Ceai fierbinte

Ceaiul fierbinte este o bautura consumata în Asia si Europa de sute de ani. Mai mult de atat, ceaiul a definit cultura unor civilizatii, a fost adus mereu cu mare efort peste mari si oceane, a traversat continente, a ridicat corporatii si a fost unul dintre obiectele unei revolutii, care a dus la liberarea unei colonii.


Din coincidenta sau voit, Revolution este numele unui brand american ce ofera o gama variata de ceaiuri clasice, dar si amestecuri inedite, cu ierburi, condimente si fructe, cultivate în toata lumea.


Alege unul dintre ceaiurile Revolution, din categoria dedicata, Apa & Soft Drinks, de pe Beicevrei.ro.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Dammann Eliminare
  1. Franta (1)
 • Dammann - Ceai musetel 24 pl. Dammann - Ceai musetel 24 pl.

  Dammann - Ceai musetel 24 pl.

  Damman este unul dintre cei mai vechi producători de ceai premium de pe teritoriul Franței. Povestea companiei începe în secolul al XVII-lea, când Sir Damame obține de la Ludovic al XIV-lea privilegiul de a vinde ceai pe teritoriul Franței. După mai bine de 100 de ani, ceaiul Dammann continuă să fie oferit francezilor de frații Dammann alături de vanilie și condimente.

   

  Din 1926 ceaiurile Dammann sunt produse și în SUA, apoi, din 1949, compania Dammann se concentrează doar pe producția, dezvoltarea gamei și promovarea ceaiului. Din 2007 Grupul Illy devine acționar majoritar al companiei Dammann Frères, iar un an mai târziu sunt deschise primele magazine de ceai în Paris.   

   

  În prezent, toate produse Dammann sunt obținute din ceaiuri, ierburi, condimente și fructe de calitate, aduse din toate colțurile lumii, pentru amestecuri clasice și moderne.

   

   

  AROMA: Mușețelul este o plantă răspândită în vestul Europei și este culeasă de obicei între lunile Mai și Iulie. Țineți săculețul cu ceai în apă fierbine timp de 6 minute, apoi savurați infuzia dulce și fructată cu note exotice de ananas.

   

  43,76 RON
Grilă Listă