Laurent Perrier Brut 0.75L

*imaginile sunt cu titlu de prezentare

Mai Multe Vizualizări

Laurent Perrier Brut 0.75L

Preț Normal: 254,90 Lei

Special Price 165,68 Lei

TVA inclus

Laurent Perrier Brut 0.75L  

Disponibilitate: În stoc

Descriere

DetaliiPRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE BRUT / SEC.

ASPECT: Stralucitor, vivace, de o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii si cu o prezenta evidenta de dioxid de carbon, bule mici, elegante.
MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, seducator floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de pere Williams, mere verzi si citrice.
GUST: Este foarte intens, floral si extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, usor abordabil si lejer, de o mica corpolenta si cu o nota de drojdie subtila, si de un gust remanent foarte lung ce aminteste de vanilie si gutui.

ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv de savurat inainte de luarea mesei, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, icre de peste, legume sau chiar mezeluri fine usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
Este ingredientul perfect pentru mixuri si cocktail-uri pe baza de vin spumant (Classic Champagne Cocktail - 10ml de Cognac, un strop de Angostura Bitter si un cub de zahar, acoperit cu Champagne si servit in pahar tip fluta), sau langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic sau creveti Tiger gigant.
TEMP. DE SERVIRE: 5-7º C (Nu se recomanda decantarea)

Informații Suplimentare

Despre Produs

Subcategorie Şampanie brut
Tip strugure Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Ţara de Origine Franţa
Litraj 0.750 Litri
Tip ambalaj Sticla
Alcool 12%
Recenzii