CHIVITE

 

CHIVITE COLECCIÓN 125 BLANCO

 

ULTIMELE BUCĂŢI ÎN STOC!

Comandă acum pachetul de 12 sticle de vin Chivite cu un discount amețitor de -75%!

 

 

Chivite Colección 125 Blanco, în top 10 Decanter World Wine

 

Sarah Jane Evans - Maestru al Vinurilor - a publicat recent o selecţie a celor mai bune vinuri create pentru a fi învechite în condiţii de pivniţă, iar “multe îşi merită locul în pivniţa ta şi cu timpul îţi vor răsplăti efortul depus pentru învechire”.

 

Încă odată, Chivite Colección 125, produs în Spania, se menţine în topul celor mai bune vinuri care pot fi învechite şi, mai mult de atât, a reuşit “să devină unul dintre Clasici”, după cum ne spune Sara J. Evans.

“Cunoscută mai mult pentru vinurile proaspete, Spania produce şi vinuri consistente, care au nevoie de învechire la sticlă pentru a atinge potenţialul maxim.“

 

Vinul alb Chivite Colección 125 este produs exclusiv din soiul de struguri Chardonnay, cultivat în Finca Legardeta, “o zonă foarte cunoscută, care oferă acestei varietăţi condiţii climatice şi soluri perfecte pentru vinuri unice şi complexe, care pot fi învechite la sticlă”, declara în urmă cu mulţi ani Don Julián, tatăl spiritual al casei Chivite.

 

Degustare

Un vin pal, auriu, cu tentă verzuie. Aromă intensă, complexă, de drupe albe întrepătrunse de flori, citrice şi, pe fundal, note din alune de pădure, fum subţire şi stejar. Simţurile sunt cuprinse de arome voluptoase, perfect echilibrate în textură şi compoziţie. Alături de acestea, semnătura vibrantă de Chardonnay baricat rămâne pe papile fermecătoare şi impetuoasă.