Bere

Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.


Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe. 


Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.


Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.


In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.


Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Culoare: Bere bruna Eliminare
  • Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8% Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8%

    Zaganu - Bere artizanala Rosie Double Rye IPA 12 buc. x 0.33L, Alc: 8%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are 11 sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Zaganu Double Rye IPA este o bere produsă cu o cantitate dublă de hamei și patru malțuri diferite, dintre care unul de secara. La acest sortiment sunt adăugate trei hameiuri americane, în diferite faze ale maturării, ce dezvoltă o aromă mai consistentă și mai complexă.

     

     

    AROMĂ: Arome puternice de malț și hamei ce structurează un caracter ușor picant și astringent.

     

    173,42 RON
  • Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 24 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 4.7% Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 24 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 4.7%

    Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 24 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 4.7%

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, compania care produce Buweiser Budvar, în České Budějovice, Cehia, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia. Varianta Dark Lager conține și malțuri Munich și Caramel rumenite pentru a oferi berii acel profil aromatic, ce își are rădăcinile în urmă cu sute de ani, când era produsă Boemia pentru cei care doreau un gust mai puternic și revigorant.

     

    În 2020 producătorul european aduce o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

     

    Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil. De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar, care sunt neschimbate de la sfârșitul secolului 19

     

     

    AROMĂ: Budweiser Dark Lager este produsă cu adaos de malțuri rumenite, ce oferă o aromă naturală și bine definită de cafea și ciocolată amară. 

     

    119,95 RON
  • Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 4.7% Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 4.7%

    Budweiser Budvar - Bere Dark Lager 4 buc. x 0.33L, sticla, Alc: 4.7%

    Numele Budweiser Budvar vine din Cehia, de la orașul České Budějovice, numit Budweis în germană. În 1265, Regele Ottokar al II-lea, rege al Boemiei (regiune istorică din Cehia), a oferit dreptul celor din České Budějovice să fabrice bere. La un moment dat, berăria din oraș a fost producătorul oficial al Sfântului Imperiu Roman.

     

    Războiul de Treizeci de Ani a devastat berăriile din Cehia. Ulterior, în 1802, cetățenii vorbitori de limba germană au construit o berărie separată. A urmat perioada de ocupație a Cehiei, din Al Doilea Război Mondial, și naționalizarea fabricii de regimul comunist (până în 1989). În ultimii 30 de ani, compania care produce Buweiser Budvar, în České Budějovice, Cehia, și-a diversificat gama de bere, a crescut cantitățile exportate și a devenit una dintre cele mai apreciate mărci de bere tradiționale din Europa.

     

    Budweiser Budvar este fabricată din cele mai bune ingrediente: conuri de hamei Saaz, crescut în Žatec, apă naturală pură, din lacuri formate în Era Glaciară și grăunțe dintr-un soi unic de orz, crescut în Moravia. Varianta Dark Lager conține și malțuri Munich și Caramel rumenite pentru a oferi berii acel profil aromatic, ce își are rădăcinile în urmă cu sute de ani, când era produsă Boemia pentru cei care doreau un gust mai puternic și revigorant.

     

    În 2020 producătorul european aduce o nouă identitate vizuală globală, inspirată de etichele istorice care datează de la fondarea berăriei în 1895.

     

    Noua etichetă prezintă logo-ul vintage, inconfundabil, mutat în zona superioară a etichetei asemenea unui blazon nobil. De asemenea, zona centrală a noului design este o referință clară la ingredientele locale din Budvar, care sunt neschimbate de la sfârșitul secolului 19

     

     

    AROMĂ: Budweiser Dark Lager este produsă cu adaos de malțuri rumenite, ce oferă o aromă naturală și bine definită de cafea și ciocolată amară. 

     

    19,99 RON
  • One Beer Later - Bere artizanala  American Stout 12 buc. x 0.33L, Alc: 5% One Beer Later - Bere artizanala  American Stout 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    One Beer Later - Bere artizanala American Stout 12 buc. x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere artizanală, de tip American Stout, cu procent scăzut de alcool, cu aromă puternică de hamei și post gust amărui, caracteristic.

     

    90,00 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Bruna 20 buc. x 0.5L - sticla, Alc: 7% Zaganu - Bere artizanala Bruna 20 buc. x 0.5L - sticla, Alc: 7%

    Zaganu - Bere artizanala Bruna 20 buc. x 0.5L - sticla, Alc: 7%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are nouă sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

     

    AROMĂ: 3 tipuri de hamei și 3 malțuri speciale fermentate minim 30 de zile oferă o bere cu gust amărui, completat de notele de fine de ciocolată și caramel.

     

    227,97 RON
  • Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10% Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10%

    Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Imperial Russian Stout este una dintre cele mai vechi stiluri de bere - a fost creată de englezi mai devreme de secolul al XIX-lea pentru export. Berea englezilor a avut succes și în Rusia, unde era preferată de Țari, de aceea se aspune că pe parcursul anilor a ajuns să fie denumită russian stout.

     

    Rețeta acestei beri se bazează pe 6 tipuri de malț și 2 tipuri de hamei. După fermentare, berea este lăsată la maturare ce puțin 45 de zile pentru a oferi acele arome intense și complexe cu 10% alcool.

     

     

    AROMĂ: Un dintre cele mai puternice beri de la Zăganu, Russian Stout, aduce gustul intens de hamei și arome fine de ciocolată neagră, cacao, nuci și caramel.

     

    194,21 RON
Grilă Listă