Akashi - Sake Honjozo Genshu Tokubetsu - 0.72L, Alc: 19%
REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA
VOL. ALC.: 19%
VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.
Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.
Akashi-Tai Honjozo Genshu Tokubetsu este un sake extraordinar pentru cei care vor să încerce pentru prima dată aceast tip de băutură dar și o delectare pentru cunoscători. Este produs doar din cel mai bun orez decorticat, ce oferă arome fascinante inspirate de metoda de producție și peisajul Japoniei.
ASPECT: Clar.
MIROS: Orezul cultivat local și prelucrat după regulile vechi de secole, aduce arome autentice de flori și dulceață din fructe ce insuflă interesul de a explora mai departe aromele acestei băuturi rare.
GUST: Arome de strugure roșu, stejar dulce, măr verde, ceară de albine și sare de mare
ASOCIERE CULINARĂ: Aromele de flori și fructe îl fac potrivit pentru o mare varietate de preparate. Cele mai populare sunt cele din carne la grătar sau carne prăjită la tigaie, puțin condimentate, precum și alte preparate sărate.
TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.
Ţara de Origine | Japonia |
---|---|
Tip ambalaj | Sticla |
Crama / Brand | Akashi |
Alcool | 19.0% |
Litraj | 0,72L |
Atentionari speciale | Consumati cu moderatie, alcoolul dauneaza grav sanatatii. Nerecomandat femeilor insarcinate. Este interzisa vanzarea catre persoanele cu varsta sub 18 ani. |