Bere

Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.


Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe. 


Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.


Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.


In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.


Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Litraj: 12 buc x 0,33L Eliminare
  • Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10% Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10%

    Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    La împlinirea a cinci ani de activitate a berăriei Zăganu, echipa din Prahova a creat un Imperial Ipa numit ‘500’ pentru a cinsti viziunea marelui inventator Henri Coandă. Pionierul aviației moderne a realizat în anii 1970, la Măneciu, prototipul unei conducte suspendate prin care se deplasa un tren cu o viteză de 500 Km/h. Această invenție ar fi permis un drum între Ploiești și București ce dura 7-8 minute.

     

    Proiectul etraordinar nu a fost pus în practică din lipsă de fonduri. Cu toate acestea, invenția lui Coandă a trezit din nou interesul și poate fi materializată în curând. Pentru această viziune, cinstiți un Imperial IPA de la Zăganu, o bere artizanală produsă cu ingrediente naturale ce oferă 10% vol. alcool și gust inconfundabil.

     

     

    AROMĂ: Arome de malț și hamei aflate într-un echilibru perfect. Consistentă dar moale și foarte ușor de savurat.

     

    177,36 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc. x 0.33L, Alc: 6% One Beer Later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc. x 0.33L, Alc: 6%

    One Beer Later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc. x 0.33L, Alc: 6%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România. 

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Ce-a mai nouă bere românească de la One Beer Later este încă un exemplu de produs artizanal, curat și natural. Prima aromă care învăluie cu ușurință simțurile este cea de hamei – previzibilă pentru un American IPA - echilibrat de notele proaspete de pin și grepfrut. Jos pălăria pentru berarii din Buzău!

     

    90,00 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România. 

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Perfect Reply are spumă bogată, aromă de hamei american și condimente cu note florale proaspete. Aroma ușoară de malț și gustul amar atenuat face din această bere o variantă mai ușoară a etichetei Drink Different, produsă după aceeași rețetă.

     

    78,00 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.  

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Fresh Restart este o bere fermentată cu coji de portocală, ce îi oferă aromă intensă de fructe și aromă de hamei Cascade. Hameiul american oferă aromă picantă de citrice, din care se distinge o notă de grepfrut roșu. Malțul vine în completarea aromelor fructate pentru a aduce un echilibru între dulce și amar, ce ne reamintește că Fresh Restart este, în cele din urmă, o bere artizanală.

     

    84,00 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala Rock'N Beer 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala Rock'N Beer 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala Rock'N Beer 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.  

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Rock’N Beer este un czech lager cu gust amărui, dar catifelat, și o aromă în care hameiul predomină, cu note ușor florale. Malțul se simte discret, cât sa dea echilibru.

     

    78,00 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8% Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8%

    Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are 11 sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Zaganu Double Rye IPA este o bere produsă cu o cantitate dublă de hamei și patru malțuri diferite, dintre care unul de secara. La acest sortiment sunt adăugate trei hameiuri americane, în diferite faze ale maturării, ce dezvoltă o aromă mai consistentă și mai complexă.

     

     

    AROMĂ: Arome puternice de malț și hamei ce structurează un caracter ușor picant și astringent.

     

    173,42 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala  American Stout 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala  American Stout 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala American Stout 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere artizanală, de tip American Stout, cu procent scăzut de alcool, cu aromă puternică de hamei și post gust amărui, caracteristic.

     

    90,00 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala American Ale 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala American Ale 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala American Ale 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere artizanala în stilul American Amber Ale, de culoarea chihlimbarului, mediu acidulată, cu note caracteristice de malț caramelizat, pin și lămâie, de la varietatile americane de hamei.

     

    84,00 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala American IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala American IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala American IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere aurie, cu gust amărui, dar catifelat, și o aromă în care hameiul predomină, cu note ușor florale. Malțul se simte discret, cât sa ofere echilibru întregului profil aromatic.

     

    84,00 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6% Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are 11 sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Adonis Pale Ale este o bere creată de berăria Zaganu în 2016 pentru a celebra prima dată, după 83 de ani, când vulturul Zaganu Adonis a fost zărit din nou pe cerul românesc, de Societatea Ornitologică din Romania.

     

     

    AROMĂ. Arome intense de citrice, mai cu seamă mandarină și fructe tropicale, oferite de cele două tipuri hameiuri aduse din Europa și Statele Unite ale Americii.

     

    118,24 RON
  • Zaganu - Bere artizanala IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6% Zaganu - Bere artizanala IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zaganu - Bere artizanala IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 5.6%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are nouă sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    India Pale Ale este produsă artizanal cu 3 tipuri de malț și trei tipuri de hamei în stilul american. Această bere este fermentată natural timp de minim 23 de zile, timp în care se adaugă o cantitate suplimentară de hamei (dry-hopped), pentru a oferi acea aromă amară, intensă.

     

     

    AROMĂ: Arome de malț și hamei cu note de fructe tropicale, citrice. Gust final lung și aromat.

     

    118,24 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Rosie 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 7% Zaganu - Bere artizanala Rosie 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 7%

    Zaganu - Bere artizanala Rosie 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 7%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are nouă sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Echipa Zăganu a folosit trei tipuri de malț, trei tipuri de hamei și o drojdie belgiană, fermente timp de 23 zile pentru a oferi tuturor iubitorilor de bere un red ale artizanal, nefiltrat, ce urmează îndeaproape stilul belgian.   

     

     

    AROMĂ: Arome puternice de malț, și hamei scoase din monotonie de notele vesele de flori și fructe.

     

    118,24 RON
  • Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10% Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10%

    Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Imperial Russian Stout este una dintre cele mai vechi stiluri de bere - a fost creată de englezi mai devreme de secolul al XIX-lea pentru export. Berea englezilor a avut succes și în Rusia, unde era preferată de Țari, de aceea se aspune că pe parcursul anilor a ajuns să fie denumită russian stout.

     

    Rețeta acestei beri se bazează pe 6 tipuri de malț și 2 tipuri de hamei. După fermentare, berea este lăsată la maturare ce puțin 45 de zile pentru a oferi acele arome intense și complexe cu 10% alcool.

     

     

    AROMĂ: Un dintre cele mai puternice beri de la Zăganu, Russian Stout, aduce gustul intens de hamei și arome fine de ciocolată neagră, cacao, nuci și caramel.

     

    194,21 RON
  • Crabbie's - Ginger Beer 12 buc. x 0.33L, Alc: 4.8% Crabbie's - Ginger Beer 12 buc. x 0.33L, Alc: 4.8%
    -12%

    Crabbie's - Ginger Beer 12 buc. x 0.33L, Alc: 4.8%

    Istoria acestei beri începe în Scoția, acolo unde John Crabbie a folosit în secolul al XIX-lea condimente aduse în portul Leith de vase comerciale, care transportau mărfuri în toată lumea. John a văzut potențialul mărfurilor exotice și a selectat ghimbir și condimente pentru o rețetă proprie.

     

    Numele, simbolul elefantului și ghimbirul sunt subiecte de întâmplări spectaculoase, într-o vreme când producția unei băuturi cu ingrediente importate era o activitate costisitoare și riscantă pentru producător. Elefantul de pe eticheta simbolizează pasiunea lui John pentru elefanți, descoperită în călătorile sale pe teritoriile din Orientul Îndepărtat. Ingredientul principal al berii, ghimbirul, era adus de multe ori peste mări și oceane pline de pericole și, odată ajuns pe pământ britanic, era pus la înmuiat pentru șase sâptămâni, după care era amestecat cu patru ingrediente secrete.   

     

    În prezent, berea lui John Crabbie este renumită în toată lumea pentru ingredientele naturale fără gluten și standardul de calitate excepțional, exact așa cum a fost stabilit de John, în urmă cu 200 de ani.

     

     

    AROMĂ: Gust mediu spre slab de ghimbir, compensat de condimente și citrice. Ghimbirul deschide paleta aromelor, urmat de piper și cuișoare cu note de flori și lămâi.

     

    Post gustul este mai dulce decât la alte beri premium, dar compensează prin adaosul de condimente, care pun la încercare simțurile și inițiază o călătorie în labirintul de arome și note aflate în amestec.

     

    Preț normal: 84,25 RON

    Special Price 74,14 RON

    (-10,11 RON)
Grilă Listă