3 bauturi alcoolice care nu se bucura de intreaga popularitate pe care o merita

Le cunoastem cu totii, sunt branduri de bauturi alcoolice pe care le-am cumparat de atatea ori tocmai pentru ca ne-au facut sa ne indragostim de la prima inghititura. Totusi, desi ele s-au facut remarcate mai ales printr-unul dintre sortimente, gama de produse ofera si alte variante care reprezinta cu mandrie numele brandului. Esti curios despre ce este vorba?

Jagermeister Manifest

Promovat ca fiind primul lichior premium din plante din lume, Manifest are la baza reteta originala formata din 56 plante si condimente, insa contine cateva ierburi aditionale si este obtinut in urma a cinci procese de macerare, nu „doar” patru. Fiind dedicat gusturilor care apreciaza alcoolul de calitate, acesta are o savoare distincta, cu note de anason si fructe uscate, condimente si arome amare. Totul este „imbracat” intr-un gust echilibrat, rezultat al imbinarii dintre vanilie si aroma data de butoiul de stejar. Jägermeister Manifest are culoarea stralucitoarea a chihlimbarului, iar textura sa este foarte fina.

Sticla acestei bauturi alcoolice ne prezinta un concept nou: este transparenta, cu emblema bronz aplicata manual. Fiind imbuteliat la un ABV de 38%, se recomanda ca Jagermeister Manifest sa fie consumat sec si putin racit (temperatura optima este de 6-8 grade Celsius) sau integrat intr-un cocktail, asa cum a fost servit si in cadrul evenimentului de lansare.

Jagermeister manifest

Jack Daniel’s Single Barrel

Jack Daniel’s Tennessee Whiskey s-a facut cunoscut datorita deja celebrului Old No. 7, insa gama sa include multe alte sortimente deosebite. Intreaga plaja de bauturi alcoolice se obtine din cea mai buna materie prima: porumb, secara si malt de orz. Caracterul distinct se datoreaza fermentatiei naturale, a unei atente distilari, precum si a utilizarii apei fara continut de fier din Cave Spring, ce izvoreste la o temperatura constanta de 13-14° C.

Jack Daniel’s Single Barrel nu face rabat la calitate, iar pentru obtinerea sa au fost pastrate cele mai inalte standarde. Doar unul din fiecare 100 de butoaie este ales pentru a fi pus la maturare in cele mai inalte colturi din depozitele Jack Daniel Distillery, unde schimbarile drastice de temperatura provoaca o aprofundare a culorii si a gustului. Fiecare din aceste butoaie este ales special, pentru gustul robust, notele aromatice de stejar ars, vanilie si caramel. Obtinerea unui whiskey de tip Single Barrel nu este accesibila oricui, dar cei de la Jack Daniel Distillery sunt profesionisti cu multa experienta in spate, care nu au fost niciodata interesati in obtinerea unor whisky-uri mercantile, usor de produs.

Jack Daniel's Single Barrel

Finlandia Cranberry Fusion

Cu toate ca a fost lansat acum aproximativ 25 de ani, Finlandia Cranberry Fussion nu este atat de popular precum sortimentul clasic, pe care toata lumea il cunoaste. Cranberry Fusion s-a nascut din puritatea naturii finlandeze, la fel ca celelalte varietati produse sub acelasi brand. Este o vodka spectaculoasa, cu aroma de merisoare, potrivita a fi servita simpla, cu gheata, dar si in cocktailuri sau cu apa tonica.

Finlandia Cranberry

Toate aceste bauturi alcoolice se regasesc pe site-ul nostru. Asa cum te-am obisnuit, ti le punem la dispozitie la preturi corecte, la calitate 100% originala.

Like or share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *