Oferte speciale - Bitter & Vermouth

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
 • Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18% Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18%
  -15%

  Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18%

  Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino și au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione.

   

  Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Povestea etichetei Extra Dry a început în 1890, anul în care fiul lui Rossi a lansat un vermut seccu doar 30 de grame zahăr per litru.

   

  După aproape 10 ani, în Ziua de Anul Nou 1900, Martini a lansat Extra Dry, vermutul pentru un nou secol. Scoarță și lemn, plante macerate și distilate, oferă aromele plăcute și echilibrul aromatic, iar zmeura proaspătă și coaja de lămâie asigură personalitatea unică a acestui vermut emblematic, produs după o rețetă încă secretă.

   

   

  ASPECT: Gălben-pal, cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Parfum delicat cu note de mure, pepene galben, măr, lămâi și miere de salcâm.

   

  GUST: Aroma de măr domină papilele, urmat de rădăcină stânjenel, lemn și aciditate echilibrată. Apar și note de mijloc din rădăcini care dau un gust sec, dar nu atât de sec pe cât sugerează numele.

   

  FINISH: Mediu, cu note din coajă de lămâie, măr cu scorțișoară și piersică.

   

  Preț normal: 60,10 RON

  Special Price 51,06 RON

  (-9,04 RON)
 • Martini - Vermouth Bianco - 1 L, Alc: 15% Martini - Vermouth Bianco - 1 L, Alc: 15%
  -14%

  Martini - Vermouth Bianco - 1 L, Alc: 15%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică.

   

  În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani. Cu toate acestea, stilul acestei băuturi se va regăsi mereu în faimoasa regiune viticolă Piemonte.

   

  Supranumit ‘biachissimo’, sau cel mai alb, datorită florilor de vanilie, Bianco este în esență un amestec de ierburi aromatice, flori și vinuri albe, cum este Trebbiano. Vegetalele frumos parfumate și vinul din soi italian aduce o strălucire aparte, un parfum seducător și o clasă impresionantă de arome, ce vor încânta oricând, fie ca este servit sec ori în cocktail-uri pe bază de vermut.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor și limpede.

   

  MIROS: Citrice, piersică și zmeură, fum de tutun și frunze de dafin proaspete.

   

  GUST: Bogat, mere coapte la cuptor cu ghimbir și scorțișoară, vegetale amare, puțină miere, vanilie și lămâie zemoasă.

   

  FINISH: Post gust cu note de măr dulce și scorțișoară.

   

  Preț normal: 56,23 RON

  Special Price 48,55 RON

  (-7,68 RON)
 • Martini - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 15% Martini - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 15%
  -14%

  Martini - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 15%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

   

  Martini Rosso este vermutul original și primul cadou oferit lumii de Luigi Rossi. Atunci când a decis să creeze un amestec de ierburi italiene pentru a obține băutura de o culoare roșie fermecătoare, a dat naștere unui simbol indisputabil.

   

  Cu toate că rețeta exactă rămâne un secret bine păstrat, acest vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.  

   

   

  ASPECT: Roșu-maroniu, deschis.

   

  MIROS: Fructat și bogat în arome de tutun și frunze de dafin.

   

  GUST: Corp ușor, dar complex și fin. Note dulci și acrișoare din frunze de tutun, cafea espresso, scorțișoară, anason și nucșoară cu fructozitate de aspartam și caramel.

   

  FINISH: Dulce-acrișor, complex și condimentat.

   

  Preț normal: 56,23 RON

  Special Price 48,55 RON

  (-7,68 RON)
 • Campari 0.7 L Campari 0.7 L
  -13%

  Campari - Lichior aperitiv - 0.7L, Alc: 25%

  Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.

   

  În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor.  La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.

   

  În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.

   

   

  ASPECT: Roșu-deschis.

   

  MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.

   

  GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață de sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.

   

  FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.

   

  Preț normal: 80,86 RON

  Special Price 70,31 RON

  (-10,55 RON)
 • Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30% Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%
  -8%

  Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%

  Ramazzotti este cea mai veche casă italiană specializată în producția de lichior amaro, autentic. Compania a fost înființată în 1815, la Milano, de Ausano Ramazzotti. Una dintre băuturile simbolice ale Italiei a fost produsă după rețeta creată de Ramazzotti, ce include 33 de ierburi aromatice și rădăcini.

   

  După mai bine de 200 de ani de când a fost creată, rețeta lui Ramzzotti este pusă în practică la fabrica din regiunea Piemont, orășelul Canelli, fără a fi schimbată, fără a se adăuga coloranți sau aditivi. Printre cele mai ușor de recunoscut arome se află cele din portocale dulci, extract din arbust cinchona (chinină), rubarbă, gențiană și anason stelat ce îi oferă o aromă inconfundabilă și tipică în același timp.

   

  Acest lichior se savurează tradițional ca digestiv, sec sau cu gheață și garnisit cu o felie de lămâie sau portocală.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis cu tentă roșiatică.

   

  MIROS: Parfum de fructe de pădure și citrice balansate de lemn dulce și ciocolată amară.

   

  GUST: Mai mult amărui decât dulce, cu siguranță complex și bine echilibrat, cu arome de fructe roșii sălbatice, citrice, cafea espresso, ciocolată neagră, lemn dulce, alune și mirodenii.

   

  FINISH: Amestecul tumultuos solicită simțurile, apoi le lasă să se relaxeze cu un gust final lung, lemnos, fructat, sec, apoi amar din vegetale macerate.

   

  Preț normal: 55,54 RON

  Special Price 51,00 RON

  (-4,54 RON)
 • Aperol - Bitter aperitiv 0.7L, Alc: 11% Aperol - Bitter aperitiv 0.7L, Alc: 11%
  -6%

  Aperol - Bitter aperitiv 0.7L, Alc: 11%

  Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.

   

  Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.

   

  După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.  

   

   

  ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.

   

  MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.

   

  GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% vol. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce aduc o idee de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.

   

  FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.

   

  Preț normal: 61,89 RON

  Special Price 58,17 RON

  (-3,72 RON)
 • Campari 1 L Campari 1 L
  -20%

  Campari - Lichior aperitiv - 1L, Alc: 25%

  Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.

   

  În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor.  La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.

   

  În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.

   

   

  ASPECT: Roșu-deschis.

   

  MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.

   

  GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață de sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.

   

  FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.

   

  Preț normal: 109,40 RON

  Special Price 87,51 RON

  (-21,89 RON)
 • Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11% Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%
  -20%

  Aperol - Bitter aperitiv 1L, Alc: 11%

  Aperol este rezultatul a șapte ani de eforturi ale fraților Luigi și Silvio Barbieri, din orașul italian Padua, care au moștenit compania în 1912 de la tatăl lor Giuseppe. Bitter-ul Aperol a devenit popular în perioada interbelică pentru tinerii activi, iar în deceniile următoare, după război, băutura fraților Barbieri a devenit un brand cunoscut în toată Italia, mai ales după ce a devenit ingredientul principal din Aperol Spritz, o variantă a clasicului mix venețian de vin alb cu apă carbogazoasă.

   

  Între anii 1980-1990, Aperol a devenit un brand cosmopolit în statele europene. În anii 2000, după ce a fost cumpărat de grupul Campari, și-a continuat ascensiunea în popularitate și a devenit una dintre băuturile asociate cu stilul de viață italian.

   

  După mai bine de 100 de ani băutura fraților Barbieri este produsă după aceeași rețetă secretă în fabrica din Padua. Aperol aduce o parte fascinantă din cultura Italiei prin distilatul fin, infuzat cu ierburi, rădăcini și extracte din portocală ce oferă arome perfect echilibrate.  

   

   

  ASPECT: Roșu deschis cu tonuri de rubin.

   

  MIROS: Parfumul aduce din start aroma de alcool fin, coajă de portocală și un amestec bogat de ierburi aromatice armonizate cu un praf de vanilie.

   

  GUST: Pe papile este puțin catifelat, rotund și tare, deși are doar 11% vol. Imediat intervine corpolența echilibrată, compusă din portocala intensă cu note de ierburi ce aduc o idee de chinică, rubarbă și gențiană. Ierburile sunt urmate momentat lemn verde ce dă un gust amar plăcut, apoi sărat.

   

  FINISH: Gustul final este lung, vegetal și amar, exact așa cum trebuie să fie un bitter italian.

   

  Preț normal: 84,63 RON

  Special Price 67,34 RON

  (-17,29 RON)
 • Branca - Fernet Branca - 0.7L, Alc: 39% Branca - Fernet Branca - 0.7L, Alc: 39%
  -27%

  Branca - Fernet Branca - 0.7L, Alc: 39%

  Lichiorul produs de compania italiana Branca este un etalon al bauturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea. 

   

  Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.

   

   

  ASPECT: Maro închis.  

   

  MIROS: Din amestecul de ierburi începe să se ivească menta. Pe măsura ce înaintăm cu degustarea se simt și alte ierburi, dintre care remarcă smirna.

   

  GUST: Menta este vedeta, urmată de smirnă, acoperită în scurt timp de condimentele (piper) și fructe cu zahar, fierte pentru o dulceață de casă.

   

  FINISH: Finish lung de mentă, fructe și gust sec / amar din distilat de lichior.

   

  Preț normal: 77,46 RON

  Special Price 56,69 RON

  (-20,77 RON)
 • CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18% CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18%

  CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18%

  Casa CinZano a fost fondată de fraţii Giovanni Giacomo şi Carlo Cinzano în 1757. Cei doi frați erau de meserie bombonieri și aveau un butic în centrul orașului Torino (Via Garibaldi). La începutul secolului al XIX-lea, urmaşii acestora au avut pentru prima dată ideea de a folosi strugurii aflaţi în plantaţia din Santa Vittoria d’Alba pentru a experimenta cu diferite băuturi spumante.

   

  În 1868 vinurile spumante CinZano aveau succes, iar afacerea de familie a fost extinsă din nou prin producția de vermut. Atunci a fost creat faimosul vermut roșu (CinZano Rosso), după o reţetă cu 35 de ingrediente, printre care se află și plante aromatice din Alpii Italieni.

   

  După varianta originală CinZano Rosso, a urmat varianta de vermut Bianco (alb), spre sfârșitul secolului al XIX-lea, iar în aceeași perioadă au avut loc primele exporturi ale acestei băuturi. În prezent, vermutul Extra Dry urmează tradiția casei CinZano și este produs cu ierburi aromatice, fructe și alte ingrediente naturale macerate, urmând rețetele dezvoltate în urmă cu peste 150 de ani, în Epoca Frumoasă.

   

   

  ASPECT: Galben-pal cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Un parfum proaspăt, revigorant, de mentă, salvie și oregano, cu o notă de condimente și vin alb.

   

  GUST: Arome plăcute de ierburi și alte condimente complexe ce încălzesc papilele.

   

  FINISH: Vioi, cu note de vegetale macerate ce dau un post gust amar.

   

  44,80 RON
 • Martini - Bitter Riserva Speciale - 0.7L, Alc: 28.5% Martini - Bitter Riserva Speciale - 0.7L, Alc: 28.5%
  -20%

  Martini - Bitter Riserva Speciale - 0.7L, Alc: 28.5%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani.

   

  Inspirat de bitterul original produs în 1872, această variantă este produsă din peste 20 de ierburi și ingrediente ce includ: șofranul, angostura și diverse rădăcini. Ultimele trei ingrediente sunt adesea în licitațiile de top din întreaga lume datorită aromelor complexe, care nu sunt folosite de obicei în amarurile clasice.

   

  Martini Riserva Speciale Bitter se odihneste în tradiționalul Piemontese Tino, un recipient din lemn de stejar folosit tradițional la păstrarea extractelor pentru vermuturile din această gamă.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Amestec persitent de ierburi, condimente, flori și extracte din citrice. Dansul aromelor este început de condimente tari: cardamom, piper negru, scorțișoară, trandafir, șofran și coriandru. Portocalele aduc un miros atractiv de citrice asemenea unui parfum de zi cu zi.

   

  GUST: Amar și condimentat, rotunjit de o dulceață fină de fructe și note de lemn dulce.

   

  FINISH: Citric, condimentat, cu note florale persistente.

   

  Preț normal: 80,84 RON

  Special Price 64,54 RON

  (-16,30 RON)
 • Martini - Vermouth Riserva Speciale Ambrato - 0.75L, Alc: 18% Martini - Vermouth Riserva Speciale Ambrato - 0.75L, Alc: 18%
  -21%

  Martini - Vermouth Riserva Speciale Ambrato - 0.75L, Alc: 18%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani.

   

  Asemenea multor vermuturi Martini, Riserva Speciale Ambrato este bazat pe vinuri italiene produse în regiunea Piemonte. Toate varitățile de vinuri folosite în Ambrato au fost alese de Maestrul Beppe Musso. Vermuturile din gama Riserva Speciale sunt bazate pe rețete secrete ușor diferite decât cea a clasică: la celalalte vermuturi se folosesc două soiuri de pelin, pentru Ambratto se folosesc trei soiuri locale (Artemisia - Absinthium, Pontica și Vulgaris). 

   

  Pentru acest vermut sunt folosite și alte ingrediente rare, cum ar fi mușețel Roman, coajă de chinchoa (chinină) din Ecuador, rubarbă chinezească și ciulin italian.

  Extractele pentru fiecare vermut se odihnesc în cuve din stejar Tino pentru două luni, pentru a se armoniza aromele și caracterul. Cuvele Tino nu au mai fost folosite în ultimii zeci de ani, însă Riserva Speciale a făcut posibilă revenirea la această practică veche ce necesită o perioadă de peste un an pentru producția fiecărui lot.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis.

   

  MIROS: Parfum puternic de ierburi amestecate cu mirodenii. Cel mai puternic este pelinul, urmat de miere, caprifoi, note de flori, boabe de piper negru crăpate și cuișoare. Aroma fructată din coajă de piersică și banană răscoaptă se unesc frumos în scurt timp și dezvoltă parfumul băuturii.

   

  GUST: Pelin amar, echilibrat de dulceață din miere și multe straturi aromatice complexe. În tabloul aromatic apar și citrice zemoase, note de ierburi verzi și flori albe din pomi fructiferi. Aroma fructată vine din căpșune coapte, presărate cu piper negru și flori albe. Nuanța amară din extractul de lemn dulce curăță puțin papilele și pregătește finalul.

   

  FINISH: Foarte lung, cu note pronunțate de flori, soc și caprifoi. Este și revigorant mulțumită notelor de citrice amestecate cu piper.

   

  Preț normal: 86,63 RON

  Special Price 68,31 RON

  (-18,32 RON)
 • Martini - Vermouth Riserva Speciale Rubino - 0.75L, Alc: 18% Martini - Vermouth Riserva Speciale Rubino - 0.75L, Alc: 18%
  -21%

  Martini - Vermouth Riserva Speciale Rubino - 0.75L, Alc: 18%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani.

   

  Asemenea multor vermuturi Martini, Riserva Speciale Ambrato este bazat pe vinuri italiene produse în regiunea Piemonte. Toate varietățile de vinuri folosite în Ambrato au fost alese de Maestrul Beppe Musso. Vermuturile din gama Riserva Speciale sunt bazate pe rețete secrete, ușor diferite decât cea a clasică: la celalalte vermuturi se folosesc două soiuri de pelin, pentru Ambratto se folosesc trei soiuri locale (Artemisia - Absinthium, Pontica și Vulgaris). 

   

  Pentru acest vermut sunt folosite și alte ingrediente rare, cum ar fi mușețel Roman, coajă de chinchoa (chinină) din Ecuador, ciulin italian și lemn de santal roșu din Africa Centrală.

  Extractele pentru fiecare vermut se odihnesc în cuve din stejar Tino pentru două luni, pentru a se armoniza aromele și caracterul. Cuvele Tino nu au mai fost folosite în ultimii zeci de ani, însă pentru Riserva Speciale producătorul a revenit la această practică veche ce necesită o perioadă de peste un an pentru producția fiecărui lot.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Arome de piper negru, căpșune, mure și coacăze negre urmate de aroma ceva mai consistentă a pelinului amestecat cu alte ierburi. Apare și o urmă lemnoasă, asociată cu santalul.

   

  GUST: Foarte fructat de poame sălbatice apropiate de coacăze. Pelin uscat, piper negru și tanini lemnoși slabi, compensați de dulceața fructelor și puțină chinină.

   

  FINISH: Lung, revigorant, cu note de piper negru crăpat, pelin diluat, dar persistent, și ceva fructe de pădure.

   

  Preț normal: 86,63 RON

  Special Price 68,31 RON

  (-18,32 RON)
 • Montenegro - Lichior Amaro 0.7L, Alc: 23% Montenegro - Lichior Amaro 0.7L, Alc: 23%
  -4%

  Montenegro - Lichior Amaro 0.7L, Alc: 23%

  După ani de călătorii cu vasele italiene, în toate colțurile lumii, de unde a cules 40 de ingrediente (ierburi, mirodenii, rădăcini și fructe exotice), Stanislao Cobianchi s-a întors în Italia, la Bologna și creat un lichior special.

   

  Pasionat de arta distileriei, a poțiunilor și a alchimiei din acele vremuri, Cobianchi a reușit să obțină un lichior numit inițial Elisir Lungavita. După 11 ani, elixirul vieții lungi a fost redenumit Amaro Montenegro și dedicat Prințesei Elena de Muntenegru, care a devenit Regina Italiei.

   

  În prezent, este urmată aceeași rețetă cu 40 de ingrediente, știută doar de câțiva oameni, dedicați, asemenea fondatorului, să păstreze caracterul unic al acestui lichior. Cu toate acestea, sunt cunoscute câteva dintre ingredientele delicate, ușor de recunoscut în miros și gust: condimente (scorțișoară, cuișoare și nucșoară), citrice (portocale dulci, amărui și mandarine uscate) și ierburi / plante aromatice (semințe de coriandru, măghiran, oregano și amestec din mai multe feluri de pelin - Artemisia).

   

   

  ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Parfumul este vibrant și fructat de mandarine, bomboane cu caramel și amestec de coriandru proaspăt cu piper alb.

   

  GUST: La început este dulce, apoi este puțin amărui, ca o limonadă sau coajă de portocală rasă. Condimentele se păstrează prin amestecul de coriandru, vanilie și cuișoare.

   

  FINISH: Amărui și citric. În ansamblu un amaro italian mult mai generos și mai dulce decât alte lichioruri amare produse în Italia.

   

  Preț normal: 71,57 RON

  Special Price 68,68 RON

  (-2,89 RON)
 • Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci GB - 0.75L, Alc: 15% Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci GB - 0.75L, Alc: 15%

  Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci GB - 0.75L, Alc: 15%

  Noix de la Saint Jean este un lichior produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), este originar din mica localitate Forcalquier, aflată la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană. Zona Forcalquier oferă numeroase plante folosite de distilerie în producția băuturilor de tip vermut, pastis și absint.

   

  Locația oferă resurse naturale ce includ numeroase plante și fructe folosite de distilerie în producția băuturilor de tip lichior, vermut, pastis și absint.

   

  Lichiorul din nuci Noix de Saint Jean, este numit astfel după obiceiul producătorului de a culege nucile Dauphine înainte de sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul, atunci când sunt încă verzi. Aroma intensă și profilul aromatic bogat, este obținut din amestecul aromei de nuci cu mirodenii (nucșoară, scorțișoară și cuișoare).

   

   

  ASPECT: Roșu închis după culoarea vinului din care este produs. Învechirea la sticlă închide culoarea băuturii într-un maro-teracotă.

   

  MIROS: Parfumul este dominat de nuci, condimente și fructe confiate.

   

  GUST: Aroma principală a acestui aperitiv clasic, francez, este definită de uleiul natural și notele de lemn amestecat cu mirodenii. Aciditatea și dulceața naturală a lichiorului sunt bine echilibrate, de aceea textura aduce o consistență mare atât la miros cât și la gust.

   

  FINISH: Astringența nucilor și a taninilor oferă un gust final demisec, lung și plăcut.  

   

  64,97 RON
 • Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15% Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%
  -6%

  Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%

  Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

   

  Martini Rosso este vermutul original și primul cadou oferit lumii de Luigi Rossi. Atunci când a decis să creeze un amestec de ierburi italiene pentru a obține băutura de o culoare roșie fermecătoare, a dat naștere unui simbol indisputabil.

   

  Cu toate că rețeta exactă rămâne un secret bine păstrat, acest vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.  

   

   

  ASPECT: Roșu-maroniu, deschis.

   

  MIROS: Fructat și bogat în arome de tutun și frunze de dafin.

   

  GUST: Corp ușor, dar complex și fin. Note dulci și acrișoare din frunze de tutun, cafea espresso, scorțișoară, anason și nucșoară cu fructozitate de aspartam și caramel.

   

  FINISH: Dulce-acrișor, complex și condimentat.

   

  Preț normal: 47,54 RON

  Special Price 44,60 RON

  (-2,94 RON)
 • Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24% Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

  Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

  Galliano reprezintă tot ce este mai bun din spiritul Italiei: o atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan, dedicare și corectitudine.

   

  Rețeta unică cu procent de 24% alcool, include extracte din citrice și amestecuri Mediteraneene: portocală, bergamotă, portocală amară, chinotto, mandarină și grapefruit. Acest mix unic include și o doză subtilă din L’Autentico, un alt sortiment de vază al gamei (compus din distilat din 30 de ierburi, inclusiv, anason mediteraneean, ienupăr, nucșoară, lemn de santal, salvie, levanțică, mentă, scorțișoară și vanilie).

   

  Toate aceste ingrediente sunt macerate și lăsate la păstrare pentru două săptămâni pentru a se culege în final tot ce este mai bun din fructe, plante și ierburi. După perioada de maturare, toate extractele sunt filtrate și amestecate pentru Galliano L'Aperitivo.

   

  Respectul pentru moștenire și tradiție, deschiderea pentru tot ce este modern, o energie, un zâmbet - ‘un sorriso’ - cum spun italienii - și dragoste de viață. Acesta este Galliano, spiritul italian.

   

   

  ASPECT: Rubiniu deschis.

   

  MIROS: Un bitter care își declară de la primele note clasa și rafinamentul băuturilor create la sfârșitul secolului al XIX-lea. Coji de portocale, grepfrut roz, șerbet de portocală, cireșe, piper negru, vanilie și puțin parfum de flori inspiră o parte din Epoca Frumoasă.

   

  GUST: Pe limbă se simte echilibrat, bine structurat, cu un gust ușor amar din coajă de portocale și grepfrut, piper negru ce pișcă ușor, apoi face loc vaniliei și trandafirului.  

   

  FINISH: Gustul final nu se lasă așteptat, dar nici nu este grăbit: în ritmul propriu, piperul negru persistă alături de coaja de citrice, cireșe și trandafir.  

   

  67,47 RON
 • Antica - Vermouth Antica Formula GB - 1L, Alc: 16.5% Antica - Vermouth Antica Formula GB - 1L, Alc: 16.5%
  -29%

  Antica - Vermouth Antica Formula GB - 1L, Alc: 16.5%

  Antica Formula a fost creată pentru prima dată în 1786, în orașul italian Torino, de către Antonio Benedetto Carpano.

   

  Rețeta acestui vermut din secolul XVIII este în prezent neschimbată, mulțumită oamenilor din distileria Fratelli Branca, dedicați spiritului de inovație și efortului continuu de a respecta tradiția și standardul de calitate.

   

  Procesul începe cu selecția strugurilor de soiuri diferite din regiunea Emilia-Romagna și Sicilia. Apoi sunt folosite diferite metode de infuzii la cald, extracții la rece, din amestecuri de condimente, ierburi și rădăcini după o rețetă secretă de peste 230 de ani.

   

   

  ASPECT: Maro deschis cu tentă de chihlimbar.

   

  MIROS: Un buchet inconfundabil construit din esența de vanilie, fructe uscate, migdale, stafide și cuișoare.

   

  GUST: Antica Formula este incredibil de echilibrat. Atrage atenția prin gustul amar de pelin italian din Alpi și din Valea Aosta. Revin aromele bogate de vanilie de Madagascar, Papua Noua Guinee și Tahiti. Aici apar și notele de portocală amară, fruct de palmier, boabele de cacao și șofran, care ne reamintesc de Italia.

   

  FINISH: Gustul ne oferă o călătorie în jurul lumii, prin parfum, gust și inspirație.

   

  Preț normal: 132,51 RON

  Special Price 94,64 RON

  (-37,87 RON)
 • Bottega - Vermouth Bianco - 0.75L, Alc: 16% Bottega - Vermouth Bianco - 0.75L, Alc: 16%
  -29%

  Bottega - Vermouth Bianco - 0.75L, Alc: 16%

  etc.).

   

  E nevoie de creativitate şi experienţă în domeniu pentru a contura un sortiment atât de expresiv, perfect echilibrat şi structurat, care cucereşte pur şi simplu de la prima degustare, însă acesta este un lucru obişnuit pentru Bottega, în palmaresul căreia se regăsesc doar sortimente deosebite, de cea mai bună calitate.

   

   

  ASPECT: Alb cu ușoare tente gălbui.

   

  MIROS: Un buchet elegant ce fluctuează ușor în complexitate. Notele de mijloc sunt caracterizate de un amestec curios de condimente, ierburi și citrice (portocale amare).

   

  GUST: Catifelat și fermecător, in același timp intens în arome proaspete ce formeaza un buchet din familia citricelor cu o tentă dulce și plăcută.

   

  FINISH: Elegant, subtil.

   

  Preț normal: 87,93 RON

  Special Price 62,73 RON

  (-25,20 RON)
 • Ricard - Lichior Pastis aperitiv 0,7L Ricard - Lichior Pastis aperitiv 0,7L
  -12%

  Ricard - Lichior Pastis aperitiv 0,7L

  Ricard este un lichior pastis de tip aperitiv, produs pentru prima dată în Franța, regiunea Provence. Pastisul face parte dintr-o familie de lichioruri ce au la bază anasonul, cum ar fi ouzo (din Grecia), arak (din statele arabe), sambuca (din Italia) si mastika (din zona Balcanilor).

   

  Pastisul produs de grupul Pernod Ricard este bazat pe rețeta originală a unui lichior aromat cu anason și lemn dulce, creată de Paul Ricard pentru distileria sa în 1932. Pastisul Ricard este cel mai vechi, cel mai cunoscut și cel mai vândut lichior cu aromă de anason.

   

  Ricard Pastis de Marseille este un lichior cu arome distincte de lemn dulce și ierburi proaspete din zona Provence. Lichiorul este aromat de anason adus de echipa Ricard din China, iar lemnul dulce este adus de pe malul Eufratului. Pentru a păstra și îmbogăți acest colaj de arome, lichiorul este tras în butoaie mari, ținute în aer liber. Vaporii de apă marină pătrund în lichior și îi oferă acea aromă subtilă și plăcută de sare, specifică băuturilor de pe coasta Mediteranei.

   

   

  ASPECT: Ambră închisă. Ușor deschis după amestecul cu apă.

   

  MIROS: Proaspăt și intens, acest pastis oferă exact ceea ce promite: arome intense de anason și lemn dulce (licorice).

   

  GUST: Anasonul rămâne aroma care dirijează experiența și deschide drumul unei simfonii cu note joase și ridicate de plante aromatice (fenicul, mentă), lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Lung și amărui.

   

  Preț normal: 65,57 RON

  Special Price 57,90 RON

  (-7,67 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă