BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD

 

CEL MAI BUN VIN ESTE CEL BĂUT CU PRIETENII!

 

Comandă acum pachetul de 6 sticle de vin Baron Philippe de Rothschild - Pays D’Oc, Syrah, rouge, cu un discount ispititor de -39%!

 

 

Baronul Philippe de Rothschild este descendent al unei familii bogate din Frankfurt, a cărei istorii în lumea vinului a început în Franța (zona viticolă Medoc), în secolul al XIX-lea. De la începutul secolului următor, în anii 1920, Philippe de Rothschild a pus bazele faimoasei companii franceze, odată cu vinurile comercializate sub eticheta Chateau Mouton Rothschild.

 

Alături de vinurile Chateau Mouton Rothschild și Mouton Cadet, producătorul francez oferă și vinurile Pays D’oc, cu indicație geografică protejată. Monosoiul de Syrah este intens și puternic, dar bine echilibrat, cu nivel scăzut de drojdii ce îl apropie de stilul tradițional al vinurilor din Lumea Veche, produse în regiunile viticole istorice, aflate între sudul Franței și nordul Germaniei, pe malul Rinului.

 

 

ASPECT: Rosu-purpuriu, intens.

 

MIROS: Complex și expresiv, o adevărată ‘paradă’ de fructe negre de pădure (mure și coacăze), completate de arome ierboase și condimentate (piper).

 

GUST: O plăcere pentru papilele gustative, extrem de fructat, catifelat și mătăsos, cu tanini moi. Corpolență medie și gust final lung, condimentat.

 

ASOCIERE CULINARĂ: Perfect alături de preparate din carne de miel, coaste sau pulpă la tavă, sau preparate tradiționale din carne roșie. La finalul mesei, este excelent alături de brânzeturi fine (Brie de Melun, Langres, brânză de burduf învechită).

 

TEMPERATURA DE SERVIRE: 18-20° C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).