Bere

Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.


Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe. 


Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.


Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.


In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.


Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip Bere: Ale Eliminare
  • Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale BIO - 12 buc x 0.5L Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale BIO - 12 buc x 0.5L
    Nou!

    Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale BIO - 12 buc x 0.5L

    Maddam Porte Romane este iniţiativa inedită a verilor Alexis si Vianney din Burgundia, care au hotărât să creeze in inima podgoriilor Chablis, o bere artizanală. Din dorinţa de a se întoarce la rădăcinile producţiei naturale de bere, ce doi tineri antreprenori au ales să ofere publicului o bere naturală din malţ bio, hamei bio, drojdie din compuşi naturali certificaţi NON OGM şi zahăr bio, în variantă clasică şi aromată, nefiltrată şi nepasteurizată, cu un volum de 5.5% alcool, la 0.5 L.

    Din cele şapte sortimente, Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este cea aleasă să poarte onoarea berii blonde din Chablis peste graniţele hexagonului. În 2017, Blonde Bio Pale Ale a fost desemnată cea mai bună bere blondă din Franţa şi cea mai bună bere la Internaţional Beer Challenge 2017, din Marea Britanie.

    Maddam Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este berea care va deveni preferata ’bine crescută’ a celor mai pretenţioşi dintre fanii produselor artizanale şi naturale. În orice caz, această bere blondă, creată în ţara vinului, este o experienţă de neratat.
    415,31 RON
  • One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0,33L - sticla One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0,33L - sticla

    One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0,33L - sticla

    Numele spune totul, One Beer Later, realitatea se transforma si esti purtat intr-o calatorie fantastica si memorabila. One Beer Later, ceva mereu se schimba si ocaziile apar.Berea artizanala este cunoscuta si sub numele importat ca atare, "craft beer", un produs de fermentatie preparat din cereale, in cea mai mare parte din orz.One Beer Later este o bere nefiltrata, nepasteurizata. Tehnologia folosita este cea traditionala, bain-marie, pentru o incalzire blanda si uniforma, fermentator conic si fermentare prelungita, de cateva saptamani, fara filtrare sau pasteurizare. Toate acestea pentru un gust unic si memorabil.One Beer Later ne incanta cu o noua bere, de data aceasta o bere artizanala in stilul American Amber Ale, de culoarea chihlimbarului, mediu acidulata, cu note caracteristice de malt caramelizat , pin si lamaie, de la varietatile americane de hamei. Berea ALE este un tip de bere caracterizat prin drojdia care fermenteaza rapid dandu-i un gust dulce, corpolent si fructat. Cele mai multe beri contin hamei - ajuta la pastrarea berii si la raspandirea unei amaraciuni cu rol de dusman al dulcelui excesiv provenit din malt. Berea ALE este fermentata la temperaturi cuprinse intre 15 si 25ºC,la temperaturi superioare - drojdia poate produce o cantitate considerabila de esteri si alte arome secundare ce vor conduce la o bere fructata.

    COMPOZITIE: Apa de fantana, malt de orz romanesc, malt Crystal, hamei Centenar, hamei Columbus, drojdie.
    TEMPERATURA DE DEPOZITARE: Sub 20ºC, optim 12ºC.
    78,00 RON
  • Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc x 0,33L - sticla Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc x 0,33L - sticla

    Zaganu - Bere artizanala Adonis Pale Ale 12 buc x 0,33L - sticla

    S-a creat aceasta bere in editie limitata prima oara in 2016, pentru a celebra intoarcerea pe cerul romanesc a vulturului barbos care i-au inspirat. Pentru zaganul Adonis, pozat de biologi pasionati de la Soc. Ornitologica Romana, au scos berea in editie speciala cu acelasi nume. Adonis Pale Ale se remarca printr-un gust intens, o amareala moderata la inceput, cu un post-gust lung, cu note citrice, de mandarina si fructe tropicale date de cele 2 hameiuri de pe 2 continente diferite – un hamei european (Mandarina Bavaria) si unul american (Citra).
    98,53 RON
Grilă Listă