat, fin și nu foarte dulce. Aromele sale sunt rezultatul unui blend realizat cu pricepere din romurile de rezervă maturate în butoaie din stejar alb, american, folosite anterior la producția de bourbon.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar strălucitor și curat.

   

  MIROS: Arome ușoare de lemn și note subtile de ciocolată.

   

  GUST: Unt savuros și note de caramel se joacă voios pe papile și ating bolta palatină cu textura fină.

   

  FINISH: Lung, sec și plăcut.

   

  Preț normal: 74,14 RON

  Special Price 57,09 RON

  (-17,05 RON)
 • Bickens - Gin Pink Grapefruit 0.7L, Alc: 40% Bickens - Gin Pink Grapefruit 0.7L, Alc: 40%

  Bickens - Gin Pink Grapefruit 0.7L, Alc: 40%

  Bickens este un brand englez de gin produs în stilul London Dry Gin, apărut pe piață în 2012. Ginul fanion al producătorului Bickens, parte din Grupul Campari, este o obținut din baza clasică și încă 10 plante, aduse din toate coțurile lumii.

   

  Aromele unice ale ginului Bickens sunt obținute prin procedeul clasic, la faimoasa distilerie Langley, fondată în 1805, în apropiere de Birmingham. Langley este una dintre cele mai vechi distilerii deținute de o familie, în Anglia, unde se folosesc și în prezent alambicuri vechi și noi numite Angela & Jenny.

   

  Angela este alambicul vechi de 100 de ani, folosit constant pentru distilarea ginului modern cu arome interesante de nucșoară, scorțișoară și portocală. Jenny este alambicul de 18 ani, folosit pentru a distilarea ginului clasic, după o rețetă veche de 300 de ani, caracterizat de profilul sec și notele de coriandru cu prospețime de citrice.

   

  Bickens Pink Grapefruit este varianta premium a ginului clasic, produs cu aromă naturală de grepfrut. Distilarea cu precizie a ingredientelor este esențială pentru echilibrul aromatic al ginului, de aceea, aroma de grepfrut este inclusă printr-o tehnică specială de amestec, ce integrează perfect noul ingredient în rețeta inițială.  

   

   

  ASPECT: Roz-trandafir.

   

  MIROS: Bickens dry gin este un blend cu arome complexe, construite din note de ienupăr, citrice, ierburi intens aromate și condimente molatice.

   

  GUST: Catifelat. Note de condimentat, ierburi aromatice inconfundabile și grepfrut alb și roz, proaspăt.

   

  FINISH: Lung, cu nuanțe de piper negru, vegetale, ienupăr și citrice.

   

  57,12 RON
 • Highland Park - Scotch single malt whisky 10 yo + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Highland Park - Scotch single malt whisky 10 yo + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
  -23%

  Highland Park - Scotch single malt whisky 10 yo + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria Highland Park, a fost construită în anul 1798 de Magnus Eunson pe una dintre insulele arhipelagului Orkney, în nord estul coastei Scoțiene. Magnus, un personaj controversat al timpurilor sale, este descendent al coloniștilor vikingi din Norvegia și Danemarca.

   

  Astăzi, maeștrii și profesioniștii care fac parte din echipa Highland Park, își onorează strămoșii vikingi prin tradiție, creație și viziune în fiecare strop de whisky, obținut în distileria din Orkney.  

   

  Lotul de 10 ani, face parte din aceeași temă a moștenirii lăsate de vikingi, ce stă la baza filosofiei Highland Park. Viking Scar (cicatricea vikingă), are grafica inspirată de arta nordicilor ca un semn de bun augur al influenței acestora asupra oamenilor care trăiesc astăzi pe insula Orkney și pe celelalte teritorii scoțiene, colonizate în urmă cu sute de ani.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Parfum subtile, influențat de aroma vinului Sherry, echilibrat de ierburi și fum.

   

  GUST: Arome peristente de ghimbir și coajă de portocală. Turbă cu note suplimentare de Sherry îndulcit.   

   

  FINISH: Sare de mare și iarbă, urmate de câteva note lăsate de plate aromatice, frunze de coriandru și boabe de piper negru, zdrobite.

   

  Preț normal: 170,93 RON

  Special Price 131,62 RON

  (-39,31 RON)
 • The Famous Grouse - Scotch blended whisky - 1L, Alc: 40% The Famous Grouse - Scotch blended whisky - 1L, Alc: 40%

  The Famous Grouse - Scotch blended whisky - 1L, Alc: 40%

  The Famous Grouse este un brand apărut din inițiativa lui Matthew Gloag, urmașul unei familii de negustori de vin și băuturi distilate din Scoția, care îți vindeau marfa în orașul Perth.

   

  Experiența de zeci de ani în blend-uri de whisky și oportunitățile economice al vremurilor i-au permis lui Matthew să creeze în 1896 un blend numit The Famous Grouse, care a devenit cunoscut în toată lumea.

   

  În prezent, The Famous Grouse păstrează viziunea fondatorului: aceea de a crea cel mai bun blend de whisky. Pentru a îndeplini această viziune, echipa trece whisky-ul prin patru pași esențiali. Primul pas implică maturarea în butoaie din stejar, al doilea pas este amestecul a diferite loturi, ce poate dura săptămâni - nu este nici o grabă. Al treilea pas este procesul de selecție și îmbuteliere, iar cel de-al patrulea pas are legătură cu inovarea și experimentarea continuă, pentru a dobândi experiență și diversitate.   

   

   

  ASPECT: Auriu, clar și strălucitor.

   

  MIROS: Fructe zaharisite, biscuiți tradiționali scoțieni cu unt și coji de citrice.

   

  GUST: Fructe uscate, mirodenii fine (scoțișoară, ghimbir) și notă de stejar.

   

  FINISH: Final moale, bine echilibrat.

   

  86,06 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă