Whisky-urile asiatice cuceresc mapamondul: KAVALAN

“Un gust surprinzator de catifelat. Este ca un bourbon cu adaos de ciocolata cu lapte, de o
senzatie instanta, bogata si subtila. ” – aceasta este gustul whisky-urilor Kavalan descris in
World Whiskies Awards 2015, cand a fost numit cel mai bun single malt din lume.
INGVAR RHONDE (autor al Malt Whisky yearbook) spune:
„Este o rasa rara de whisky. Are un parfum de mango, care este o caracteristica exclusiva a
Taiwanului. Whisky-ul este vivace si pasional, de un caracter distinct.”
Unul din ingredientele de baza este sursa de apa curata, cremoasa si moale, din izvoarele din Muntii Snow si Muntii Centrali. Viteza de germinare a orzului controlata prin rotirea lui regulata, macinarea atenta a maltului pentru o expunere maxima a zaharurilor, crearea unui mash / terci de calitate exceptionala prin adausul de apa fierbinte, cat si dubla distilare secventiala in cazane perechi, sunt doar cateva din abordarile ce fac ca in final, whisky-urile Kavalan sa ajunga la calitatea premium cu care au cucerit piata international.
Like or share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *