BEICEVREI.RO PREMIAZA SPIRITUL CURAJOS

Fiecare comanda care contine doua sau mai multe sticle de BUMBU The Original sau BUMBU XO, vine insotita de un premiu, astfel:

- O umbrela pentru comenzile care contin doua sau mai multe sticle de BUMBU XO

- Un set pietre de racire pentru comenzile care contin doua sau mai multe sticle de BUMBU The Original

 

 *promotie valabila in perioada 13.12.2019 - 31.12.2019 in limita stocului disponibil

 

Grilă Listă
 • Bumbu - Rom Original - 0.7L, Alc: 35% Bumbu - Rom Original - 0.7L, Alc: 35%
  -13%

  Bumbu - Rom Original - 0.7L, Alc: 35%

  Bumbu Rum are la bază o reţetă originală, concepută în secolele 16-17 de către exploratorii Indiilor Occidentale. Aceştia au introdus ingredientele provenite din zona Caraibelor in romul lor şi I-au botezat "Bumbu".
  Folosind aceleasi mirodenii originale, exclusiv naturale, fără coloranţi sau arome artificiale, distilat în cantităţi mici şi produs artizanal, acest rom readuce la viata o parte din istoria Caraibelor.
  Suntem siguri că ar fi fost apreciat si de stră-străbunicii nostri.

  Preț normal: 166,60 RON

  Special Price 145,00 RON

  (-21,60 RON)
 • Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%

  Bumbu XO este o creatie exceptionala. Cu o textură fină, un gust bogat si arome complexe, acest rom este produs manual, creat de la zero de către Maestrul Distilator. Maturat pe o durată de până la 18 ani în butoaie de Bourbon şi baricat în butoaie de sherry din lemn de stejar alb, Bumbu XO are o savoare deosebită, echilibrată si un gust intens de lungă durată.

  Bumbu XO este distilat şi maturat în Panama, locul special de provenienta al acestui rom unic, caracterizat printr-o calitate superioară de necontestat. Aromele de caramel, lemn de stejar ars şi vanilie acompaniaza notele aromate de coajă de portocală, mirodenii picante şi chiar cafea.

  Un rom deosebit de incitant, care te încurajează să revii la gustul său, Bumbu XO este alegerea perfectă pentru cocktailuri pe bază de rom si poate mai potrivit pentru a fi savurat simplu sau cu un cub de gheaţă

  Preț normal: 190,40 RON

  Special Price 180,00 RON

  (-10,40 RON)
Grilă Listă