INFORMATII LA
0740.232.217L-V: 09.00 - 17.30
0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

*imaginile sunt cu titlu de prezentare

BPHR - Chateau Clerc Milon, rouge, Pauillac gran cru classe, 0.75 L - 2004

Disponibilitate: În stoc

467,31 Lei

Detalii

PRODUCATOR / PODGORIE: CHATEAU CLERC MILON
ANUL DE RECOLTA: 2004
REGIUNE / TARA: CINQUIEME CRUS -GRAND CRU CLASSE 1855 / PAUILLAC / MEDOC / BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: 49% CABERNET SAUVIGNON / 42% MERLOT / 7% CABERNET FRANC / 1% PETIT VERDOT / 1% CARMENERE

VOL. ALC.: 13.5%

VIN ROSU SEC. Este un Grand Cru Classe din 1855 (Cinquieme Cru Classe) Pauillac, ce a fost achizitionat de catre Baron Philippe de Rothschild in 1970. In 1988 la moartea lui Baron Philippe Rothschild, reconstructia cramei si a chateau-lui erau in plina desfasurare, si in ziua de astazi mai multe cladiri moderne din sticla, piatra si lemn, insumand 3600 de metri patrati, se integreaza perfect in peisajul din Medoc.
2004 a ramas in memoria oenologilor ca cel mai secetos an din 1962 incoace.

ASPECT: De o buna limpiditate si de o culoare de rosu purpuriu, extrem de inchis.

MIROS: Bine structurat, intens, cu arome proaspete si distincte de cirese amare, afine, coacaze negre, lemn de santal si grafit (mina de creion), completate de valente delicate lemnoase de stejar si paine prajita.

GUST: Perceptia initiala de rotunjime si catifelare, surprinde cu o textura armonioasa a taninilor echilibrata de corpolenta ridicata, sustinuta de o paleta gustativa de fructe negre (dude negre, mure, afine, cirese negre, coacaze) si accente subtile lemnoase. Perceptia pe paletin dupa inghitire, este placuta, lunga si echilibrata, tipica unui Clerc Milon clasic.

ASOCIERE CULINARA: Cu mezeluri fine uscate, pastrame, carnatarii condimentate sau jambon (hamon, prosciutto) acompaniate de branzeturi “fandosite”, maturate, moi si semimoi langa nuci, alune de pamant, prune uscate si stafide rosii. Se asociaza elegant langa preparate din carne rosie la tava (porc, miel, vita, berbecut, curcan) impanate cu mirodenii, servite cu cartofi gratinati cu parmezan, cartofi rumeniti cu busuioc sau varza de Bruxelles trasa-n tigaie cu bacon si ceapa.

TEMP. DE SERVIRE: 20-22º C (Se recomanda decantarea cu circa 20-30 min. inainte de servire)

Additional Information

SubcategorieVin roşu
Tip strugureCabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere
Ţara de OrigineFranţa
Litraj30 Litri
Tip ambalajSticla
Alcool13.5%
  1. Fii primul care evaluează acest produs.

Spune părerea ta

Cum ți se pare acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Notă
Calitate
Preț