Bere & RTD - Cele mai noi

Grilă Listă
  • Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale BIO - 12 buc x 0.5L, Alc: 5.5% Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale BIO - 12 buc x 0.5L, Alc: 5.5%
    Nou!

    Porte Romane - Maddam bere blonda pale ale BIO - 12 buc x 0.5L, Alc: 5.5%

    Maddam Porte Romane este iniţiativa inedită a verilor Alexis si Vianney din Burgundia, care au hotărât să creeze in inima podgoriilor Chablis, o bere artizanală. Din dorinţa de a se întoarce la rădăcinile producţiei naturale de bere, ce doi tineri antreprenori au ales să ofere publicului o bere naturală din malţ bio, hamei bio, drojdie din compuşi naturali certificaţi NON OGM şi zahăr bio, în variantă clasică şi aromată, nefiltrată şi nepasteurizată, cu un volum de 5.5% alcool, la 0.5 L.

    Din cele şapte sortimente, Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este cea aleasă să poarte onoarea berii blonde din Chablis peste graniţele hexagonului. În 2017, Blonde Bio Pale Ale a fost desemnată cea mai bună bere blondă din Franţa şi cea mai bună bere la Internaţional Beer Challenge 2017, din Marea Britanie.

    Maddam Porte Romane Blonde Bio Pale Ale este berea care va deveni preferata ’bine crescută’ a celor mai pretenţioşi dintre fanii produselor artizanale şi naturale. În orice caz, această bere blondă, creată în ţara vinului, este o experienţă de neratat.
    415,31 RON
  • Crabbie’s - Ginger beer 12 bucati x 0,33L, Alc: 4.8% Crabbie’s - Ginger beer 12 bucati x 0,33L, Alc: 4.8%
    Nou!

    Crabbie’s - Ginger beer 12 bucati x 0,33L, Alc: 4.8%

    Istoria acestei beri începe în Scoția, acolo unde John Crabbie a folosit în secolul al XIX-lea condimente aduse în portul Leith de vase comerciale, care transportau mărfuri în toată lumea (Veche și Nouă). John a văzut potențialul mărfurilor exotice și a selectat ghimbir și condimente pentru berea care dăinuiește de generații.

     

    Numele, simbolul elefantului și ghimbirul sunt subiecte de întâmplări spectaculoase, într-o vreme când producția unei băuturi cu ingrediente importate era o activitate costisitoare și riscantă pentru producător. Elefantul de pe eticheta simbolizează pasiunea lui John pentru elefanți, descoperită în călătorile sale pe teritoriile din Orientul Îndepărtat. Ingredientul principal al berii, ghimbirul, era adus de multe ori peste mări și oceane pline de pericole și, odată ajuns pe pământ britanic, era pus la înmuiat pentru șase sâptămâni, după care era amestecat cu patru ingrediente secrete, pentru a obține în final, băutura favorită a țării.   

     

    În prezent, berea lui John Crabbie este renumită în toată lumea pentru ingredientele naturale fără gluten și standardul de calitate excepțional, exact așa cum a fost stabilit de John, în urmă cu 200 de ani.

     

     

    AROMA: Gust mediu spre slab de ghimbir, compensat de condimente și citrice. Ghimbirul deschide paleta aromelor, urmat de piper și cuișoare cu note de flori și lămâi. Post gustul este mai dulce decât la alte beri premium, dar compensează prin adaosul de condimente, care pun la încercare simțurile și inițiază o călătorie în labirintul de arome și note aflate în amestec.

     

    84,25 RON
  • Crabbie’s - Ginger beer fara alcool 12 bucati x 0,33L Crabbie’s - Ginger beer fara alcool 12 bucati x 0,33L
    Nou!

    Crabbie’s - Ginger beer fara alcool 12 bucati x 0,33L

    Istoria acestei beri începe în Scoția, acolo unde John Crabbie a folosit în secolul al XIX-lea condimente aduse în portul Leith de vase comerciale, care transportau mărfuri în toată lumea (Veche și Nouă). John a văzut potențialul mărfurilor exotice și a selectat ghimbir și condimente pentru berea care dăinuiește de generații.

     

    Numele, simbolul elefantului și ghimbirul sunt subiecte de întâmplări spectaculoase, într-o vreme când producția unei băuturi cu ingrediente importate era o activitate costisitoare și riscantă pentru producător. Elefantul de pe eticheta simbolizează pasiunea lui John pentru elefanți, descoperită în călătorile sale pe teritoriile din Orientul Îndepărtat. Ingredientul principal al berii, ghimbirul, era adus de multe ori peste mări și oceane pline de pericole și, odată ajuns pe pământ britanic, era pus la înmuiat pentru șase sâptămâni, după care era amestecat cu patru ingrediente secrete, pentru a obține în final, băutura favorită a țării.   

     

    În prezent, berea lui John Crabbie este renumită în toată lumea pentru ingredientele naturale fără gluten și standardul de calitate excepțional, exact așa cum a fost stabilit de John, în urmă cu 200 de ani.

     

     

    AROMA:  Gust de ghimbir, condimente și citrice. Ghimbirul deschide paleta aromelor, urmat de piper și cuișoare și lămâi. Lipsa alcoolului este un detaliu ușor de uitat. Gustul amar este prezent, aproape în aceeași masură ca la berea lager clasică. Notele speciale sunt date de ghimbir și condimente, care se simt atenuate în post-gust.

     

    81,10 RON
  • Zboina - Double hops bere lager artizanala 24 buc x 0.33L - sticla, Alc: 4.8% Zboina - Double hops bere lager artizanala 24 buc x 0.33L - sticla, Alc: 4.8%
    Nou!

    Zboina - Double hops bere lager artizanala 24 buc x 0.33L - sticla, Alc: 4.8%

    Zeița înaripată Zboina, păstrătoare a pocalului cu fericire, iubea atât de mult oamenii, încât îi lăsa sa bea din pocal câte un strop de fericire. Când au aflat zeii despre toate acestea, au blestemat-o să fie veșnic singură și nefericită. De atunci, oamenii au transmis legenda Zboinei din generație în generație și o însoțesc mereu cu gândul atunci când privesc frumusețea Vârfului Zboina, din Munții Vrancei.

     

    Inspirați de această legendă, povestită de bunicul lor într-o zi de vară, doi frați din Focșani au hotărât să creeze o bere naturală și pură asemenea fericii divine, oferită de zeița Zboina. În Atelierul de bere Focșani (membru al Vinexport S.A.), maestrul George Cristea folosește numai ingrediente naturale: apă, două tipuri de malț (tip A și malț weyermann) și două tipuri de hamei.

     

    Procesul de hameiere presupune atât hameierea la cald, cât și hameierea la rece, numit ‘dry hopping’. Pentru o compoziție sănătoasă și gustoasă, berea este limpezită prin decantarea gravitațională a drojdiilor în surplus, în condiții de temperatură foarte joasă și presiune înaltă. Berea este fermentată până la 78% și maturată natural timp de 30 de zile.

     

     

    AROMA: Zboina are un profil aromatic echilibrat, răcoritor, ușor de băut și pentru cei care doresc să guste pentru prima dată un tip de bere artizanală, nefiltrată. În Zboina se remarcă aromele de drojdie, pâine flori și miere, cu o tentă de caramel. Finish-ul este ușor amărui, apoi dulce.

     

    119,38 RON
  • Zboina - Triple hops bere lager artizanala nefiltrata 20buc x 0.5L - st, Alc: 4.8% Zboina - Triple hops bere lager artizanala nefiltrata 20buc x 0.5L - st, Alc: 4.8%
    Nou!

    Zboina - Triple hops bere lager artizanala nefiltrata 20buc x 0.5L - st, Alc: 4.8%

    Zeița înaripată Zboina, păstrătoare a pocalului cu fericire, iubea atât de mult oamenii, încât îi lăsa sa bea din pocal câte un strop de fericire. Când au aflat zeii despre toate acestea, au blestemat-o să fie veșnic singură și nefericită. De atunci, oamenii au transmis legenda Zboinei din generație în generație și o însoțesc mereu cu gândul atunci când privesc frumusețea Vârfului Zboina, din Munții Vrancei.

     

    Inspirați de această legendă, povestită de bunicul lor într-o zi de vară, doi frați din Focșani au hotărât să creeze o bere naturală și pură asemenea fericii divine, oferită de zeița Zboina. În Atelierul de bere Focșani (membru al Vinexport S.A.), maestrul George Cristea folosește numai ingrediente naturale: apă, trei tipuri de malț (tip A și două malțuri tip weyermann) și trei tipuri de hamei.

     

    Procesul de hameiere presupune atât hameierea la cald, cât și hameierea la rece, numit ‘dry hopping’. Pentru o compoziție sănătoasă și gustoasă, berea este limpezită prin decantarea gravitațională a drojdiilor în surplus, în condiții de temperatură foarte joasă și presiune înaltă. Berea este fermentată până la 78% și maturată natural timp de 30 de zile.

     

     

    AROMA: Triple Hops este o bere cu aromă de flori, caramel și malț. Dulce, mulțumită zahărului caramelizat, amară și aspră cu note picante de frunze uscate și coji de nuci verzi. Amestecul celor trei tipuri de hamei oferă berii un gust amar, puternic, apropiat de cel al berii produse în stil bitter și maturată în butoaie din lemn, specifică țărilor din Regatul Unit.

    119,95 RON
Grilă Listă