VODKA, GIN SI ALTELE

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
 • Alexander Gin 0.7L, Alc: 41.5% Alexander Gin 0.7L, Alc: 41.5%
  -5%

  Alexander Gin 0.7L, Alc: 41.5%

  Alexander este un produs obținut în distileriile grupului Alexandrion, pentru toți cei care apreciază gustul sofisticat al unei băuturi complexe. Acest gin, asemenea tuturor ginurilor produse la nivel mondial, urmează etaloanele de producție stabilite în urmă cu zeci și sute de ani.

   

  Distileria în care se produce acest gin se află în arealul Dealu Mare din județul Prahova. Procesele de producție implică ingrediente naturale, cum ar fi nelipsitul distilat ce oferă tăria alcoolică, apa demineralizată și purificată. Personalitatea licorii este dată de amestecul de ierburi aromatice, dominate de ienupăr.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum discret de ierburi aromatice și fructe.

   

  GUST: Alături de ienupăr, Alexander gin aduce în prim-plan, note de citrice, perfecte pentru un mix specific cocktail-urilor tradiționale.

   

  FINISH: Scurt și puternic. Revin aromele ierburilor și ienupărului.

   

  Preț normal: 50,23 RON

  Special Price 47,72 RON

  (-2,51 RON)
 • The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%
  -5%

  The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%

  Pachetul cadou include o sticlă de 70cl The Botanist Islay Dry Gin, un tin planter personalizat, decorat cu denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla iconică The Botanist și rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă.

   

  Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor aromatice. Menta, lămâița, cimbrul, mușețelul, rozmarinul, salvia sau busuiocul sunt doar câteva dintre ierburile pe care le puteți cultiva și care pot deveni ingredientul special ce va atrage complimente pentru orice cocktail preparat acasă.

   

   “Prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în propria casă, puteți experimenta cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil” Douglas Taylor, director executiv al Distileriei Bruichladdich

   

  Produs pe îndepărtata insulă hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă, poate fi savurat sec, într-un G&T garnisit cu plante locale și de sezon sau într-un foraged cocktail.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor din care este obținut.

   

  MIROS: Un buchet de arome proaspete de ierburi, ienupăr și citrice dulci se remarcă în prim plan. Urmează note dulci, condimentate de cassia și coriandru ce stau la baza complexității delicate a celor 22 de plante culese de pe insula Islay. Se adaugă arome de mentă sălbatică, cimbru și mușețel - o prospețime verde, specifică The Botanist.

   

  GUST: Gustul este bogat și fin; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Echilibrat cu arome de mentă de apă, păducel, salvie de lemn, scorțișoară, citrice, ienupăr - o combinație armonioasă cu o textură delicată, fină ca un satin. Vâscozitatea generată de distilarea lentă scoate în evidență esența delicată și aromele echilibrate.

   

  Preț normal: 206,17 RON

  Special Price 195,80 RON

  (-10,37 RON)
 • Skyy - Vodka - 0.7L x 4 buc Schweppes apa tonica 0.33L Skyy - Vodka - 0.7L x 4 buc Schweppes apa tonica 0.33L
  -18%

  Skyy - Vodka - 0.7L x 4 buc Schweppes apa tonica 0.33L

  Brand-ul Skyy a fost creat din dorința lui Maurice Kanbar de a savura cel mai bun cocktail Martini. Pentru asta era nevoie de o vodcă mai bună, așa că teoria s-a transformat în practică în 1992, atunci când antreprenorul și inginerul american a creat în orașul San Francisco o vodcă cu savoare desăvârșită, mai pură și de o calitate superioară.

   

  Astfel, vodca Skyy este unul dintre primele produse de acest tip obținute din cereale și apă americane, distilate după metode proprii de 4 ori și filtrate de 3 ori. Filtrarea în patru etape îndepărtează majoritatea impurităților până la un standard intern, numit Skyy Grade, iar tripla filtrare extrage parfumul citric și condimentat, neschimbat de peste 20 de ani, ce aduce băuturii apreciere și distincții.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă pură de distilat, piper alb și note firave de cafea și păstăi de vanilie.

   

  GUST: Textură puțin dulce și creamoasă. Note de cereale și piper negru, lemn dulce și cafea mocha.

   

  FINISH: Persistă notele de piper și cafea mocha.

   

  Preț normal: 71,92 RON

  Special Price 58,90 RON

  (-13,02 RON)
 • Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40% Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%
  -33%

  Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%

  Primele produse Bottega obținute în anii ’20, în Italia, au fost vinurile, prima pasiune a negustorului și oenologului Dominico Bottega. În istoria recentă, operațiunile Bottega au avut parte de numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de distilate premium de tip grappa, vermouth, bitter dar și gin, comercializate la nivel mondial.  

   

  Ginul Bottega Bacûr are un profil aromatic natural și revigorant oferit de ienupăr, salvie și coajă de lămâie macerate timp îndelungat într-o soluție ciompusă di apă și alcool. După macerare compoziția este distilată pentru a purifica lichidul într-un distilat elegant cu buchet intens.

   

  Notele de degustare ale acestui gin sunt puternic influențate de ingredientele folosite, iar calitatea și complexitatea de ansamblu depind de cantitatea de plante folosite și condițiile în care sunt extrași compușii aromatici din fiecare materie vegetală.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Se deshide cu o mireasmă pură de ienupăr, urmată de note citrice, coajă de lămâie și o tentă finală de salvie.

   

  GUST: Fin și echilibrat, cu o textură ce atinge papilele fără agresivitate. Păstrează acel profil de băutură aromată de vegetale cu efect tonic.

   

  FINISH: În final, aduce parfumul amestecului fermecător de plante macerate in alcool fin.

   

  Preț normal: 137,45 RON

  Special Price 92,40 RON

  (-45,05 RON)
 • Beluga - Vodka - Allure - 0.7L, Alc: 40% Beluga - Vodka - Allure - 0.7L, Alc: 40%
  -38%

  Beluga - Vodka - Allure - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria brand-ului Beluga se numește Mariinsk, se află în inima Siberiei și are o istorie de peste 100 de ani.  După ultima fază a creației, vodka este lăsată să se “odihnească” timp de două luni pentru a-i scoate în evidență aromele încântătoare. Apoi este îmbuteliată și pregătită pentru a fi degustată, sec, la temperatura camerei sau rece, ori într-un mix pe bază de vodka premium.

   

  Vodka Beluga este un brand rusesc cu spirit tânăr, iar Allure este dedicat, asemenea tuturor celorlalte sortimente, unui simbol al identității naționale. Allure este un semn de apreciere pentru echipa de Polo a Rusiei, câștigătoare în numeroase competiții internaționale de renume.

   

  Sticla și elementele decorative sunt create special după tema echipamentului folosit în Polo: capișonul, eticheta din piele și cataramele metalice din jurul sticlei, exprimă aerul aristocratic și noblețea acestui sport.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Subtil, ce invită la o degustare în stare pură sau într-un cocktail revigorant.

   

  GUST: Savurată sec, Allure aduce nuanțe fine din siropul de arțar și dulceață din smochine. 

   

  FINISH: Scurt. Cald, fin și cuprinzător.  

   

  Preț normal: 488,55 RON

  Special Price 303,10 RON

  (-185,45 RON)
 • Beluga - Vodka - Noble Magnum - 1.5L, Alc: 40% Beluga - Vodka - Noble Magnum - 1.5L, Alc: 40%
  -30%

  Beluga - Vodka - Noble Magnum - 1.5L, Alc: 40%

  Primul lot de Beluga a fost produs în 2002 și a fost numit Noble. Prima creație este de multe ori cea mai dragă, de aceea echipa din distileria Mariinsk, a folosit cereale curate și apă pură și rece din izvoarele milenare ale Siberiei, pentru a obține în cele din urmă o vodkă fină și nobilă.

   

  Ingredientele naturale alese cu grijă pentru acest sortiment sunt trecute printr-un sistem de filtrare cu trei faze de purificare. După acest proces, Beluga Noble este pusă la păstrare timp de 30 de zile.

   

  Toate aceste procese parcurse de distilat ajută la evaporarea mirosului și eliberarea aromei bogate ce va deveni gustul inconfundabil marca Beluga Noble.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aproape neutru, discret și atrăgător.

   

  GUST: Noble oferă tăria specifică unui distilat de vodcă, acompaniată de dulceața din cereale, miere și extract de susai.

   

  FINISH: Delicat, echilibrat și scurt.

   

  Preț normal: 407,84 RON

  Special Price 285,40 RON

  (-122,44 RON)
 • Beluga - Vodka - Noble GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40% Beluga - Vodka - Noble GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Beluga - Vodka - Noble GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%

  Primul lot de Beluga a fost produs în 2002 și a fost numit Noble. Prima creație este de multe ori cea mai dragă, de aceea echipa din distileria Mariinsk, a folosit cereale curate și apă pură și rece din izvoare milenare ale Siberiei, pentru a obține în cele din urmă o vodcă fină și nobilă. Ingredientele naturale alese cu grijă pentru acest sortiment sunt trecute printr-un sistem de filtrare cu trei faze de purificare.

   

  După filtrare, Beluga Noble este pusă la păstrare timp de 30 de zile. Toate aceste procese, parcurse de distilatul de vodcă ajută la evaporarea mirosului și eliberarea aromei bogate ce va deveni gustul inconfundabil marca Beluga Noble.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aproape neutru, discret și atrăgător.

   

  GUST: Noble oferă tăria specifică unui distilat de vodkă, acompaniată de dulceață din cereale, miere și extract de susai.

   

  FINISH: Delicat, echilibrat și mult prea scurt.

   

  Pachetul conține sticla de vodcă Beluga Noble de 0.7 L + 1 pahar de sticlă cu însemnele brand-ului Beluga.

   

  Preț normal: 213,94 RON

  Special Price 203,20 RON

  (-10,74 RON)
 • Beluga - Vodka - Noble Winter - 0.7L, Alc: 40% Beluga - Vodka - Noble Winter - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Beluga - Vodka - Noble Winter - 0.7L, Alc: 40%

  Beluga este brand-ul de vodcă al secolului XXI, creat în spiritul băuturilor tradiționale rusești. Primul lot de vodcă sub eticheta Beluga a fost lansat în 2002 și a fost rezultatul muncii meticuloase depuse în distileria Mariinsk, aflată în inima Siberiei, la 300 de Km de orice așezare umană.

   

  Gustul fin, obținut pentru această vodcă, este rezultatul unui amestec simplu, dar precis: alcool natural, obținut din malț și apă rece, pură, izvorâtă din puțurile arteziene ale Siberiei. Alcoolul obținut din distilare este triplu filtrat, amestecat cu apa apoi lăsat să se odihnească pentru a oferi timp compușilor naturali să dezvolte aromele fine.

   

  Ediția de iarnă are un lot limitat de sticle cu etichetă ce prezintă un peisaj montan creat în stilul Art Deco, cu figuri geometrice în tonuri de gri și inserții aurii, caracteristice brand-ului Beluga.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aproape neutru, discret și atrăgător.

   

  GUST: Noble oferă tăria specifică unui distilat de vodcă, acompaniată de dulceață din cereale, miere și extract de susai.

   

  FINISH: Delicat, echilibrat și scurt.

   

  Preț normal: 206,47 RON

  Special Price 196,10 RON

  (-10,37 RON)
 • Hendrick’s - Gin - 0.7L, Alc: 41.4% Hendrick’s - Gin - 0.7L, Alc: 41.4%
  -26%

  Hendrick’s - Gin - 0.7L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Hendrick’s Gin Original a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru a continua seria ginurilor premium.

   

  Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley Gracie, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  Preț normal: 147,79 RON

  Special Price 109,00 RON

  (-38,79 RON)
 • Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L
  -24%

  Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Hendrick’s Gin Original a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru a continua seria ginurilor premium.

   

  Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley Gracie, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Orbium este ca o variantă de Hendrick’s clasic dintr-o lume paralelă, o reintepretare apărută dintr-o altă dimensiune după munca inspiratului Maestru Lesley Gracie. Aceasta a păstrat o mare parte din rețeta variantei clasice apoi a adus câteva mici modificări: alături de ingredientele ‘standard’, Lesley a adăugat extracte de chinină, pelin și petale din lotus albastru.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Floare de lotus și chinină cu accente lemnoase în balanță cu arome de ienupăr intens și lămâie.

   

  GUST: Arome vegetale de coriandru, un ton amărui din citrice și extract de castravete ce aduce complexitate și note florale dulci. Pe fundal sunt prezente și note amare, ce apropie Orbium de profilul aromatic al băuturilor sobre și minimaliste.

   

  FINISH: Pelin amestecat cu pământ, iarbă uscată și pin verde, care anunță sfârșitul călătoriei în lumea ierburilor alese cu dibăcie de Lesley Gracie.

   

  Preț normal: 193,67 RON

  Special Price 146,50 RON

  (-47,17 RON)
 • Saber - Tuica Zolmyr - 0.5L, Alc: 30% Saber - Tuica Zolmyr - 0.5L, Alc: 30%
  -7%

  Saber - Tuica Zolmyr - 0.5L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică „Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce cele mai bune băuturi, printre care se află și țuica de prune Zolmyr. Prunele sunt atent selecționate din cele mai bune livezi, pentru a oferi o aromă deosebită și tot ce este mai bun din fructe, la fiecare degustare.

   

   

  AROMĂ: Țuica Zolmyr este un distilat tradițional cu un strop de unicitate oferită de buchetul compus din prune și condimente. După fructele neaoșe, condimentate, rămâne post gustul dulceag, de fructe lăsate la foc mic în sirop de zahăr.

   

  Preț normal: 30,35 RON

  Special Price 28,20 RON

  (-2,15 RON)
 • The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
  -19%

  The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Preț normal: 192,78 RON

  Special Price 155,30 RON

  (-37,48 RON)
 • The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%
  -5%

  The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Alături de sticla de gin THE BOTANIST, îți oferim, în limita stocului disponibil, două pahare cadou, perfecte pentru mix-uri răcoritoare!

   

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 174,39 RON

  (-9,18 RON)
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L
  -18%

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  Preț normal: 154,70 RON

  Special Price 126,60 RON

  (-28,10 RON)
 • Taiga Shtof - Russian Vodka - 1L, Alc: 40% Taiga Shtof - Russian Vodka - 1L, Alc: 40%
  -5%

  Taiga Shtof - Russian Vodka - 1L, Alc: 40%

  Numele Shtof vine de la o unitate veche de măsură pentru lichide Sh-t-of (1 flacon = 1,23 L), utilizată în Rusia din timpuri străvechi, mult înainte de implementarea sistemului metric.

   

  Vodka Taiga Shtof este produsă de distileria Shuya, construită de producătorii ruși în 1899. Născută în Taigaua Siberiană, Taiga Shtof este mariajul perfect între sursele de apă limpede din Arshan, Baikal, Nakhot și Altai, din Rusia și distilat Alpha Spirit. Acest tip de distilat pur este obținut din cea mai bună materie primă (grâu și secară de iarnă, culeasă primăvara, după ce a petrecut 6-8 luni sub zăpadă).

   

  O vodka brutal de fină, un real etalon al autenticității și calității, Taiga Shtof reușește să captiveze spiritul unic al Siberiei neîmblânzite. Conceptul de a crea un Grand Cru Vodka, un assemblage de o puritate fără egal din cele mai bune componente pe care Siberia le poate oferi, a primit forma clasică și pătrățoasă a unitășii de sh-t-of, îmbracată în piele și marcată cu un model tradițional buryat, ce aparține populației mongole din nord.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum proaspăt, curat, cu note clară de smochine.

   

  GUST: Tai Shtof are gustul clasic al distilatului din grău, domolit de apă pură de izvor. Se păstrează nota de smochine, sesizată anterior.

   

  FINISH: Cald, marcat de o notă moale de pâine.

   

  Preț normal: 297,50 RON

  Special Price 282,60 RON

  (-14,90 RON)
 • Finlandia - Vodka - 0.35L, Alc: 40% Finlandia - Vodka - 0.35L, Alc: 40%
  -5%

  Finlandia - Vodka - 0.35L, Alc: 40%

  Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki, unde este amestecat cu apă pentru a deveni vodcă (aromatizat) și îmbuteliat.

   

  În prezent brandul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii 1970.

   

  Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore. După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

   

   

  ASPECT: Incolor, cristal.

   

  MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr de cereale sau trestie de zahăr.

   

  GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.

   

  FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.

   

  Preț normal: 30,94 RON

  Special Price 29,50 RON

  (-1,44 RON)
 • Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki, unde este amestecat cu apă pentru a deveni vodcă (aromatizat) și îmbuteliat.

   

  În prezent brandul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii 1970.

   

  Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore. După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

   

   

  ASPECT: Incolor, cristal.

   

  MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr de cereale sau trestie de zahăr.

   

  GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.

   

  FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.

   

  Preț normal: 58,17 RON

  Special Price 46,70 RON

  (-11,47 RON)
 • Finlandia - Vodka - 1L, Alc: 40% Finlandia - Vodka - 1L, Alc: 40%
  -24%

  Finlandia - Vodka - 1L, Alc: 40%

  Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki, unde este amestecat cu apă pentru a deveni vodcă (aromatizat) și îmbuteliat.

   

  În prezent brandul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii 1970.

   

  Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore. După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

   

   

  ASPECT: Incolor, cristal.

   

  MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr de cereale sau trestie de zahăr.

   

  GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.

   

  FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.

   

  Preț normal: 75,49 RON

  Special Price 57,60 RON

  (-17,89 RON)
 • Finlandia - Vodka + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Finlandia - Vodka + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
  -10%

  Finlandia - Vodka + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

  Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki, unde este amestecat cu apă pentru a deveni vodcă (aromatizat) și îmbuteliat.

   

  În prezent brandul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii 1970.

   

  Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore. După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

   

   

  ASPECT: Incolor, cristal.

   

  MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr de cereale sau trestie de zahăr.

   

  GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.

   

  FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.

   

  Pachetul include sticla de vodcă Finlandia de 0.7L + 2 pahare din sticlă cu însemnele de brand Finlandia.

   

  Preț normal: 59,50 RON

  Special Price 53,56 RON

  (-5,94 RON)
 • Eristoff - Vodka - 0.7L, Alc: 37.5% Eristoff - Vodka - 0.7L, Alc: 37.5%
  -11%

  Eristoff - Vodka - 0.7L, Alc: 37.5%

  Vodca Eristoff este originară din Georgia și a fost produsă pentru prima dată în 1806 de Prințul Ivane Eristavi (Eristoff) al Ducatului de Racha. Brand-ul Eristoff este recunoscut prin grafica lupului, un animal reprezentativ, aflat la baza folclorului georgian despre numele străvechi al țării ce se traduce în ”tărâmul lupului”, în mare parte datorită populației de lupi gri ce dăinuie și astăzi în pădurile Georgiei.

   

  Vodca Eristoff este produsă din 100% cereale, triplu distilate. Pentru claritatea băuturii și aromele rafinate, alcoolul este filtrat prin cărbune după o metodă stabilită în secolul al XVIII-lea în Rusia.

   

  Fie că este savurată sec, cu gheață sau în numeroase cocktail-uri pe bază de vodcă, Eristoff are mereu gustul fin și unic ce aduce la suprafață caracterul misterios și neînfricat al lupului gri.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă subtilă de flori și distilat foarte fin, aproape neutru.

   

  GUST: Pe papile se strecoară extraordinar de ușor mulțumită alcoolului rafinat și bine filtrat, puțin catifelat, chiar dulceag, cu note de cereale înmuiate sau pâine.

   

  FINISH: Ultimele picături lasă în urmă aceleași note florale, mai slabe, dar plăcute.

   

  Preț normal: 46,41 RON

  Special Price 41,50 RON

  (-4,91 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă